Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największy ból

999sdb

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Jakaś młoda ladacznica do max 20 lat chciała mnie pod kościołem na rowerze rozjechać, cóż hamująć przejebałem się przez kierownice i mam problem ze ścięgnami w dłoni już 4 miesiąc. :/

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli chodzi o ból w psychice to doznałem, a raczej zawiodłem się na kolegach, który po prostu wytykali mnie palcami, obrażali i poniżali mnie,

do tego doszły zagrożenia, zawód miłosny mało brakowało bym popełnił samobójstwo.

Opublikowano

Obsługiwałem trafopowielacz z telewizora, rozcągałem luk elektyczny przewodem masy owinietym na swietlówce. Chwila zapomnienia i dotknąłem grzejnika, przez co ok 25 tyś woltów przeplynęło przez moje ciało do doskonałego uziemnienia jakim była ta instalacja grzewcza X_X

Opublikowano

Poobcierane ręce, nogi, biodra, łokcie, poobijane kolana, zwichnięcia - to wszystko musiało przydażyć się każdemu, kto korzystał z życia w dzieciństwie :)

Bardziej hardcore'owy przypadek to np. szybki rajd przez korytarz, pokój i w chwili wybiegu z tarasu na podwórko (a oddzielały je betonowe schody) spadłem z tych schodów z dużą prędkością, kilkukrotnie obijając tyłem głowy o kant tychże betonowych schodów. Krwi było sporo, a bliznę na tyle głowy mam do dzisiaj, szczęśliwie pod włosami.

Było też kilkukrotne uderzenie kolanem o kaloryfer, ale kto się z czymś takim nie spotkał? xD

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

W samo poludnie zajebalem owarta dlonia w szybe. Lewy nadgarstek rozjebany, a szklo weszlo niczym noz w maslo. Bolu nie czulem, ale zajebiscie sie patrzylo jak pani doktuuuuuuuuuuuuur - tak krzyczyalem niczym zjeb na orgazmie, rozpierdalala mi rane, bagatela x7, i brak czucia wokol rany, do dzis.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Kiedyś gwóźdź z takim ostrym czubkiem wbił mi się w kolano i gdy próbowałem go wyjąć zrobiłem sobie dziurę w kolanie o wysokości 2cm. Do dziś mam bliznę.

Opublikowano

Zamiast w piłkę, wallłem w słupek metalowy, złamana stopa.

Solówka, z całej siły z pięsci w nos, złamany. Krwi od zabenaaa.a

skpUo.png

Opublikowano

Dziewczyna zdradziła mnie z moim przyjacielem.

Straciłem 10% wytrzymałości po śmierci w Diablo 3.

Podwójna śmierć, najpierw śmierć od noża > rehabilitacja > śmierć od F2000.

Stalem w drzwiach obrotowych po czym Chuck Norris wbił i trochę mnie przykleszczylo.

Skrzynka z kolesiami ,,No-Limit" Spadła prosto na moja głowę.

Złamanie ucha.

Przypalenie reki w udzie kubańskim cygarem.

To na tyle, dziękuje.

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

Jak miałem 4 lata biegałem z butelką żywca z tym cieńkim końcem jak te butelki mają, głównie woda gazowana, skończyło się tym ze pechowo się przewróciłem i wbiłem sobie to głęboko w gardło :/ gardło podrażnione + krew się lała odrazu karetka przyjechała, masakra

Opublikowano

spadłem z łożka to jedno, a drugie to zle spałem na ręku i mnie potem ręka bolała ;/

Opublikowano

jak expiłem w v2 to mocno poobijały mnie pająki, ale dobrze , że miałem przy sobie potki bo inaczej zgon...

TW9yZWxvdnlfX19ldXdfX18zNDVfX19OVUxMX19fNF9fXzEwMF9fX1dITy5wbmdfX181X19fMV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Początki na crossie. Za mocno pociągłem klamke przedniego hamulca i poleciałem na pysk (bez kasku oczywiście). Na szczęście była trawa więc tylko troche sie poobdzierałem xD

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

Przejechał mnie samochód

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...