Skocz do zawartości

LunaSro - Cap 130 (EU/CHN)

_sHooTeR88_

Rekomendowane odpowiedzi

201209261526144854.jpg

Max level : 130

Exp rate : 150

Sp rate : 200

Gold rate :15

Item drop rate - 35

*Client version: 193

*Server ip: (niedostepne)

*Server Port: (niedostepne)

*Lokalizacja servera : Chiny

*Serwer własnością : Davida Li

(cSRO Helper)

Itemy startowe :

2 000 000 Sp

350 000 Gold

10 stats pointów do rozdania

9DG SUn Set +20 & 9 DG Sun Weapon +20

inventoryb.jpg

Opis serwera :

Baza serwer postawiona na plikach Koreanskich . Nowe skille , więcej Chn mastery , nowe pety , itemy 14 DG !

Moby 130 & 140 lvl , Bardzo dużo spawnów Unikatów .

201210170210201778.jpg

201210170211279102.jpg

Przy zakupie Pramium PLUS z IM , można ją sprzedać do NPC za kowtę 2b GOLD .

201210041955074872.jpg

Dostępne również w Page-Mall przeróżne rzeczy np. Elixir Adv +10 (cholernie drogi)

201210181243193313.jpg

NAGRODA ZA OSIĄGNIĘCIE MAX LVL - 5000 PAGE MALL POINTS & 5000 IM SILKS !

Wszystkie unikaty mają szansę wydropić SUN 14 DG , 13 DG i inne , oraz przedmioty takie jak unikatowa avatary , premium itd.

Ze zwykłych mobów mogą wypadać globale , reversy , monster scrolle itp.

China Mastery 4 x !

ALCHEMIA :

1000xPotów/Elixirów/Stonów w jednym slocie .

Alchemia +1-8 prawie 100%,+9 Trudno ... +10-11 Łatwo z powderem.

Każdy itmem +15 może zostać wymieniony na next Seal (czyli SON na MON itd.) ,+16 może zostać wymieniony na następne Grade (11 dg na 12 dg).

Pop-Magic set:

4/10000 szansy na dostanie itemu 13 DG SUN . Nikt nie dostanie go łatwo ( żywym przykładem jestem ja ok. 9000 kart)

Napewno szybciej uda się wydropić niż wygrać .

Pozostałe nagrody:

TOP 1 JOB - otrzymuje 2000 silków na miesiąc .

Częste FW (bodajże 3 x na tydzień)

2000 silków dla gildii , która przejmie Jangan Fortecę.

Dużo więcej rzeczy zostani dodanych z czasem oraz zmienionych do potrzeb graczy .

WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE

GŁÓWNEJ LUB MCSRO

SERVER FOREVER ONLNIE !

David Hostuje server prywatnie

:) U siebie w domu , także nie ponosi on opłaty za serwer , wyłacznie energetyczną :)

W razie problemów pisać na GG lub w grze : Viva

NEWS :

Jeśli masz lagi przez IP MANA , uruchom LunsSroBot , zaznacz opcję AUTO-PROXY ! i lagów powninno nie być !

beztytuufxs.jpg

Pliki bota umieścić w folderze z grą .

8.12.2012r. Dodane nowe miasto - MOby dropią itemy 11,12,13 oraz 14 dg . Im wyżej tym rzadziej . 14 Dg Weapon dropi tylko z unique .

Teraz lepszy set na start , a za zabicie 1 lvl moba , 73 lvl

SERWER HARD - Nawet z setem 14 DG może Cię spokojnie zabić TG 20 lvl :]

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na serverze o 20 było 2 party ofc chińskie, laguje jak psisyn nawet z odpaloną IPmaną, nie polecam.

To , że tobie laguje , nie znaczy , że każdemu innemu laguje . Ja mam 0 lagów , kilka $ i masz IP mane z pingiem mniejszym jak 100 ms , albo zmien neta .

Okolice 3 w nocy ? Ile chciałeś graczy z chin ? Server nie był nigdzie reklamowany , nigdzie . A i tak gra dużo osób .

Bede wydawał $ żeby zagrać na gównie? Nie thx, a neta mam 16mb na światłowodach.

A jakbyś wiedział, to ip mana jest bezużyteczna od paru lat, bo kiedyś działała na cSro i sam używałem, i aktualnie jest jej nowa odmiana zwana GameCap.

Ale i tak na gamecapie są pingi po 150.

No to ja mam 2 mb i 0 lagów . Jak nie wiesz jak sobie poradzić z pingiem to nie win nikogo jak samego siebie . To idz graj na innym gównie i ne hejtuj . To gówno nie padnie jak inne po miesiącu , robiąc ludzi w ch... . Serwer jest już bardzo długo , i właściciel ma w dup... czy gra na nim 300 ludzi czy 10 . Będzie włączony nawet jak będzie online 1 osoba . A przez okres roku grałem na przynajmniej 11 serwerach , które padły , albo z braku funduszy na utrzymanie , albo z własnej głupoty.

Dałeś już swoją opinię , NIE POLECASZ . To zostaw ten temat skoro Ci tu nie pasuje .

Dobra , po co tu hejtujesz ? Dałeś negatywną opinię , to zostaw ten temat już w spokoju . I nie wciskaj herezji , że to nie działa i tamto . Zapraszam na pokaz jak uzywać QQ dali czy Ip mane , bo wszystko działa , tylko trzeba wiedzieć jak włączyć . NIe grasz to nie graj , ale daj zagrać innym .................

Co to IpMan? Do czego to? Potrzebne do grania na LunaSRO?

Jeśli będziesz miał lagi to przed odpaleniem silka , włączysz sobie IP mana , połączysz z jakimś serwem i potem odpalisz silka . Zniweluje to troszkę lub bardziej lagi .

Tu masz link . Na samum dole masz TUT jak utworzyć konto i jak włączyć . Jak będzie trzeba zrobię szczegółowy TUT .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum LunaSro   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...