Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itanos.pl [Dedyk]

czarnaaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale kur wa bez jaj Ten GM/GA to chyba 1 raz ma dostęp do komend. Stoje sobie w m1 nagle z 50 ripow zesłał, potem stoje kolo npc jeb usunął all npc...

Opublikowano

Ale kur wa bez jaj Ten GM/GA to chyba 1 raz ma dostęp do komend. Stoje sobie w m1 nagle z 50 ripow zesłał, potem stoje kolo npc jeb usunął all npc...

Byl wlam na serw to nie on lub jeszcze nadal trwa ten wlam
Opublikowano

Mieliśmy włam przez stronke. jakieś dziecko się bawi. Zaraz to naprawimy i pobanujemy. Chwilka cierpliwosci. NIE BĘDZIE ZADNEJ COFKI

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Nie wiem, ja mam dużo cierpliwości, ale powoli mi się kończy... Z psów ze spota dostałem 13-14kk i 8 lvli. Wbiłem 44 i poszłem na pająki v1 i ze spota niecałe 3kk... -,- i 3 lvle

Opublikowano

Nie polecam serwera. Po prezentacji wydaje sie ciekawie, ale niestety tak nie jest. Administracja to zwykle dzieciaki, ktore zrobily serwer i sobie z nim nie radza.

Spamowanie na innych serwow przez administracje... Co to ma być?

Opublikowano

Chyba Ci się coś pomyliło, ProBoszcz pisał że żadnej cofki nie będzie tylko cofnie lv'le tym co im wbił koleś który się włamał do bazy bo mieli jakiś włam i dlatego jest chwilowo offline

@ ten antek123 to jakiś random, pisać nie umie i wgl. poprostu dostał level od tego kolesia który im się wjebał do bazy, cofną mu wszystko .

Ciekawe ;>. Z tego co tu widze to był włam na serwer i jest cofka, o Tym mówię.

josemousignature.jpg
Opublikowano

Mieliśmy włam przez stronke. jakieś dziecko się bawi. Zaraz to naprawimy i pobanujemy. Chwilka cierpliwosci. NIE BĘDZIE ZADNEJ COFKI

Naprawicie owszem, ale tak że 12 latek by wam się do bazy wjebał... Jakaś rekompenasa by była a nie tylko te wasze "EVENTY" Boję się co by się na OX stało, pewnie było by pytanie czy noszę bieliznę albo coś podobnego -,-. Masakra

Opublikowano

NAUCZCIE SIĘ KURWA CZYTAĆ BEZMÓZGI .. MACIE NAPISANE ,ŻE BYŁ WŁAM I COFKI NIE BEDZIE OGARNIJCIE SIE ..!!

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Dajcie jakiś prezent za to że czekamy na pewno wtedy nie stracicie graczy

PS. Dobra koniec spamu bo Istny Diabeł znowu będzie dawał warny (juz 10% dostałem:D)

Opublikowano

hahahah

A na poczatku servera tak sobie myslalem " WTF ProBoszcz zrobil dedyka, przeciez to parodia z tego bedzie" doslownie tak pomyslalem,

Gadalem z nim nie raz na roznych dedykach i nie wydawal sie na az tak ogarnietego zeby stawiac dedyka, hamaka tak ale nie dedyka

I prosze, sciagnal doslownie dzieci jako gm a teraz w niecalych 24H maja juz wlam do bazy hahahah smiech na sali

Zapewnie nie ogarnia na tyle dobrze i szuka pomocy u wujka google

Opublikowano

bo byl wlam i ten gosc dal sobie gm tera to naprawiaja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...