Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LunaSro - Cap 130 (EU/CHN)

_sHooTeR88_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu nie moge dodac luna do tego ipmana jakis blad wyskakuje po chinsku :DInne gry normalnie sie da zaladowac a SRO nie ;/

Napisz mi na gg ....

Opublikowano

Ten serwer jest International czy Koreański/Chiński? Na stronie nic nie da się zrozumieć poza górnym panelem. Na screenach widać, że nawet zangielszczenia nie ma.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

@UP4

Pewnie dlatego masz lagi

'

David Hostuje server prywatnie

:)

U siebie w domu , także nie ponosi on opłaty za serwer , wyłacznie energetyczną'

TIOiE.jpg

Opublikowano

Server nawet fajny tylko lagi jak uj i grab pet zbiera wszystko jak leci nawet ustawienie opcji nie pomaga moze jak sie server ogarnie pod wzgledem lagów to bedzie sie fajnie grało ja narazie dobrnąłem do 64lvl'a i mam dość...

Opublikowano

@UP4

Pewnie dlatego masz lagi

'

David Hostuje server prywatnie

:)

U siebie w domu , także nie ponosi on opłaty za serwer , wyłacznie energetyczną'

Widocznie nie orientujesz się jakie mają w chinach połczenia internetowe , polska to jest 100 lat w tyl .połączenie internetówe ....

ipmana.jpg

Mam 2 megowe łącze i jakoś ping mam bardzo niski

Jeśli masz lagi przez IP MANA , uruchom LunsSroBot , zaznacz opcję AUTO-PROXY ! i lagów powninno nie być !

beztytuufxs.jpg

Pliki bota umieścić w folderze z grą .

Opublikowano

forever online, co za pierdolenie...

jak narzie to off jest...

To że jest off to jest pierdolenie .... Check był bo były naprawiane błędy , żeby potem taki typ jak ty nie płakał , że mu coś nie działa .

Opublikowano

To że jest off to jest pierdolenie .... Check był bo były naprawiane błędy , żeby potem taki typ jak ty nie płakał , że mu coś nie działa .

a check to nie off...bo mi sie wydaje ze jak jest chceck to server jest off line(no chyba ze u ciebie wtedy online), jak bys umiał rozumować to byś sie tak nie cisnoł...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...