Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo szybki i efektywny zarobek w NT

Tyranuss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co wiem nikt nigdy nie dostał bana za crack makera, ale mimo wszystko odpalenie 2x nostale na jednym kompie jest zabronione, więc wolałem uprzedzić :P. A ss'y postaram się dodać jutro.

Opublikowano

HMMM powiem, że ciekawe i chyba spróbuje :)

A BAN NIBY ZA CRACK MAKER??? bo to już ciekawe xD

p.s. jak dodać sygnature do posta?<p>

Sygnaturę ustawiasz :

Profil -> Edytuj profil -> Zakładka ,, Sygnatura "

@TOPIC - nie powiem że nie spróbuję jednak jest mi dziwne to, iż bana za cracka. Ja używam go od roku i bana nie dostałem więc czemu mam go dostać na tym sposobie?

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Nie na tym sposobie, ale ogólnie używanie crack makera jest zabronione, więc wolałem o tym napisać. Dodam, że taki zarobek jest naprawdę cholernie nudny, i ja nie mogłem zarabiać dłużej niż godzinę.

Opublikowano

Podczas instalacji wyskakuje:

Error 1704.
An installation for Microsoft Office Enterprise 2007 is currently suspended.
You must undo the changes made by that installation to continue.
Do you want to undo those changes?', '(NULL)','(NULL)','(NULL)','(NULL)','(NULL)',

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Ja mam problem bo jak chce to pobrać to chce mi na telefon... -,- jak to ściągnąć na komputer?

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

Odpowiedź supportu na crackmakera:

Zabrtania się używania dwóch kont na jednym komuterze w tym samym czasie.

Zasada ta, od czasów wprowadzenia możliwości gry na przegądarce, nie zmieniła się do tej pory.

Pozdrawiam,

Shauna

Super Game Master

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tego nie będę mieć bo mój komputer to gówno omg patrzcie co mam podczas instalacji !

BlueStacks currently doesn't recognize your graphics card.

It is possible your Graphics Drivers may need to be updated. Please update them and try installing again !!!!!!!!!

stery mam najnowsze ;/

1921.png

Opublikowano

@Up. właśnie zaczęło działać, gf daje kupony za jakąś grę na andka, postępujemy identycznie jak w poradniku. link do proemocji macie tu www.nostale.pl/news/show/25-nosdolarow-za-darmo-2

Ps. Pisze z tel. więc mogą być błędy

Uczeń
Opublikowano

Wszystko to działa, ja dziś dostałem 2 kupony w ciągu dosłownie kilku minut :P choć jest taki problem... Gdy zrobiłem jeden kupon z telefonu i drugi z komputera, nie moge juz zrobić kolejnego :/ ktoś wie jak to rozwiązać? Nowe konto google stworzyć?

18706.png
Uczeń
Opublikowano

no wałśnie uschnąłem i niestety dalej "kontynuuje" swoja postać :/ chyba ze coś nie tak zrobiłem

18706.png
Opublikowano

Wszystko to działa, ja dziś dostałem 2 kupony w ciągu dosłownie kilku minut :P choć jest taki problem... Gdy zrobiłem jeden kupon z telefonu i drugi z komputera, nie moge juz zrobić kolejnego :/ ktoś wie jak to rozwiązać? Nowe konto google stworzyć?

btw. jak pobrac ta gre na kompa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...