Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itanos.pl[Pl][Dedyk]

GordOnix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawi mnie co oni tam robią bo ostatnio jak serwer startował to DDoSy nie wyrabiały i czasami Channele były przez 1 sekunde aktywne wygladało to mniej wicej tak :

CH1:Online

CH2:Offline

CH3:Online

CH4:Online

ale wbić sie nie dało a tutaj jakby wszystko w miejscu stało non stop wszystko OFF

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech jakiś MOD to zamknie do czasu aż ekipa serwera da oficjalne info, szkoda nerwów i czytania.

Miłość kpi so­bie z rozsądku. I w tym jej urok i piękno....

Opublikowano

Ogarnijcie się bo już kurwicy można dostać od tego spamu.... Chcecie grać z ciągłymi przerwami, lagami itp czy poczekać te 30 min i grać normalnie ? No ***** wasz spam nic tutaj nie daję ...

Opublikowano

TAKI SPAM ŻE AŻ ISKRY LECĄ. NIE MARTWCIE SIĘ, TEAM ZROBI TO CO TYLKO MOŻE. A TE DEBILE CO HEJTUJĄ NA TEMAT SERWA, NIECH ONI ZROBIĄ SERWER ZOBACZYMY CO ONI WYMODZĄ, ŁATWO BYĆ MOCNYM W MORDZIE, A CO DO CZEGO TO SIĘ NIE WIE ;>. POZDRAWIAM .

Opublikowano

Ogarnijcie się bo już kurwicy można dostać od tego spamu.... Chcecie grać z ciągłymi przerwami, lagami itp czy poczekać te 30 min i grać normalnie ? No ***** wasz spam nic tutaj nie daję ...

Po co durniu czytasz ten spam ?

Opublikowano

Jest juz 30 minut po starcie ;D

Opublikowano

Mam takie pytanko:

Posiadam Win7 , ale nie mogę wł clienta . Przypominam to raczej nie ma znaczenia ze serwer off . Bo nawet wtedy , gdy serwer byl on nie moglem wlaczyc wie ktos moze o co chodzi??? Launcher pobrany- nie dizala . Bez launchera - nie dziala !!!

Opublikowano

Chce grać z ciągłymi przerwami i lagami itp.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Dostałem warna x5 ...

a piszę same ważne wiadomości i ogarniam ludzi pozdrawiam modków , mam nadzieje, że spotkam was na serwerze:)

Ene Due Rabe ..

Kto sprzeda ten Kabel...

Opublikowano

@CreeZ Kto Ci ''durniu'' powiedział, że ja czytam ten spam ? Nie chcę mi się cały czas scrollować przez to g***o oO

Opublikowano

@CreeZ Kto Ci ''durniu'' powiedział, że ja czytam ten spam ? Nie chcę mi się cały czas scrollować przez to g***o oO

To nie scrolluj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...