Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][WL][Survival][Island]Rodzinny 1.3.2[Odsłona 2]

CLK

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Server fajny Admini mili bardzo ale szukamy ogarnietych graczy aby nie niszczyli domkow ani griftowali mapki ogarow pozdrawiam na servie a nieogarow na servie zycze aby dostali bana

Co do servera bardzo mila atmosfera gracze mili

Dzięi za miłe słowa :)

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ogarnięty. 0 Griefterów nikt nie niszczy domków i nie ma gimbusów na serwie. Jest też wgrany najnowszy anty x-rey, na serwerze nie ma cziterwów. Gorąco polecam ten serwer !

Opublikowano

Podanie do White List

:D

Nick:

PawelWSRH

16

Staż w Minecraft:

od pierwszej testowej wersji minecraft(alpha)

Premium

Niestety nie ...ale nie długo bede miał

oczywiscie

Youtube

Takś

Coś o sobie

Uwielbiam grac w Minecrafta ,dobrze sie bawic i szukac nowych wrażeń z innymi

Wybieram taki typ serwera, ponieważ.

gdyz nie lubie grac na normalnych serverach typu no wl dlatego , ze sa tam ludzie ktorzy psuja innym rozgrwke

Prosze o rozwazenie mojego podania....Dziekuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: Dominator465

Staż w Minecraft: Od 1.4

Premium: Tak

Youtube: Tak

Coś o sobie: Mam na imię Dominik, interesuje się graniem, w wolnym czasie czytam książki, no i lubię minecrafta jak wy wszyscy.

Wybieram taki serwer ponieważ: Jest WL co oznacza że, byle kogo nie przyjmiecie. Poza tym lubię takie serwery.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: Mentor

Staż w Minecraft: rok

Premium

NIE

TAK

Youtube

NIE

Coś o sobie: Kamil, mieszkam w Łodzi, lubie pochodzic na silownie, MMA, uczeszczam do Liceum, nie jestem "internetową zmorą" i nienawidze dziecinady, ani "trollu".

Wybieram taki typ serwera, ponieważ lubie pograc z doborowym towarzystwem, posmiac sie i bawic gra, a nie nia zyc, na dodatek jest WL co wyroznia ten serwer.

31087.gif

32745.jpg

5392.jpg

32034.png

12223.png

28214.jpg

18162.gif

4367.jpg

19416.gif

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Nick:
MaxxxerXD / kacper173173
Staż w Minecraft:
Od 1.7.3 (Beta)
Premium

TAK

Tak (kacperslaczka)

Youtube

kacper173173

Coś o sobie:
Mam 14 lat. Interesuję się szermierką, piłką ręczną i nożną, pływaniem, i informatyką. W Minecrafta gram dla przyjemności. Lubię kopać, tworzyć farmy, a zwłaszcza budować gigantyczne mechanizmy redstone'owe i budowle (np. aktualnie buduję Wrocław)
Wybieram taki typ serwera, ponieważ lubię pograć bez grieferów i graczy, którzy ''campią'' na spawnie. Lubię pograć z kimś, pokopać, ale spokojnie, bez PvP czy grieferów.

Opublikowano

Nick: Blomy95

Staż w Minecraft: Ponad rok czasu.

Premium:[TAK/NIE]: Nie
Youtube[TAK/NIE]:Tak
Coś o sobie: Mam na imię Tomek. Interesuję się motoryzacją, informatyką. Lubię koszykówkę i piłkę nożną. Gram w minecrafta i czasami w jakieś gry w przeglądarce ;). Lubię takiego typu serwery jak kwadratowa masakra tutaj można coś porobić ;).

Wybieram taki typ serwera: Lubię takiego typu serwery, bo są fajne, przyjemne.

P.S: Dajcie szanse :)

Opublikowano

Nick:TheKajzera

Staż w Minecraft:ponad rok

Premium

nie

tak

Youtube

tak

Coś o sobie:Jestem uczciwym graczem, lubie budowac, luboe spokojna gre, w wiekszosci nikt nie ma do mnie zadnych zastrzezen

Wybieram taki typ serwera, ponieważ lubie serwery tego typu zeby sobie spokojnie pograc pobudowac pokopac cos porobic itp.

Opublikowano

Nick: Lime06

Staż w Minecraft: Od pierwszej bety ;D

Premium

Taaaak <3

Zaprosiłem ;)

Youtube

Maybe, jeszcze nie wiem :p

Coś o sobie:

Co mogę o sobie powiedziec, pochodzę z Rybnika, uprawiam enduro motocross ;D. To wszystko co mogę o sobie powiedziec

Wybieram taki typ serwera, ponieważ myślę, że truuuuudno znaleśc taki serwer ;D Przynajmniej z tego wynika po opisie ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...