Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cube Assasin's (Kwadratowa Masakra) (zero lagow) (dedykowany)

MsRafalas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Premium:nie ;x

Dlaczego mam ja grac?: Lubie sobie popykać z kimś kogo znam...

coś o sobie: Lubie piłke nożną, lubie grać w gry komputerowe, mam mikro,ts, skype

Opublikowano

Podania składac według wzoru:

nick w grze: ProLegend

premium: nie posiadam

dlaczego ty masz byc dodany?: poniewaz spodobał m isie server

Cos o sobie:lubie grac w noge i jestem kreatwyny

Opublikowano

nick w grze:Lucyfer667

premium:nie

dlaczego ty masz byc dodany?:poniewaz jestem ogarniety nie zabijam bez powodu nie griffuje i jestem mily.

Cos o sobie:Siema mam na imie bartek lubie sport szczegolnie pilke nozna chociarz jestem astmatykiem i szybko sie mecze ale mam dobra kondycje wiec wmiare jakos idzei:D i lubie grac w gry multiplayer i rpg i troche wyscigi

Opublikowano

nick w grze: ZeD

premium: Nie

dlaczego ty masz byc dodany?: Lubie takie serwery jestem miły i nie grifuje ani nie kradne

Cos o sobie: Mam na iimie Adrian mam 16 lat lubie grac w minecraft i cs'a . Mam sprawny mikrofon , Jestem uprzejmy i pomocny

Opublikowano

nick w grze:mrstefek

premium:tak

dlaczego ty masz byc dodany?:Bo nie mam gdzie grać, i szukam ogarnietego serwera

mikro: tak

Cos o sobie:Mam na imie Szymon, w tym roku kończe gimnazjum, planuje iść do technikum informatycznego, lubie czytać książki fantastyczne(właśnie czytam metro 2034) interensuje sie też programistyka i nowymi technologiami (np. lubie składać kmputery)

Opublikowano

Proszę o unbana mnie też kotś zabił i powiedzał ze można zabijać więc pomyślałem że można więc kogoś zabiłem i wtedy admin mi napisał ża nie można a ktoś mi wmówił że można więc proszę o 2 szanse (dostałem bana ponieważ zabiłem kogoś bez powodu)

123e6adc51c27765dd0c38b69b7584f0.jpg
Opublikowano

nick w grze:alek100pl

premium:tak

dlaczego ty masz byc dodany?:nie jestem griferem i nie uzywam xray

Cos o sobie:lubie grac w noge

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...