Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LunaSro - Cap 130 (EU/CHN)

_sHooTeR88_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak się zajerejstrować??(Wytłumaczy ktoś??)

Nie no chyba sobie żartujesz . Od czego jest link w odnośniku REJESTRACJA ?

Rejestruj sie przez IE jak na innej przeglądarce nie da rady ... Lewy dolny przycisk to potwierdzenie , prawy anulowanie .

Reszta jest obok chn nazwy .

Rekrut
Opublikowano

Nie no chyba sobie żartujesz . Od czego jest link w odnośniku REJESTRACJA ?

Rejestruj sie przez IE jak na innej przeglądarce nie da rady ... Lewy dolny przycisk to potwierdzenie , prawy anulowanie .

Reszta jest obok chn nazwy .

Ile osób około gra na serwie teraz? Myślę w sumie nad powrotem.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Ile osób około gra na serwie teraz? Myślę w sumie nad powrotem.

Nie wiem ile , bo zrobiłem sobie przerwę , że tak to można nazwać . Grają prawie sami CHN . Server ok , ale jeśli nie masz tutaj pewnego , że kumple będą grali z tobą to odpuść .

Jak widać Clienta usunąłem , zrezygnowałem też z pełnienia funkcji GM dla graczy z poza chin . Jakoś ostatnimi czasy trudno było w rozmowie z Head GM'em . Nie mam zamiaru mu więcej tłumaczyć , tak więc daje sobie spokój .

Ale fakt faktem server ma już chyba ponad rok . Ustawienia jakie są takie są , dlatego , że zbiera kasę na hosting w eu . Gracze chińscy mają płatne silki , gracze z poza chin nie (ale bez przesady , żeby spamować co dzień o kilka tyśiecy silków )

Jednak jestem pełen podziwu , dlatego , że serwer jest wypas , znalazłem na nim to czego inne servery nie mają . Zrobił wszystko , dodał bardzo dużo od siebie , to nie jest standardowy silk , a najważniejsze zrobił to SAM ! Tak , serverem zarządza tylko on , jest jeden GM od wszystkiego . A niektóre serwery .... :) mają kilku i servery ledwo zipią ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...