Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itanos.pl[Pl][Dedyk]

GordOnix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzę Team Tristrama znów z nowym serwerem starują , i pewnie znowu po paru tygodniach padnie, i powiedzą że dyski się spaliły, choć nie mam pojęcia jak to możliwe. Ten serwer jest dla osób które lubią marnować swój własny czas , mieliście tyle serwerów i żaden nawet miesiąca nie dotrwał więc nie polecam.

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widzę Team Tristrama znów z nowym serwerem starują , i pewnie znowu po paru tygodniach padnie, i powiedzą że dyski się spaliły, choć nie mam pojęcia jak to możliwe. Ten serwer jest dla osób które lubią marnować swój własny czas , mieliście tyle serwerów i żaden nawet miesiąca nie dotrwał więc nie polecam.

Gdybyś czytał prezentacje a nie błyszczał swoją wiedzą ze serwa Postawił ProBoszcz i EllaneoS a nie team Tristamu. Mamy tylko i wyłączenie stronke od tego serwera. Bardzo dobrze się znam z tamtą ekipą wiec nam udostepnili. Prosze was czytajcie całą prezentacje a nie bzdury piszecie:) Pozdrawiam

Opublikowano

Jeden serwer może się nie udał , a ty komentujesz drugi.

Opublikowano

O kurde to jest to zagram dziś. Mam nadzieję, że nie pogram tylko dwa dni i koniec z serwerem.

Opublikowano

Prezentacja super , Myślę że będzie fajny serwerek ^-^.

Shinso

Laysik / Laysasucz

Ninja Dagger , Wojownik Mental / Szaman Smok

Tylko jak ze skillami

^^.

//Reklama OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...