Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itanos.pl[Pl][Dedyk]

GordOnix

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

ty umiesz?

hahahahahahahaahha

pewnie masz 13 lat i nawet nie wiesz co to zabezpieczyć serwer siedzisz przed kompem pocisz się bo chcesz wbić na serwer , i ty pierolisz o zabezpieczeniach? " chyba ,że za kase " hahahahaha

Zapraszam na teamspeak tam możemy sobie porozmawiać co do tego jakie mam umiejętności i ile mam lat.

Nie chcę wbić na serwer nie mam clienta nawet a jedyne co robie to czekam na botneta a żeby paść logowanie na serwerze.

To jak idziemy na teamspeak porozmawiać o tym twoim problemie ? podam ip na pw tylko napisz

2Pac___signature_by_WhiteNigger.jpg

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po takich świetnych zapowiedziach tego serwera, myślałem, że wytrzyma dłużej niż 15 minut bez DDOS'a, ale nawet tych 15 minut nie przetrwał... Ludzie psują innym serwery, żeby nie grali na nich i myślą, że pójdą na inne (czyli do nich), lecz nie myślą o tym, że to może działać w obie strony.

Jeśli w przyszłości nie poprawią jakoś zabezpieczeń przed tym, wątpię, że ktoś by chciał grać na serwerze, na którym co godzinę/dwie padają kanały, ciągłe resety/cofki/włamy, Sporo osób z eq z navi... Jeśli coś, co ma odprężyć ludzi, czyli rozrywka na serwerze w grze, którą lubią, jest tak atakowane, to człowiek się bardziej na to wkurzy i już nie będzie tu chciał wracać.

Opublikowano

wiele ludzi by wolało grać bez 20 min przerw. Jest 22.45. Serwer jest od godz. 15.00 , a mam przegrane 3h grając "non stop" Coś chyba nie tak prawda?

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

Proponuję aby Administracja nawet później niż o tej 6.00 ruszyła a było naprawione:

-Drop z smoka.

-Drop z wróżki.

-Drop z Bossa w lesie.

-Naprawione (CH), przykładowo jestem zalogowany na CH1 ktoś na CH4 i widzimy się... Tak jakby to było 1 CH.

Co do tych bossów to nie wiem czy potrzeba mieć jakiś 90+ lv żeby coś dropliło? Mam 73 koledzy też 70+ biliśmy po 3/4 sztk każdego bossa i nic.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Serwer ma wiele minusów takich jak strasznie drogie ulepszenia

Ulepsza w miarę dobrze (30% na +9), a kasa to nie problem bo w v2 można wyframić ~200kk w 30 minut bez żadnego eq na yangi ani monety z IS (o ile jest w ogóle w IS'ie).

@top

Proponuję dodać duże zielone poty zamiast małych, albo chociaż dodać te bonusy na szybkość ataku do itemów bo teraz chyba nie wchodzą.

Ogółem serwer fajny, zobaczymy czy do jutra to ogarną bo jeżeli nie to jak up napisał, dużo osób odejdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...