_sHooTeR88_ Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 STRONA GŁÓWNA SERWERA Max level : 130 Exp rate : 150 Sp rate : 200 Gold rate :15 Item drop rate - 35 REJESTRACJA LINK DO CLIENTA Link do IP Mana Link do Bota Link do Oryginału mcsro.com (+TUT IP MANA) Oficjalny Download *Client version: 193 *Server ip: (niedostepne) *Server Port: (niedostepne) *Lokalizacja servera : Chiny *Serwer własnością : Davida Li (cSRO Helper) Itemy startowe : 2 000 000 Sp 350 000 Gold 10 stats pointów do rozdania 9DG SUn Set +20 & 9 DG Sun Weapon +20 Opis serwera : Baza serwer postawiona na plikach Koreanskich . Nowe skille , więcej Chn mastery , nowe pety , itemy 14 DG ! Moby 130 & 140 lvl , Bardzo dużo spawnów Unikatów . Przy zakupie Pramium PLUS z IM , można ją sprzedać do NPC za kowtę 2b GOLD . Dostępne również w Page-Mall przeróżne rzeczy np. Elixir Adv +10 (cholernie drogi) NAGRODA ZA OSIĄGNIĘCIE MAX LVL - 5000 PAGE MALL POINTS & 5000 IM SILKS ! Wszystkie unikaty mają szansę wydropić SUN 14 DG , 13 DG i inne , oraz przedmioty takie jak unikatowa avatary , premium itd. Ze zwykłych mobów mogą wypadać globale , reversy , monster scrolle itp. China Mastery 4 x ! ALCHEMIA : 1000xPotów/Elixirów/Stonów w jednym slocie . Alchemia +1-8 prawie 100%,+9 Trudno ... +10-11 Łatwo z powderem. Każdy itmem +15 może zostać wymieniony na next Seal (czyli SON na MON itd.) ,+16 może zostać wymieniony na następne Grade (11 dg na 12 dg). Pop-Magic set: 4/10000 szansy na dostanie itemu 13 DG SUN . Nikt nie dostanie go łatwo ( żywym przykładem jestem ja ok. 9000 kart) Napewno szybciej uda się wydropić niż wygrać . Pozostałe nagrody: ★TOP 1 JOB - otrzymuje 2000 silków na miesiąc . Częste FW (bodajże 3 x na tydzień) 2000 silków dla gildii , która przejmie Jangan Fortecę. Dużo więcej rzeczy zostani dodanych z czasem oraz zmienionych do potrzeb graczy . WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE GŁÓWNEJ LUB MCSRO SERVER FOREVER ONLNIE ! David Hostuje server prywatnie U siebie w domu , także nie ponosi on opłaty za serwer , wyłacznie energetyczną W razie problemów pisać na GG lub w grze : Viva NEWS : Jeśli masz lagi przez IP MANA , uruchom LunsSroBot , zaznacz opcję AUTO-PROXY ! i lagów powninno nie być ! Pliki bota umieścić w folderze z grą . 8.12.2012r. Dodane nowe miasto - MOby dropią itemy 11,12,13 oraz 14 dg . Im wyżej tym rzadziej . 14 Dg Weapon dropi tylko z unique . Teraz lepszy set na start , a za zabicie 1 lvl moba , 73 lvl SERWER HARD - Nawet z setem 14 DG może Cię spokojnie zabić TG 20 lvl :] Odnośnik do komentarza
ulan1122 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 nie dziala download Odnośnik do komentarza
_sHooTeR88_ Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ok , już jest poprawnie , sry ale robiłem to na szybko , bo właśnie robimy zmiany na serwerze i jestem tu i tam . Odnośnik do komentarza
Xare Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Na serverze o 20 było 2 party ofc chińskie, laguje jak psisyn nawet z odpaloną IPmaną, nie polecam. Odnośnik do komentarza
ulan1122 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 ok dziala zobacze jak sie tam gra Odnośnik do komentarza
_sHooTeR88_ Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Na serverze o 20 było 2 party ofc chińskie, laguje jak psisyn nawet z odpaloną IPmaną, nie polecam. To , że tobie laguje , nie znaczy , że każdemu innemu laguje . Ja mam 0 lagów , kilka $ i masz IP mane z pingiem mniejszym jak 100 ms , albo zmien neta . Okolice 3 w nocy ? Ile chciałeś graczy z chin ? Server nie był nigdzie reklamowany , nigdzie . A i tak gra dużo osób . Odnośnik do komentarza
Xare Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Bede wydawał $ żeby zagrać na gównie? Nie thx, a neta mam 16mb na światłowodach. A jakbyś wiedział, to ip mana jest bezużyteczna od paru lat, bo kiedyś działała na cSro i sam używałem, i aktualnie jest jej nowa odmiana zwana GameCap. Ale i tak na gamecapie są pingi po 150. Odnośnik do komentarza
bercik306 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Brzmi nie źle chętnie zagram Odnośnik do komentarza
