Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdjęcia z katastrofy - fejk? Jak było naprawdę?

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakim cudem są od 21 września jak podobno właśnie wczoraj dopiero ukazały się na blogach rosyjkich i ukraińskich?Nawet tak w telewizji mówią.Po za tym mówię o zdjęciach zmasakrowanych zwłok a nie o o zdjęciach zniszczonego samolotu.

Przyjrzyj się dokładnie temu artykułowi,data opublikowania jest pod zdjęciem.

21 września o godzinie 10:52

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bożee.. te zdjęcia i przerażający widok zwłok naszego prezydenta

Serio aż mnie brzuch boli ...

Nie wiem co robił tam zwyczajny rusek skoro tam była policja i to jakby nie patrzeć była wielka tragedia i to jeszcze w jakim dniu.

My możemy spekulować czy to jest prowokacja do wojny etc.

Opublikowano

Jemu chodziło że odkopujecie temat smoleńska sprzed 2 lat, czyli 2 lata po tragedii.

Lol mpc logic

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Nie wiem co robił tam zwyczajny rusek skoro tam była policja i to jakby nie patrzeć była wielka tragedia i to jeszcze w jakim dniu.

Mi się wydaje,że to nie jest zwykły rusek.Ten gość musi mieć niezłe wtyki

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Mi się wydaje,że to nie jest zwykły rusek.Ten gość musi mieć niezłe wtyki

Tak jak już pisałem, nie wiem, ale normalnego ruska by tam nie wpuścili, z resztą każdy chyba wie jaka jest tam "policja". Normalnego by spałowali i już by dawno szukał pomocy w szpitalu :)

Dziwi mnie to, że jeszcze nikt nie zahaczył o kwestie polityczne publikacji tych zdjęć :)

Opublikowano

Możliwe też że pierwiastek Kobaltu chciał się rozczepić i jakoś jebnął w samolot.

Wszystko możliwe

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Arcymistrz
Opublikowano

Zaraz close będzie więc nie rozpisuje się, bo jest, że się rozpiszę i jak chcę opublikować to close. Katastrofa pod smoleńskiem, nie zrobiła się sama, napewno ruscy, i moim zdaniem, nie tylko oni, mieli w to wkład, wiedzą, że Polska jest największym gównem, w sensie o posiadane uzbrojenie militarne, piszecie, że walną atmówkę, no nie wiem, byłoby skażenie. Nie mieliby dużego wstępu na nasze tereny, wgl, to są ruski, oni by się nami bawili i torturowali jak by tylko mogli. Takie spekulowanie nie ma sensu, nie oglądam tego filmiku od Kasia, zdjęcia widziałem, nie za fajnie mi się zrobiło, słaby żołądek. Prędzej czy później będzie wojna, a Polska znowu będzie w dupie, zresztą zawsze jesteśmy, mamy taki teren państwa, że od każdej strony na każdy sposób nas wezmą. Zdjęcia nie powinny wyjść. Logika niektórych jest dobra, przecież widać na zdjęciach różnych ludzi, którzy tam "pracowali", więc to prowokacja, i będzie rozpierdol, rozbiór i nie będzie kilku milionów / tysięcy ofiar, tylko cała Polska pierdolnie o ziemie i end of history about a Polish.

Opublikowano

Powiem tak. Jeżeli stronie rosyjskiej zależało by na tym by to zniknęło to by już tego nie było po godzinie. Co było z ludźmi którzy "puszczali parę z ust" na temat tej sprawy? "Popełniali samobójstwo" (czytaj. dostawali kulke w łeb i pozoracja samobójstwa lub też wypadku). Koleś żyje i nawet niby wiedzą gdzie.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Idiots........

Kurwa ludzie jakby ruski tak odjebały polska sie przyjebala a oni by zaczeli (teoretycznie) to inne kraje by napewno zainterweniowały i by było ok.

Kiedyś w jakiś starych kronikach wyczytałem cytat chyba jakiegos francuza że Rosja kiedyś całkiem zniknie..

Moze ma racje : d

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Idiots........

