Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największy ból

999sdb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki był największy ból jakiego doznaliście?

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

problemy z kolanem, miałem je osłabione, po operacji, platyna. na święta nie dostałem gipsu, tylko kule. wstałem z fotela, cały ciężar poszedł na nogę, złamanie otwarte z przemieszczeniem, 4 miesiące w szpitalu, nauka chodzenia od nowa

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

problemy z kolanem, miałem je osłabione, po operacji, platyna. na święta nie dostałem gipsu, tylko kule. wstałem z fotela, cały ciężar poszedł na nogę, złamanie otwarte z przemieszczeniem, 4 miesiące w szpitalu, nauka chodzenia od nowa

Złamanie otwarte od samego wstania? :s

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

dzien po oparzeniu sie goraca kawa gdy bylem maly

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Złamanie otwarte od samego wstania? :s

przez kolano był przeprowadzony "drut??", przewiercone było. nie mogłem na tej nodze w ogóle chodzić, stawać itp itd. A ja wstałem i wszystko poszło, przez to mam platynę w prawej nodze, kolanie.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Opiszę wszystko aczkolwiek w skrócie i nie tak dramatycznie jak było to naprawdę.

Złamałem udo pojechałem do szpitala w Sosnowcu tam lekarz pojeb łapnął mnie reką w kolano, aż coś gruchnęło (kość przemieściła się jeszcze bardziej). Potem pojechałem do szpitala w moim mieście (Rybnik) i po operacji jak się obudziłem krzyczałem że umieram, nic nie widziałem, ledwie czułem jak mnie mama trzymała za rękę, a wszystkie głosy były takie choćbym był bo pół kilo LSD. Koszmar. Potem powoli doszedłem do siebie, ale nadal napierdalało mnie w chuj. (jedynie tak można to ująć!)

@Larron

Tak, też już się tego nauczyłem :(

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Kiedy dziewczyna próbowała mi pomóc wstać z lodu i stanęła szpilą 10centymetrową baaardzo cieniutką na mym prąciu. Mimo upływu 2 lat nadal mam ślad :P

Opublikowano

Opiszę wszystko aczkolwiek w skrócie i nie tak dramatycznie jak było to naprawdę.

Złamałem udo pojechałem do szpitala w Sosnowcu tam lekarz pojeb łapnął mnie reką w kolano, aż coś gruchnęło (kość przemieściła się jeszcze bardziej). Potem pojechałem do szpitala w moim mieście (Rybnik) i po operacji jak się obudziłem krzyczałem że umieram, nic nie widziałem, ledwie czułem jak mnie mama trzymała za rękę, a wszystkie głosy były takie choćbym był bo pół kilo LSD. Koszmar. Potem powoli doszedłem do siebie, ale nadal napierdalało mnie w chuj. (jedynie tak można to ująć!)

Sosnowcu? Serio? Ja ten szpital omijam pięciokilometrowym "objazdem". :]

Tam nie ma warunków do leczenia. Znajoma tam leży na kręgosłup.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nie miałem poważnych wypadków ;D

Może jak auto mnie jebło lekko ;p

Kuzyn uczył się jeździć, miałem 14 lat on 16. Stanąłem mu na drodze a on debil w pędzel, myślałem że zamachuje ale ni chuja :D. Pogruchotany tylko byłem ;d

skpUo.png

Opublikowano

Poród(okres)

dobra to był ból psychiczny

A fizyczny to jak się wyjebałem na rowerze i rower mnie dojebał.

Evolution to skill97 z 30 multikontami.

Opublikowano

czyli jesteś ciotą?

Mam twardę kości .

Nie ,jak byłem dzieckiem napierdalałem po drzewach ,chodzę z kolegami po osiedlu ,gram w piłkę,a nawet jak to oni mówią "jestem kujonem" xD i wszystko ok .

Ale nigdy nic nie złamałem( uważam na siebię),a tobie leci raport za obrazę.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

W pełnym biegu zakliszczyłem palec w drabinkę na wf ;d I miałem przekuwane śluzówki (to miejsce blisko oka przy nosie.) igłą.

Opublikowano

Największy ból dla faceta to uderzenie w jądra... Myślę, że wielu z was doświadczyło tego przypadku i się ze mną zgodzi... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...