Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itanos.pl[Pl][Dedyk]

GordOnix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Az sie plakac chce jak czytam ze serwer padl itp.Wbijcie sobie do swoich pustych glowek ze kazdy serwer przy starcie ma takie poczatki ddosy itp.

Wiec ogarnijcie dupska albo idzcie na dwor przewietrzyc swoje szare komorki moze to do was dotrze a nie spamujecie bez sensu.

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurczaki 23 w rankingu no i błąd połączenia serwer wyłączony jest czy co ? bo na luncher gram ?

crsigpng.png

Zbieram like na śniadanie!

Nie bądź żydem daj Pacanie ! ;)

Bez obrazy wam Nadaje :)

Opublikowano

,,Araki'' chyba Ataki ^^

OMG. Po 1 . Każdy może się pomylić ;>, człowiek to nie maszyna. Po 2. Nie podoba się?. Za przeproszeniem to WYPAD.

Opublikowano

Wiecie śledzę chyba ten wątek od 5 minut i każdy jak ja to nazywam wileki spec się wypowiada że mają to czy siamto źle . Nawet jeżeli mają , człowiek popełnia błędy i niemógłbym się doczekać widoku kiedy Ci "wielcy spece" sami stawiali by serwer i musieliby to wszystko ogarnąć. W to wchodzi stres , pośpiech . Szkoda że forum dzieli się na ludzi normalnych i tzw. kategorycznych hejterów , którzy obojętnie jakim wydarzeniu nie po ich myśli krytykują oraz skazują serwer na niepamięć.

Opublikowano

przynajmniej teraz mam czas na pobranie klienta ;D

crsigpng.png

Zbieram like na śniadanie!

Nie bądź żydem daj Pacanie ! ;)

Bez obrazy wam Nadaje :)

Opublikowano

Serwer zarąbisty i czekamy na ON

Szybko sie bije lvl ale mam nadzieje ze +100 schody w gore pojda;)

PS :

Rozwaliło mnie jak serwer wybuchnał smiechem po zbanowaniu goscia za zalozenie gildii przez kamera:)

No właśnie szybko to sprawdziłem i ja za 200k na 30lvlu też mogę założyć gildię więc nwm za co dostał ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...