Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo szybki i efektywny zarobek w NT

Tyranuss

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Hawki a jak pobrałeś do na androida którego zainstalowałeś na virtual boxie? Ja mam tylko z tym problem ;/ i zaraz sprawdzę to z tym co powyżej napisałeś

18706.png
  • Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hawki mi cos nie dziala usuwam all nie ma nigdzie sladu po tym i dupa instaluje na nowo i dalej to mam konto i te same aplikacje

@Edit jednak dziala ale jest kolejny problem nie ma tej gry w sklepie androida usuneli chyba....

1377531174-U173186.png

Opublikowano

jutro dodam filmik na yt, od 0 do kuponu :)

wszystko dziala jak powinno, nic nie usuneli. mam 9, wiec dziala na 100%.

NosTale.PL po długiej przerwie wracamy ponownie. :)

Opublikowano

Hawki powiedz mi jedno jak znajdujesz ta gre bo jak ja wpisuje Knight game to jej nie ma tak samo jak wpisuje gameforge to jest ale jak klikam to znika i jej nie ma. Bede wdzieczny ^^

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mi wyskakuje błąd przy instalacji tego programiku, co tu zdziałać?

Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację.

Jeśli ktoś wie o co biega to piszcie.

Ma coś wspólnego ten błąd z brakiem u mnie Windowsa XP z SP3? Mam WinXP SP2

Opublikowano

Wbiłem raz 8 lvl na komórce , dostałem kupon i wykorzystałem go.

Teraz robię przez ten program na komputerze , jak dostanę kupon to nie będę go mógł użyć na swoim głównym koncie?Jeżeli nie , to dlaczego?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wbiłem raz 8 lvl na komórce , dostałem kupon i wykorzystałem go.

Teraz robię przez ten program na komputerze , jak dostanę kupon to nie będę go mógł użyć na swoim głównym koncie?Jeżeli nie , to dlaczego?

Poniewaz mozna uzyc 1 kupon na postac. ;D
Opublikowano

1 kupon na KONTO. :)

aktualnie pracuję nad botem, który samodzielnie nawala te kupony, następnie zapisuje screena na dysku, skąd później przepisujemy kodzik na stronę. :)

zna ktoś jakiś dobry program do tworzenia makr? większość mi nie działa, a jeden w połowie makra się wyłączył :/

Uczeń
Opublikowano

Hawki a mógłbyś opisać proces całkowite odinstalowywania? Ja przed chwilą nawet przywróciłem system do stanu sprzed tygodnia i nadal kontynuowało mi postać :/

18706.png
Opublikowano

Usunąłeś ślady z rejestru ? nie jestem pewny, czy bez tego działa, bo nie próbowałem, a czasu mi szkoda.

Uczeń
Opublikowano

Próbowałem odinstalować programem który podałeś powyżej, ale teraz zrobiłem to samo ale programem Total Uninstall 6 i pliki rejestru także usuwałem.

@Edit

Po użyciu Total Uninstalla nadal to samo :/ czy to ma coś wspólnego z tym że powiązałem bluestacksa i moim kontem google?

18706.png
Opublikowano

Szczerze mówiąc teraz nie mam już pojęcia... wczor aj ten sam sposób podałem mojemu koledze, i używając uninstallera, który podałem wcześniej, jemu również działa idealnie.

Nie wiem w czym jest problem - bo tam nie ma co robić źle...

Nie, ja od paru kuponów używam tego samego konta google, więc to nie to.

Przy odinstalowywaniu czegoś zwącego się 'notification center' czy jakoś tak, pamiętaj, żeby w dwóch okienkach "yes" i "no" w pierwszym zaznaczyć yes (potwierdzasz chęć deinstalacji) a w drugim no (czyli nie zgadzasz się na pozostawienie przez aplikację plików programów anrdoidowych na dysku).

Napisz, czy zadziałało. :)

Uczeń
Opublikowano

No ja właśnie też nie wiem co źle robie, nie ma tam nic nie zrozumiałego dla mnie :/ a ten Filmik o którym mówiłeś wrzucisz go dziś?

18706.png
Opublikowano

hmm ja mam taki problem zee odpalam nowa gre i mam ten pierwszy ekran i niewiem gdzie kliknac bo na nic nie moge nic ruszyc ani nic macie jakis sposob kilka razy cos przycislem i mi sie udalo ale teraz znowu nie moge;//

1377531174-U173186.png

Opublikowano

UP, klikasz na takie czerwone coś, na tej mapie. xD ja też nie mogłem tego z początku znaleźć.

co do filmu, to postaram się, ale nie obiecuję, ze względu na naukę. :)

gdyby bot (makro) wypaliło, i wszystko działoby się automatycznie, to będę sprzedawał kasę na allegro... :D

Uczeń
Opublikowano

A ja chyba zauważyłem jaki głupi błąd podczas odinstalowywania popełniałem ;o za chwilkę napisze czy napewno to było to.

18706.png
Opublikowano

hahaah wiedzialem ze to cos latwego tylko niewiedialem co dzieki zaczynam zarabiac ^-^ nie radze robi filmiku jak ludzie sie kapna to ceny pojda tak w dol ze sie odechce grac xD Dzieki jeszcze raz leci like ^^

1377531174-U173186.png

Opublikowano

najwyżej zrobię link prywatny, i wyślę tylko lib-owi. ;)

Uczeń
Opublikowano

Wydaje mi sie że już nie musisz ;D poprostu ja popełniałem bardzo bardzo głupi bląd przy odinstalowywaniu xD wszystko teraz działa mi od nowa. Dzięki wielkie Ci Hawki

18706.png
Opublikowano

Właśnie myślę, czy nie skasować tematu... nie to że jestem samolubny czy coś, ale jak więcej ludzi się o tym sposobie dowie, ceny spadną cholernie w dół... W piątek kasuje temat, proszę, nie róbcie potem podobnego tematu. Jak ze 100 osób będzie tak regularnie zarabiało, anckibędą po 100k...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...