Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największy ból

999sdb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skręciłem nadgarstek, a później przez 2h broniłem na bramce.

Miałem identyczną sytuacje też skręcony nadgarstek i broniłem dalej. Później grałem jeszcze w siatke. Myślałem że jest tylko nadwyrężona

Opublikowano

2 złamania obojczyka(prawego) w ciągu 3 miechów. To nie było takie bolesne. Bardziej bolał mnie fakt, że przez to nie mogę już grać w ręczną .

Wbicie gwoździa w kolano w przedszkolu ;c

Opublikowano

Miałem może z 5-6 lat, jak szedłem z babką obok mojego przedszkola i z drogi wystawał metalowy pręt, potknąłem sie i jebłem (niecentralnie) w ten pręt, szrama na cały bok głowy. :)

dxbp12.png

|Random 2k12|

Opublikowano

1. W wieku 3 lat kiedy chodziłem po domu uderzyłem głową o krawędź stołu i ucho mi się oderwało do połowy (miałem szyte)

2. Na budowie pie**olnalem sie mlotkiem w czaszke ostrym końcem (5 lat). Krew się lała. Przez miesiąc nie wiedziałem co się dzieje.

3. W wieku 10 lat miałem wypadek rowerowy z maluchem.

Ahh... Dzieciństwo

Opublikowano

bartosz widać, że maiłeś dobre dziciństwo - serio. Takie rzeczy niby chujowe i bolące dają się w pamięc i jest co opoowiadać. A taki muł co nawet sie nie skaleczył bo na kompie siedzi-ał co ma z życia?

Opublikowano

Jak byłem mały babka się we mnie wpierdoliła rowerem i nie wiem jakim cudem ale szprycha weszła mi w kostkę, auć.

Albo kolega przywiązał hulajnoge do roweru i jechaliśmy aż się wyjebałem, krew się lała, a teraz mam bliznę że jak prostuje nogę to mam takie wgłębienie w kolanie :P

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Śmierć ojca, mialem wtedy 8-9lat, kto tego nie przezyl nie wie jaki to bol, on mial wyzdrowiec, wyjsc. A kiedy sie obudzilem, mama mi powiedziala ze nie zyje

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Jak bylem maly (chyba 6latek) to uczylem sie jezdzic na rowerze(2kola) w ktorym nie dzialaly hamulce a najlepsze to ze jeszcze w lesie . Jechalem w drzewo wjechalem rower zgia sie na pol a ja mialem zlamana reke i rozciete po skosie cale czolo a na pomoc czekalem 20min bo karetki wolnej nie bylo . Jeszcze blizne mam . Za bledy przepraszam ale mam dyslekcje.

Opublikowano

Było to tak :

Brat starszy dał mi się przejechać kolażówką jedynie z hamulcem przednim.

Jadę na pełnej kurwie .i zapomniałem że jest tylko przedni hamulec ,a przede mną chodnik i za nim rów .

Hamuje przednim hamulcem i jeb do rowu z płyt cementowych . Miałem zszywaną głowę.. Dość dużą ranę na brzuchu i złamanie otwarte ręki... a strupów co nie miara .

Nikomu tego nie życzę .

P.S. Rower skasowany . : /

2512d09ed83a816497ec57c.png

Opublikowano

1. Wyjebałem się na rowerze i złamałem rękę w wieku 7 lat.

2. Odcięli internet xD

Opublikowano

Palec Wpadł Do Łanicucha W Rowerze Ból Przy Wyciąganiu 2x Znieczulenie I Szycie Go zjemowanie szwóf i mam ścięgno z szfami bo inaczej mi puści i dupa nie moge palcem ruszać...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam twardę kości .

Nie ,jak byłem dzieckiem napierdalałem po drzewach ,chodzę z kolegami po osiedlu ,gram w piłkę,a nawet jak to oni mówią "jestem kujonem" xD i wszystko ok .

Ale nigdy nic nie złamałem( uważam na siebię),a tobie leci raport za obrazę.

Czyli jesteś też konfidentem?
Opublikowano

Zajebanie w palca młotkiem (młotek 2kg...), złamanie ręki

Ciekawe, że walnąłeś w palca, a ręka się złamala ;x

Ja to chyba złamanie ręki w wypadku na motorze(2 kości wyszły na wierzch(przebiły skóre)) :D

91041133664860587265.png
Created by

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...