_sHooTeR88_ Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Bede wydawał $ żeby zagrać na gównie? Nie thx, a neta mam 16mb na światłowodach. A jakbyś wiedział, to ip mana jest bezużyteczna od paru lat, bo kiedyś działała na cSro i sam używałem, i aktualnie jest jej nowa odmiana zwana GameCap. Ale i tak na gamecapie są pingi po 150. No to ja mam 2 mb i 0 lagów . Jak nie wiesz jak sobie poradzić z pingiem to nie win nikogo jak samego siebie . To idz graj na innym gównie i ne hejtuj . To gówno nie padnie jak inne po miesiącu , robiąc ludzi w ch... . Serwer jest już bardzo długo , i właściciel ma w dup... czy gra na nim 300 ludzi czy 10 . Będzie włączony nawet jak będzie online 1 osoba . A przez okres roku grałem na przynajmniej 11 serwerach , które padły , albo z braku funduszy na utrzymanie , albo z własnej głupoty. Dałeś już swoją opinię , NIE POLECASZ . To zostaw ten temat skoro Ci tu nie pasuje . Odnośnik do komentarza
Xare Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Mówie jak jest, a typek podał tylko link do ipmany, 0 tutorialu, a 3/4 nie wie jak się nią obsługiwać. Do tego zobacz sobie posty na epvp, każdy też pisze że z ipmaną są lagi. Dla reszty 150-180 to normal, bo mają drewniane kable to wiesz... Odnośnik do komentarza
_sHooTeR88_ Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jak ktos czyta temat dokładnie to w linkach ktore dałem znajdzie TUT do rejestracji na ip manie . Nie pacuje komuś IP mana ? To niech użyje innego programu bo jest ich bardzo wiele . Odnośnik do komentarza
Xare Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 ipmana, gamecap, qqdali, 27net. QQdali nie działa od 3 lat, ipmana też[no chyba że komuś odpowiada 150-200 pinga], 27net jest płatny tak samo jak gamecap, a nie będę płacił jakimś chinolom 10$ za program... Odnośnik do komentarza
_sHooTeR88_ Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Dobra , po co tu hejtujesz ? Dałeś negatywną opinię , to zostaw ten temat już w spokoju . I nie wciskaj herezji , że to nie działa i tamto . Zapraszam na pokaz jak uzywać QQ dali czy Ip mane , bo wszystko działa , tylko trzeba wiedzieć jak włączyć . NIe grasz to nie graj , ale daj zagrać innym ................. Odnośnik do komentarza
Xare Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Człowieku, używałem qqdali 3 lata temu, więc nie wciskaj mi że nie wiem jak włączyć, grasz w tą gre od roku, wielka gimbaza i heya. Jakbyś grał na cSro to byś wiedział co działało a co aktualnie nie działa. Zagrać innym daje, ale ostrzegam innych przez pobieraniem 2gb śmieci. Odnośnik do komentarza
_sHooTeR88_ Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Gram na na cSRO od 5 lat na Div 2 ... Mam kilk postaci + 112 lvl , także nie mów mi co działa a co nie . Powtarzam jezzcze raz . Wypowiedziałeś się już w tym temacie . Nie pisz tu więcej skoro dałeś opinię negatywną , nie hejtuj i nie nabijaj sobie postów spamerze. Odnośnik do komentarza
ahaha Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ja mam virusa w cliencie :P AVG mi wykryl! Mozecie wrzucic clienta z innej stronki do pobrania? Odnośnik do komentarza
FoXMasteRR Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Co to Ip Man? Potrzebne mi to? Odnośnik do komentarza
_sHooTeR88_ Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ja mam virusa w cliencie :P AVG mi wykryl! Mozecie wrzucic clienta z innej stronki do pobrania? Wątpię w tego virusa , mam noda i nic nie płakał . Client jest też na stronie głównej serwera w dziale "Download" . Link na samej górze . Odnośnik do komentarza
ahaha Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wrzuccie na inna strone clienta do pobrania Albo podajcie dobra strone z Downloadem... Wiem ale slabo pobiera Odnośnik do komentarza
_sHooTeR88_ Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Client do pobrania albo z linku clienta , lub z linku do oficjalnego downloadu . Nie potrzeba loadera , można odpalać ponownie Lunchera i silka . Odnośnik do komentarza
FoXMasteRR Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Co to IpMan? Do czego to? Potrzebne do grania na LunaSRO? Odnośnik do komentarza
_sHooTeR88_ Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Co to IpMan? Do czego to? Potrzebne do grania na LunaSRO? Jeśli będziesz miał lagi to przed odpaleniem silka , włączysz sobie IP mana , połączysz z jakimś serwem i potem odpalisz silka . Zniweluje to troszkę lub bardziej lagi . Tu masz link . Na samum dole masz TUT jak utworzyć konto i jak włączyć . Jak będzie trzeba zrobię szczegółowy TUT . Odnośnik do komentarza
dcloud Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 laguje masakrycznie:/ Odnośnik do komentarza
ahaha Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Inspekcja teraz jest?? u mnie tak pisze Odnośnik do komentarza
_sHooTeR88_ Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Restart Servera kilka zmian i likwidacja bugow . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.