Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo szybki i efektywny zarobek w NT

Tyranuss

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Szkoda tylko że nie można używać kuponów na tym samym koncie bo miałem na dzieje na kupno boskiej wróżki :(

18706.png
  • Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja radze usunac temat pomysl zee kazdy z nas kto wie moze zrobic tym sposobem np 100 x 25 nd kazdy bedzie chcial jak najtaniej i ceny spadna w dol tak ze grac sie nie bedzie dalo przemysl to :D

1377531174-U173186.png

Uczeń
Opublikowano

a ja mam jeszcze jedno małe pytanie, gdy roimy ponownie kupon musimy stworzyc nowy mail czy mozemy sie na starym mailu logować do marketu?

18706.png
Opublikowano

Promocja trwa jeszcze 17 dni, do tego czasu spokojnie zrobię 200~ kuponów, czyli jakieś 260kk . :D

nawet, jeśli teraz pójdą w dół, promocja się skończy, ludzie powykupują itemki z niej, i wszystko wróci do normy. :)

lib, działa ci już wszystko? radzę niezwłocznie usunąć temat. :D

edit: przecież pisałem, działa na starym.

NosTale.PL po długiej przerwie wracamy ponownie. :)

Opublikowano

przecież to proste, trochę angielskiego, proszę Cie. ;_;

general tools-> uninstall-> bluestacks -> mamy instalator, kikamy tylko raz ok, w okienku które się wyświetli <od advanced uninstallera> klikamy next, czekamy, aż przeszuka rejestr, i wybieramy wszystko, co program znajdzie -> wybieramy teraz program o nazwie 'notification center' czy coś w tym stylu, również odinstalowywujemy, a w kreatorze od AUP klikamy skip, gdyż program nic już nie znajdzie.

po tym, instalujemy blue stacks ponownie.

dużo z Was z avalonu? :D

NosTale.PL po długiej przerwie wracamy ponownie. :)

Uczeń
Opublikowano

Tak hawki działa mi. Przed chwilą zrobiłem sobie 2 kupony, wpisuje 3 i... Kupon stracił ważność ._. A co do usuwania to dobry tez jest program Total uninstaler, w nim naraz usuwam Notification center i Bluestacksa :D

Ja z Avalonu jestem

18706.png
Uczeń
Opublikowano

Właśnie wpisałem dobrze, bo jeśli źle bym wpisał pokazałoby mi że błędny kod, ale cóż zrobi się jeszcze raz ;)

18706.png
  • Biter. zmienił(a) tytuł na Bardzo szybki i efektywny zarobek w NT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...