Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LunaSro - Cap 130 (EU/CHN)

_sHooTeR88_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wbijam przez bota zaznaczam Auto-Proxy bot łapie laga i error po czym nic sie nie dzieje tylko dalej panel bota. A jak nie zaznacze auto-proxy to dziala ale mam lagi o co chodzi? :/

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja wbijam przez bota zaznaczam Auto-Proxy bot łapie laga i error po czym nic sie nie dzieje tylko dalej panel bota. A jak nie zaznacze auto-proxy to dziala ale mam lagi o co chodzi? :/

wypakowałeś bota do folderu z silkiem?albo wyłacz firewall czy antywira ,pokombinuj cos...

Opublikowano

a check to nie off...bo mi sie wydaje ze jak jest chceck to server jest off line(no chyba ze u ciebie wtedy online), jak bys umiał rozumować to byś sie tak nie cisnoł...

Server jest OFFLINE jak wywala komunikat zaraz po uruchomieniu Lunchera ... Nie płacz , było 5 checków w ciągu 2 godzin , zapowiadane komunikatem , check trwał 2 minuty , także jak nie potrafisz tyle wytrzymać bez silka to lecz się ...

Co się tyczy Grab peta , jest on przystosowany do serwera . Jak już ktoś zauważył , itemy alchemiczne są bardzo drogie , także pet ma za zadanie to nadrobić . Serwer jest także w chinach , jest przystosowany pod grą chińskich graczy , pod ich styl . Jeden chińczyk tam potrafi kupić silków czy pointów na web-shop tyle co 5 graczy z poza chin razem wziętych . Im to nie przeszkadza , czy item kosztuje 10m czy 10 silków , co postaram się z czasem trochę zmienić , przynajmniej , żeby ceny zeszły do 50 % z tego co jest teraz (ale decyzja i tak nie należy do mnie)

Opublikowano

Co jest z postaciami? czy tylko ja mam problem? nie pokazuję mi postaci a jak zrobię nową to mogę normalnie grać.

silkorgkd9.png

Silkroad Online Player!

Opublikowano

nie tylko ty tak masz ,ale nie przejmuj sie bo server zajebiście stabilny wszytko undercontroll,tylko nie pisz nic negatywnego o servie bo użytkownikowi _sHooTeR88_ żylka strzeli na czole.

Opublikowano

taa przed chwilą zrobiłem postać, może z 5 min pograłem i się wylogowałem, znowu check, poczekałem się zalogowałem i znowu nie było tej postaci, jaki jest sens grać skoro i tak jutro czy po jutrze ich nie będzie..

silkorgkd9.png

Silkroad Online Player!

Opublikowano

Za otworzenie servera kilka miesiecy temu GM mial wytoczony proces przez CIMO , ktory wygrał .. (Jak ktos nie wie co to CIMO to goodle ) Podejrzenia padaja na nich . Przez kilka miesiecy server dzialal bezproblemowo , przez ostatni czas odkad pojawili się gracze z poza jego kraju , zaczynaja sie problemy , to tez bierze pod uwage .

Jesli ktos nie chce grac , niech nie gra . Zostana kupione dodatkowe zabezpieczenia , oraz beda robione kopie danych co kilka minut .

pieruniasty , ty jestes na tyle wszechwiedzacy , ze nawet nie pofatygujesz sie i nie napiszesz do GM , tylko czytasz jakies bzdury z globali od turkow . Fakt , kontakt z kimkolwiek z obslugi servera to moze za trudne dla ciebie , chyba ze przeszkoda jest jezyk ;]

Rekrut
Opublikowano

W 1 poscie napisales, ze to sa Koreanskie pliki. A po co CIMO mialoby robic sprawe dla Davida(jesli to ten z mcsro.com) skoro CIMO wlada cSRO. Pewnie miales na mysli, ze server jest na plikach cSRO. Pamietam zawsze gralem na cSRO, atmosfera byla nieziemska. Moglbys napisac czy client posiada zaangielszczenie i liczbe osob online? Jesli bede mial czas na gre to zdecydowanie wbijam na server.

EDIT: Ten David co posiada strone ecsro lub mcsro? nie pamietam juz tych stron, nie gralem moze ze 2-3 lata na cSRO takze byloby milo jakbys odpisal;))

EDIT2: Już wiem jednak mcsro. Wciąż będę czekać na odpowiedź dot. zaangielszczenia i liczby osób online.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

1. Tam sa chiny . Wiele rzeczy jest poblokowanych przez panstwo , duzo graczy z csro przenioslo sie do niego , na co CIMO nie bardzo sie ucieszylo .

Poki co , kazdemu kto cos stracil , dal z nawiazka , Lvl + Silki ... Takze chyba nigdzie tak nie bylo .

To ten sam David z cSRO (mcsro) Client jest zangielszczony , teraz jest kolo 300+ osob online (na te chwile)

Rekrut
Opublikowano

To miło. Niestety jak kończyłem grę na cSRO chciałem sprzedać 107 nukera to na złość dostałem hacka i CIMO nie pomogło, no cóż. Jest może szansa abym odzyskał mojego 86 wizka z cSRO na tego serva? Coś tam poczytałem na jego stronce i podobno można takie transfery robić. Btw. Jutro może będę miał trochę czasu to wbiję.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

NIe pytałem go akurat o to . Ale 86 lvl to nie tragedia :) kilkanascie minut w dobrej taxie . Ja na cSRO mam dalej wiza 112 lvl i warka 113 , no i wizka 109 :P i tam pare innych ;P Ale tam juz nie ma przyszlosci od 2 lat ponad .

Opublikowano

Coś mu sie server wali bo miałem 89lvl mam 111 :> A cofneło stan gry do 69.

rollback był wystarczyło napisac do GM'a krótki logg off i było o 2 lvle wieciej niz miałes Sox itemy 5k silkow i 2 Unikaty od GM'a :D

Rekrut
Opublikowano

Nic nie laguje z IPmaną lub AutoProxy w bocie. Ludzie wbijać na serwer, jak na razie to jest jeden z najlepszych serverów. W razie potrzeby lub guild(international) pisać do Deuce.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Pobieram, oby nie było jak w ProSro, że same turasy i brak możliwości zabicia unikata bo robią tam party 24/7, na spawnie unikata...

"Ci którzy nigdy nie zaznali prawdziwego bólu, nigdy też nie będą potrafili w pełni zrozumieć pokoju"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...