Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itanos.pl[Pl][Dedyk]

GordOnix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bug z założeniem gildii, każdy kto założył pisało, że gildia jest zrobiona na kamerze... teraz czekać 1 dzień, aby znów założyć >.>

ale jestem dobrej nadziei, że wstanie na nogi. wiadomo starty są trudne;d

sygnae.png

Opublikowano

Ja juz pobralem ale pisze na stronie ze pobieranie zostalo wylaczone :/

Zostało wyłączone by nadmiernie nie uzywać dedyka. Pewnie jak DDoSy zostana ogarnięte i ilośc graczy sie ustabilizuje to uruchomią lub wsadzą na innego z lepsza prędkością itp

Opublikowano

Czy tylko mnie wkurwia ta bezinteligentna dzieciarnia ? Ktora spamuje ciagle "Kiedy ON ?? " Kurwa mac w postach wam pisza ze sa ataki . Ale niee bo oczywiscie MUSISZ NAPISAC " Kiedy on " .. Dobra Off pobieranie Napisala osoba 1 ,2 ale wy odrazu musicie Spamowac . Chodzi wam o pokazanie glupoty ? Najebac postów ? 99 Proc. Serverow ma Problemy ze startem jeszcze sie nie przyzwyczailiście ? Znajac zycie bd bugi To sie zacznie spamowanie . Server do dupy Do dupy nie polecam ... a Ni chuja taki pajac nieuzasadni swojej wypowiedzi . Dobra juz niemam sil ... Czy mi sie zdaje czy z roku na rok poziom inteligencji i rozumowania dzieci maleje ? -,- .

Pozdrawiam kumatych .

Opublikowano

najśmieszniejsze jest to że ProBoszcz pro elo haker od najwczesniejszych lat, jakie to on rzeczy nie robi sie chwalil, a sam nie potrafi serwera ogarnac, strona dziurawa jak ser szwajcarski wiec nawet nie ma sensu tu zaczynac, gorzej niz rivende

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

najśmieszniejsze jest to że ProBoszcz pro elo haker od najwczesniejszych lat, jakie to on rzeczy nie robi sie chwalil, a sam nie potrafi serwera ogarnac, strona dziurawa jak ser szwajcarski wiec nawet nie ma sensu tu zaczynac, gorzej niz rivende

Może gorzej niż Reinor.pl . . .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...