Kurwa ludzie jakby ruski tak odjebały polska sie przyjebala a oni by zaczeli (teoretycznie) to inne kraje by napewno zainterweniowały i by było ok.

Kiedyś w jakiś starych kronikach wyczytałem cytat chyba jakiegos francuza że Rosja kiedyś całkiem zniknie..

rusków jest tyle, że nawet jakbyś jebnął im jakąś atomówke czy coś w ten deseń i tak by ich zostało z kilkanaście milionów. a ruski lubią się rozmnażać co świadczy ilość filmów xxx właśnie z ruskami xD

Opublikowano

Zaraz close będzie więc nie rozpisuje się, bo jest, że się rozpiszę i jak chcę opublikować to close. Katastrofa pod smoleńskiem, nie zrobiła się sama, napewno ruscy, i moim zdaniem, nie tylko oni, mieli w to wkład, wiedzą, że Polska jest największym gównem, w sensie o posiadane uzbrojenie militarne, piszecie, że walną atmówkę, no nie wiem, byłoby skażenie. Nie mieliby dużego wstępu na nasze tereny, wgl, to są ruski, oni by się nami bawili i torturowali jak by tylko mogli. Takie spekulowanie nie ma sensu, nie oglądam tego filmiku od Kasia, zdjęcia widziałem, nie za fajnie mi się zrobiło, słaby żołądek. Prędzej czy później będzie wojna, a Polska znowu będzie w dupie, zresztą zawsze jesteśmy, mamy taki teren państwa, że od każdej strony na każdy sposób nas wezmą. Zdjęcia nie powinny wyjść. Logika niektórych jest dobra, przecież widać na zdjęciach różnych ludzi, którzy tam "pracowali", więc to prowokacja, i będzie rozpierdol, rozbiór i nie będzie kilku milionów / tysięcy ofiar, tylko cała Polska pierdolnie o ziemie i end of history about a Polish.

Wychodź czasem z domu.

Opublikowano

Jeżeli stronie rosyjskiej zależało by na tym by to zniknęło to by już tego nie było po godzinie.

Jeżeli ruskom by zależało, to by to nie wypłynęło. Zresztą, co raz pojawiło się w internecie, już z niego nie zniknie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie pojmuję jak można bać/brzydzić się zwłok, normalne ciało tylko blade i często podzielone na kawałki. Za dużo AXN się naoglądałem, żeby się brzydzić. Rzetelny dowód na to że zamachu nie było, Jarek może skończyć teorie spiskowe.

Opublikowano

Jeżeli ruskom by zależało, to by to nie wypłynęło. Zresztą, co raz pojawiło się w internecie, już z niego nie zniknie.

true kurwa. jak raz coś puścisz w internet to już tego nie usuniesz. czyli tutaj jest kolejny przykład że ruski coś kombinują.

Arcymistrz
Opublikowano

Idiots........

Tak, prowokują nas, ale jeśli to jest, to znaczy, że Polacy o tym wiedzą, w sensie rządy Polski, oni też mogliby to usunąć, nawet drogą sądową. A tego nie robią. Nie tylko Rosja ma coś z tym wspólnego, ale nasze rządy na pewno też coś ukrywają. Może to być spisek, bo nie chcieli Kaczyńskiego. Może to być przypadek. Ale Polska NA PEWNO COŚ O TYM WIE. Mamy hackerów, informatyków, polityków, którzy potrafili by załatwić kolesia, który wstawił te zdjęcia, oraz i te zdjęcia.

Opublikowano

Nie pojmuję jak można bać/brzydzić się zwłok, normalne ciało tylko blade i często podzielone na kawałki. Za dużo AXN się naoglądałem, żeby się brzydzić. Rzetelny dowód na to że zamachu nie było, Jarek może skończyć teorie spiskowe.

W tym blogu jest powiedziane, że to był zamach. Przytacza to, że nie widać na jego zdjęciach śladu ognia, a na zdjęciach z mediów strażacy ewidentnie coś gasili.

