Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największy ból

999sdb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Montowałem barierki z hartowanego szkła na tarasie w domu. Poślizgnąłem się, spadłem z 2 metrów, a kawał szkła wbił mi się w nogę od kostki do kolana tnąc ścięgno Achillesa :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Spiralne ? jak to wygląda ?.

4. Złamania spiralne - są też złamaniami wieloodłamowymi, fragmenty kości są zrotowane względem siebie.

zlozone.gif

Opublikowano

Uderzenie obuchem siekiery w głowę.Lekko podchmielony poszedłem rąbać drzewo,wbiłem siekierę w pieniek i kiedy chciałem wyciągnąć ją z pieńka szarpnąłem ją mocno i z impetem uderzyło mi w czoło/łuk brwiowy.Efekt:jebłem na ziemię zalany krwią,lekkie wstrząśnienie mózgu i 3 szwy.

Opublikowano

Hmm może nie największy ból, ale najlepiej zapamiętana sytuacja :) Dali mi rower w wieku 3 lat (taki malutki z 4 kołami) to zjechałem po schodach. Nadal mam bliznę na mordzie xD

Opublikowano

Po operacji lekarz powiedział mi, że nici które mam rozpuszczą się, lecz tak nie było i po 2miechach mialem na żywca wyjmowane, strasznie boli ;)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Umieranie. Największy ból jaki doznałem w życiu 6 razy ..

@more realistic

Moje kości są zbyt twarde żeby je złamać, zwichnąć, w jakikolwiek sposób uszkodzić. Dodatkowo czasami nie czuję w ogóle bólu (jakbym był martwy :D). Sumując, największy ból jaki przeżyłem to ból serca (fizyczny) i był taki silny że przez 3 dni musiałem leżeć w łóżku a żeby ruszyć kończyną był wymagany wielki wysiłek :c

Opublikowano

Probowalem jebnac kickflipa z manualem ale ujechalem troszke na manualu i spadlem na reke ;( zlamalem ja tak naprawde to chyba najwiekszy bol jaki doznalem. No moze jak jeszcze probowalem webstera (salto z jednej nogi) zle wyladowalem i strasznie mnie bolala kostka ;D

Opublikowano

Złamanie nadgarstka z przemieszczeniem i odłamkami + ponad 24h ze zwykłym rzepem na ręce, który w chuj uciskał

Zjebanie się z 2m na koło taczki brodą

Pęknięcie kości

Jeśli ktoś nie chce pisać - polecam to pierwsze i trzecie

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ja mogę się pochwalić co najwyżej punkcją kolana :c

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

Jechalem rowerem i zębatki mi się wbiły w piszczel . 10 szwów . Bolało ;(

Dostałem od 3 gimbazjalisty z piłki w morde i krocze :F

Chciałem kopnąć piłke , i trafiłem w krawężnik :FF

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Ja miałem kilka brzydkich wypadków. Opiszę wszystkię chronologicznie.

#1 - Miałem około 5-6 lat, poszedłem do babci i skakałem sobie na balkonie. W końcu tak skoczyłem, że 2 przednie zęby o barierke wybiłem.

#2 - 2 klasa podstawówki (teraz jestem 3g), uparłem się, żeby iść po klocki LEGO do Europy... (wtedy jeszcze mieszkałem w bloku) Włożyłem pały palec lewej ręki w zawiasy i bach .. pierdolnęło mi centymetr palca. Skończyło się na 3 operacjach, ale nie mam już tam paznokcia tylko bardziej takiego "półpaznokcia" że tak to powiem... Ale palec jest prawie takiej samej długości jak drugi (ew. 1-2 mm krótszy)

3# Rok temu w sylwestra głupia zabawa fajerwerkami ;) Rakieta na ziemi wybuchła i kawałkiem dostałem w policzek. Ślad po oparzeniu zniknął po ok. 1,5 miesiąca.

To tyle, nigdy więcej głupich zabaw!

@up na chuj spamujesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...