Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo szybki i efektywny zarobek w NT

Tyranuss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety, u mnie również po drugiej instalacji nadal kontynuuje poprzednią postać... :/

w sumie może formata walnę, to pewnie zadziała *-*

NosTale.PL po długiej przerwie wracamy ponownie. :)

Opublikowano

Na głownym ekranie aplikacji opcja szukaj, wpisuję gameforge, i ostatnia to ta. Później wybierasz opcję sklep play, logujesz się na konto google (trzeba mieć) , i pobierasz. Po pobraniu gra jest na tym właśnie ekranie, tam gdzie masz inne apki. :)

Mam taką koncepcję, ściągamy jakiegoś windowsa xp / 7 w wersji Live (coś jak linuxy, wystarczy poszukać) odpalamy to na wirtualnej maszynie, instalujemy bluestacka, a po wszystkim zmieniamy wirutalny dysk w maszynie na nowy (bo program może coś zapisywać na nim) , ponownie odpalamy live windowsa, i wszystko od nowa. W takim układzie nic nie powinno się zapisać, czyli działać. :D

jeśli ktoś obawia się bana , co jest możliwe (bo w gf raczej mają możliwość sprawdzenia ip, ale w zasadzie mogę mieć 99999 telefonów z androidem w domu, więc średnio) dla świętego spokoju można użyć vpna :)

jeśli sposób z live działa, dajcie lajka . :3

Sposób kolejny: Android live cd, instalujemy na maszynie wirutalnej, jeśli na tym uda się uruchomić tą gfową grę, to jesteśmy w domu, bo system za każdym uruchomieniem jest świeżutki.

http://technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,8181163,Uruchom_Androida_na_swoim_PC.html

Opublikowano

Ja akurat próbowałem jakimś programikiem do odinstalowywania 'twardego' , tzn. z wykasowaniem wpisów w rejestrze, i również nic. :/

Uczeń
Opublikowano

Za chwile przetestuje to co dał Hawki, ale w sumie lepsze te 50 ND niż nic ;d dzięki temu założe już świeżutki ciuszek na 88 ^^

18706.png
Opublikowano

Myślę, że mój sposób będzie działał, właśnie męczę się z internetem na Androidzie x86 przez virtual pc. ._.

Opublikowano

Żaden factory reset nie zadziała. :)

swego czasu miałem Grę Mafii na swojej L710 (gra praktycznie identyczna, również od gf) i nawet po zmienieniu romu miałem nadal tą samą postać, więc to chyba bezsensowne. :D

Opublikowano

Bez sens.. Nie moge zainstalować tego BlueStack bo pisze mi ze brak mi 2GB wolnego miejsca a na kompie mam ok 60 GB wolne. Powie mi ktoś jak zainstalować to na kompie ?

Opublikowano

Póki co bluestacks umożliwia tylko jeden raz wbicie tego 8 lv, później niestety ciągle mamy tą samą postać. Aktualnie eksperymentuję z wirtualnymi maszynami i andkiem x86, jak uda mi się coś ogarnąć, to napiszę albo wrzucę jakiegoś tutka. ;)

Opublikowano

ja odpalilem na wirtualnej masyznie androida 4.4 ice sciagnalem go z Vmite i maszynke Oracle Vm alee to tylko interfejs i nie ma tam sklepu wszystko smiga ale nie da sie wejsc na app store :C

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Żaden factory reset nie zadziała. :)

swego czasu miałem Grę Mafii na swojej L710 (gra praktycznie identyczna, również od gf) i nawet po zmienieniu romu miałem nadal tą samą postać, więc to chyba bezsensowne. :D

dziala full wipe. Mam na se x8 andka 4.0.4 i po full wipe mam nowa postac.

Opublikowano

Full wipe, może pokuszę się o coś takiego na moim sgt2... :D

a póki co, udało mi się zrobić sobie drugi kuponik, przy pomocy Virtual Boxa, i Androida z tego poradnika: http://android-x86.s...s.org/en/?p=105

w moim przypadku trwało to 25 minut, bo niestety są koszmarne lagi. :/ (w vb musiałem ustawić bridged w adapter 1, a w 2 NAT, żeby internet działał)

poszukam później czegoś szybszego z Google Play, bo to była katogra szczerze mówiąc, ale może ktoś poszpera w ustawieniach vb coś, żeby działało szybciej. :)

czyli już 2 kupony na jednym kompie można ogarnąć, jak komuś nie szkoda danych z komy, to można i tego wipe zrobić. ;)

Opublikowano

Dziwne że pk reinstallu bluestacks macie tą samą postać... Parę mies. temu wszystko ślicznie mi działało. Pewnie weszła jakaś aktualizacja. Obecnie nie mam dostępu do kompa, w weekend postaram się coś wykombinować

Opublikowano

mi tam to dziala wystarczy odinstalowac program i zainstalowac od nowa i mozna bawic sie dalej

ps ale dzisiaj wogole tej gry jakby nie bylo nie wiem czy to chwilowe czy cos :P

Opublikowano

U mnie zadziałało, użyłem Bluestacks+ Advanced Uninstaller PRO. Czyli najpierw robimy jeden kuponik, uninstallerem wywalamy całość (wszystko , co znajdzie w rejestrze również) i wsio działa, można nakuriwać te kuponiki.

ja sam robię 1 w 15 minut. :)

mam 6. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...