Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdjęcia z katastrofy - fejk? Jak było naprawdę?

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odkąd pojawiły się zdjęcia katastrofa się przypomniała. Do tego czasu mało kto się jeszcze interesował. Rosjanie mogą zaatakować Polskę. Ale po co ? Nie lubią nas ? Nie podobamy się im ? Nawet jakby była ta wojna to nie zapominajmy że jest coś takiego jak NATO. Rosja atakując nas naraziła by się na bardzo zły plan. Czy był zamach tego się nie dowiemy. Jednak Rosjan można obwiniać za winę tylko dlatego że lotnisko nie było gotowe. Możliwe że specjalnie takie zrobili. Ale czy to prawda ?

P.S. Myślicie że Rosjanie od razu atomówkę rzucą i po nas ? Głupi pomysł w dodatku bomba musiała by być jakaś potężna że całą Polskę by rozwaliła

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odkąd pojawiły się zdjęcia katastrofa się przypomniała. Do tego czasu mało kto się jeszcze interesował. Rosjanie mogą zaatakować Polskę. Ale po co ? Nie lubią nas ? Nie podobamy się im ? Nawet jakby była ta wojna to nie zapominajmy że jest coś takiego jak NATO. Rosja atakując nas naraziła by się na bardzo zły plan. Czy był zamach tego się nie dowiemy. Jednak Rosjan można obwiniać za winę tylko dlatego że lotnisko nie było gotowe. Możliwe że specjalnie takie zrobili. Ale czy to prawda ?

P.S. Myślicie że Rosjanie od razu atomówkę rzucą i po nas ? Głupi pomysł w dodatku bomba musiała by być jakaś potężna że całą Polskę by rozwaliła

Wystarczy skierować bombę w centralny punkt Polski,a promieniowanie wszystko załatwi.

Opublikowano

Wystarczy skierować bombę w centralny punkt Polski,a promieniowanie wszystko załatwi.

Emmmmmmmm... Nie.

Myślę, że nawet jak się okaże, że to był zamach, to gówno się zmieni.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Pewnie św. pamięci prezydent wtykał nos w nie swoje sprawy i wyszło jak wyszło. :x

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ta chora konspiracyjna pajęczyna jest utkana szerzej niż w moich najbardziej osobliwych przypuszczeniach D:

Sram po kątach i uciekam do ameryki...

Emmmmmmmm... Nie.

Myślę, że nawet jak się okaże, że to był zamach, to gówno się zmieni.

Coś się zmieni napewno - repertuar TVN.

@Down

ruski rzekomo wykonały zamach... albo ta katastrofa to inscenizacja - nie wiadomo D:

Opublikowano

Mam beke ze wszystkich fanów teorii spiskowych i innych wyznawców Macierewicza, kryptonim Brzoza. Nie wiem, dlaczego ludzie nie mogą pojąć, że jesteśmy osobami zdolnymi do błędu - możesz popełnić błąd w równaniu 2+2, albo lądując samolotem w trudnych warunkach. Błędy podejmują ludzie i zamiast szukać winy w sobie, to przeczytałem artykuł, że Polska chce badać brzozę... No litości.

Idiots, idiots everywhere. Walnijcie się w głowę.Rosja nie ma przez katastrofę żadnych korzyści. Putin miał, ma i mieć będzie 101 % poparcie w Rosji, świat, a głównie Europa jest od Rosji uzależniona, bo skupujemy od nich ropę i inne gówna, dzięki którym codzienne życie jest łatwiejsze. On nie musi wysadzać najważniejszych osobistości w Polsce, by być "Bogiem".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...