Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][MODY][60 SLOTÓW!][IndustrialCraft,BuildCraft,RedPower..][Automatyzacja][PANEL GRACZA][Ekonomia][SURV/FB/RPG][Survival Games]- MachinesCraft -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROSZĘ ZAMKNĄĆ TEN TEMAT

OD TERAZ OFICJALNA REKLAMA MACHINESCRAFT ZNAJDUJE SIĘ TUTAJ:

pobierz_paczka.pngpobierz_rar.png

1.png

2.png

3.png

4.png

pobierz_paczka.pngpobierz_rar.png

SKANY:

DO MODERATORA:

Szanowny Panie moderatorze...

Jeżeli coś Ci nie pasuje w prezentacji to usuń zły "element" A NIE KURWA CAŁĄ PREZENTACJĘ!!!!!

Jest to oficjalny temat i proszę go NIE ZAMYKAĆ!!!!

SERWER PRZENIESIONY NA NOWEGO DEDYKA!

Intel i3 2130 4x 3.4+GHZ

16 GB Ram

2 x 1000 GB RAID 0/1

100Mbps Łącza

Nieograniczony Transfer

NOWE IP: 37.59.3.100

LAGÓW JUŻ NIE BĘDZIE - SERDECZNIE ZAPRASZAMY

:)

Niebawem także update do 1.4 - nowe mody, mapa i wiele ciekawych niespodzianek !!!

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie jest zbytnio zoptymalizowany, zdarzają się naprawdę spore lagi, zapewne dlatego, że jest przynajmniej 20 modów ze strony serwera (44 łącznie). Gdyby nie administrator, to serwer mógłby być całkiem niezły :P, na screenach chyba wszystko widać...

Opublikowano

co nie zmienia faktu że jeśli jest akcja że tyle HV się dostało do ludu to reset serwera i all od nowa włacznie z zakładaniem kont bo tak to grałbym, nie powiem ale jeśli są takie jaja a administracja nic nie robi to sory memory ale tak to sie bawić połowa zainteresowanych serwerem nie będzie

Pozdrawiam rozżalony potencjalny gracz

Opublikowano

@Up.

Większość rozdanych itemków już przechwyciliśmy. Bug zablokowaliśmy. Graczy ukaraliśmy.

Zapraszam...

Serwer nie jest zbytnio zoptymalizowany, zdarzają się naprawdę spore lagi, zapewne dlatego, że jest przynajmniej 20 modów ze strony serwera (44 łącznie). Gdyby nie administrator, to serwer mógłby być całkiem niezły :P, na screenach chyba wszystko widać...

Serwer jest zoptymalizowany, tylko maszyna jest słaba. Pod koniec miesiąca to się zmieni :)

A co do złego administratora to zobaczę sobie Ciebie jak twój serwer wystartuje. O ile wystartuje... -.-

Jeżeli napisałeś to sugerując się wypowiedziami tych neosów z urażoną dumą to pozdro.

@Edit.

30 graczy online!

Zapraszamy :)

Opublikowano

Super serv

Nie gram na servie bartka po praz pierwszy wiec moge wam powiedziec ze mody i administracja jest zawsze ogarnieta oraz nie ma za wiele trolli bo sa szybko wykluczani.

320X50_01_Learn_More.jpg

Opublikowano

Serwer sprawdze ale dopiero kiedy pojawi się skan do pliku (jestem ostrożny).

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Nie polecam mozecie miec tak jak moj kolega LPHusarz :

A po drugie polowa ma HV

hahahah widze ze administracja to dzieci po 10/13 lat

Opublikowano

Kolejny serwer na którym BartekPob jest administratorem.. Ile już tych serwerów było? 5? 10? Wszystkie padły przez administrację. Szkoda bo pomysł dobry tylko wykonanie do d... Już pierwszego dnia wyzwiska skierowane w stronę graczy... Szkoda, bo szukam jakiegoś serwera z podobnymi modami tu jednak nie zawitam ze względu właśnie na administrację.