Pierdol system, lecz rób to stylowo

Powrót na stare konto:

Cass†

Opublikowano

Ja tu się trochę rozpiszę.

wg. mnie wyciek tych zdjęć to nie przypadek. Ten koleś co to wstawił to jakaś mega wtyka, zobaczcie sobie ile on ma tematów z takimi katastrofami, ile zdjęć, i jakich! Zdjęcia zostały zrobione prawie 2.5 roku temu, a dopiero teraz wyciekły? Tak z dupy? No na pewnie nie. To jest jakaś prowokacja rusków w naszą stronę, nie wiem czy chcą wojnę wywołać czy coś, ale normalny człowiek by tego nie wstawił. Do tego było dość głośno że te fotki nie robił nikt z komisji czy coś, tylko przypadkowy rusek, a więc tutaj nachodzi mnie myśl, jak oni go tam wpuścili? Przecież na jego fotach jest już policja, a nieproszonych to już by chyba wywalili? Jeszcze jedna sprawa mnie dręczy, jak się ładuje te fotki, na górze na kartach jest ikonka facebooka, więc te foty gdzieś widnieją i jest ich na 100% o wiele więcej, i pewnie bardziej drastycznych niż te. Jak dla mnie fotograf nie przegapiłby takiej okazji, żeby tak zarobić w taki prosty sposób i robił zdjęcia wszystkiego co się dało. Do tego dochodzi że tamci ludzie co poginęli, nie byli jakoś biedni, mieli hajs przy sobie i inne cenne rzeczy, a taka okazja żeby coś zapierdolić od trupa, to chyba tylko jakiś nekropedofil by temu nie sprostał bo wolałby co innego :P

Teoretyczną teoretycznością jeżeli to robił ktoś przypadkowy i tak to wyciekło czyli "naga prawda" jeżeli można tak to nazwać, pewnie rząd ruski się wkurwił i pozbył się tego kolesia.Jednakże jeżeli to jest prowokacja mógł jeszcze kolo dostać za to kasę, jednak sądze że ta 1 wersja jest prawdziwa ;X

Co do zdjęć nic drastycznego moim zdaniem...widziało się gorsze rzeczy ;/

Tak czy owak dodatkową jeszcze sprawą jest symbolik Fejsbucza czemu tam jest...znająć życie zdjęcia z tamtąd pochodzą ;X Możliwe że tego więcej jest.

Jestem przekonany że skurwiele coś kombinują.

1358504244-U713459.png

Opublikowano

A w jaki niby sposób te zdjęcia wykluczają możliwość zamachu?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Teoretyczną teoretycznością jeżeli to robił ktoś przypadkowy i tak to wyciekło czyli "naga prawda" jeżeli można tak to nazwać, pewnie rząd ruski się wkurwił i pozbył się tego kolesia.Jednakże jeżeli to jest prowokacja mógł jeszcze kolo dostać za to kasę, jednak sądze że ta 1 wersja jest prawdziwa ;X

Co do zdjęć nic drastycznego moim zdaniem...widziało się gorsze rzeczy ;/

Tak czy owak dodatkową jeszcze sprawą jest symbolik Fejsbucza czemu tam jest...znająć życie zdjęcia z tamtąd pochodzą ;X Możliwe że tego więcej jest.

Tu już nie chodzi o drastyczność, tylko komu ten koleś robił fotki i w jakim stanie, przecież prezydent, to nie byle jaka osoba, nawet jeżeli ktoś go nie lubi musi mieć do niego szacunek bo z dupy go nie wybrali na tak wysokie stanowisko w polskim rządzie.

Opublikowano

A myśleliście że jak mogą wyglądać ciała ofiar katastrofy lotniczej? Nie wiem co niby te zdjęcia mają udowodnić. Chyba bardziej ucinają spekulacje, że samolot spadał "za wolno" i trzeba było dobijać rannych (teorie typu słychać strzały na filmiku na którym widać tyle co gówno). Pourywane kończyny i ogólnie zmasakrowane ciała pokazują że katastrofa była poważna i faktycznie zgodnie z oficjalną wersją wszyscy zginęli na miejscu. Tyle ode mnie.....

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...