Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LunaSro - Cap 130 (EU/CHN)

_sHooTeR88_

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Co innego ma csro od vsro?

Dużo jest nowości od Davida, ogólnie świetnie się gra. Chińczycy są mili(jak się umie rozmawiać a nie "Ples men blvl me mi famili no eating blezzzzz"), atmosfera świetna. Na prawdę polecam.

BIG FUCKIN' DEUCE!

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W najblizszym czasie beda zmienione ceny itwmow u npc na nizsze . Czesto ludzie zadaja pytanie dlaczego G-pet nie zbiera wszystkiego , lub zbiera smieci . Otoz jest on darmowy , i G-pet z IM zbiera wszystko co do joty .

Opublikowano

Client jest w języku angielskim . Jeśli ktoś ma lagi , wbijać przez bota z auto-proxy , oczywiście piwersze założyć konto na stronce IP-MANA

Opublikowano

Ja natomiast mam inny problem. Ściągnałem, rozpakowałem elegancko. I to jest problem jak próbuje odpalić clienta to włącza się update i może trwać ropk a i tak nie zrobi ... 10% ładuje się 2h i wywala error i a piac od nowa. Wie ktoś co z tym zrobić?

Opublikowano

Ja natomiast mam inny problem. Ściągnałem, rozpakowałem elegancko. I to jest problem jak próbuje odpalić clienta to włącza się update i może trwać ropk a i tak nie zrobi ... 10% ładuje się 2h i wywala error i a piac od nowa. Wie ktoś co z tym zrobić?

To masz problem z łączem , bo u mnie update trwał maksymalnie 4 minuty . Spróbuj dodać lunchera do IP Man i robić update.

Opublikowano

Sciągaj z oficjalnego żródła . Sciągałęm właśnie przed chwilą z obu źródeł . Pliki prawidłowo ściągnięte .

W najblizszym czasie otwarty bedzie nowy server , specjalnie dla graczy z poza chin , ponieważ chińscy gracze lubią używać ALT i innych rzeczy . Ciągłe skargi doprowadziły do tego , że GM postanowił zacząć prace nad drugim serwerem . Będzie to samo + nowe miasto , moby i itemy . Co do postaci , tego jeszcze nie wiem . Czy baza kont będzie kopiowana czy też nie .

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tylko z oficjalnej strony możesz to ściągnąć , nie widziałem , żeby ktokolwiek robił upload na inny hosting . Przecież normalnie ściąga z tego źródła .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...