Dopóki nie zmienicie podejścia do innych i nie zaczniecie ich traktować z szacunkiem to raczej nikt poważny nie będzie u Was grał.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Serwer sprawdze ale dopiero kiedy pojawi się skan do pliku (jestem ostrożny).

Ok. Skan dodany.

Serdecznie zapraszam...

hahahah widze ze administracja to dzieci po 10/13 lat

Do dyskusji o wieku adminów zapraszam na TS.

Kolejny serwer na którym BartekPob jest administratorem.. Ile już tych serwerów było? 5? 10? Wszystkie padły przez administrację. Szkoda bo pomysł dobry tylko wykonanie do d... Już pierwszego dnia wyzwiska skierowane w stronę graczy... Szkoda, bo szukam jakiegoś serwera z podobnymi modami tu jednak nie zawitam ze względu właśnie na administrację.

Dopóki nie zmienicie podejścia do innych i nie zaczniecie ich traktować z szacunkiem to raczej nikt poważny nie będzie u Was grał.

Serwer był i jest jeden.

Było tylko parę odsłon.

Co do wykonania to zapraszam do stworzenia własnego serwera z modami, choćby na hamachi. Zobaczymy czy uda Ci się wybrnąć z crashy i problemów. O ile potrafisz zmodować craftbukkita.

Podejście jest dobre. Większość graczy Ci to powie.

To że znajdzie się pare neosów którzy dostali bana i płaczą nie oznacza że serwer jest zły....

Dziś mieliśmy mały problem z forestry.

Tymczasowo ten mod zostaje wyłączony.

Zapraszam...

Opublikowano
Serwer był i jest jeden.

Było tylko parę odsłon.

A co to za różnica? Jak wszystko zostaje "zresetowane" i serwer jest offline. Co mi z tego, że nazwa serwera się nie zmienia jak wszystko co osiągnę przepadnie po max miesiącu?

Pisząc o wykonaniu miałem na myśli zachowanie administracji, rozumiem, że na serwer mogą wchodzić "dzieci neo" jednak jako administracja nie powinniście przeklinać w ich kierunku a rozwiązać to w inny sposób (ciężko zbanować takiego zamiast "ozdabiać" pięknymi słowami chat serwera?) Grałem u Was kiedyś (na jednej z pierwszych odsłon) i wiem jak wyglądało podejście do gracza. Kolejnym problemem są te itemki, HV po godzinie od startu? I to w takich ilościach?

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

A co to za różnica? Jak wszystko zostaje "zresetowane" i serwer jest offline. Co mi z tego, że nazwa serwera się nie zmienia jak wszystko co osiągnę przepadnie po max miesiącu?

Pisząc o wykonaniu miałem na myśli zachowanie administracji, rozumiem, że na serwer mogą wchodzić "dzieci neo" jednak jako administracja nie powinniście przeklinać w ich kierunku a rozwiązać to w inny sposób (ciężko zbanować takiego zamiast "ozdabiać" pięknymi słowami chat serwera?) Grałem u Was kiedyś (na jednej z pierwszych odsłon) i wiem jak wyglądało podejście do gracza. Kolejnym problemem są te itemki, HV po godzinie od startu? I to w takich ilościach?

Klonowanie na naszym serwerze pojawiło się pierwszy raz.

Spowodowane to było dziurami w modach które nie są już aktualizowane i naprawiane.

Z resztą. Bug natychmiast został zablokowany a solary nie latają już po serwerze. Dzięki sprytnemu pluginowi cofnęliśmy wszystkie bloki stawiane przez bugerów więc ukrytych skrzynek na mapie nie ma.

Nie wiem kiedy widziałeś że ktoś z administracji wyzywa graczy.

Zawsze do wszystkich podchodzimy z szacunkiem, chociaż czasami jest to bardzo trudne.

LPHusarz i Mikołajek to był wyjątek.

Po prostu już nerwowo nie mogłem wytrzymać.

Po za tym sytuacja miała miejsce gdy na serwerze były 3 osoby które dobrze wiedziały dlaczego się tak zachowałem.

Na ss'ie nie widać wszystkiego. On może mnie wyzywać a ja jego nie? No proszę was....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...