Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdjęcia z katastrofy - fejk? Jak było naprawdę?

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. 21 września wyciekły zdjęcia katastrofy lub też zamachu (druga wersja według mnie jest bardziej prawdopodobna). No więc co sądzicie o hipotezie autora tego blogu? Widać z góry że jest on fanem teorii spiskowych lecz tak na prawdę większość jego hipotez może być prawdziwa. Nie chodzi tu o same zdjęcia lecz o to że za dużo aspektów które stwierdzają że to był zamach

Linku do zdjęć nie dam bo mogę mieć kłopoty (nie wiem jaki ten świat jest naprawdę). Lecz możecie sobie poszukać w googlach. YouTube itd.

Autor podpisuje się pod nickiem: gorojanin_iz_b możecie go znaleźć w wyszukiwarce i tam chyba 3 link będzie to tego czego oczekujecie

W odnośnikach

Фото 1

do

Фото 7

znajdują się zdjęcia również

Lecz myślę że ten artykuł jest wart uwagi ;). Mimo że po rosyjsku. Lecz reasumując ściema to nie jest. Jest to mocna prowokacja. Pierdolenie że to nie pochodzi z materiału dowodowego. OMG, sranie w banie. Zdjęcia zwłok św. pamięci lecha to był szczyt prowokacji. Gdyby to były zdjęcia generała to nie wywołało by to takiego zamieszania lecz danie zdjęć głowy państwa, jest czysto prowokacyjne.

P.S. To prawda. Nie łamie w żaden sposób regulaminu forum.

P.S2. Może by się komuś kto zna rosyjski przetłumaczyć cały tekst bo translator gówna wyrzyca

Nie toleruje nie inteligentnych wypowiedzi. Wszelki trolling będzie raportowany. Również proszę o przeczytanie tematu i wypowiedzenie się w jak najbardziej obszerny sposób. Są to pogaduszki i więc jeżeli ktoś zamknie ten temat to go kurwa nie rozumiem. Tu się rozmawia o wszystkim i o niczym

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na tych zdjęciach nie ma nic nadzwyczajnego. Żadnych trupów itp...

@EDIT Ja pierdole, kliknąłem w coś i mi się pokazały te trupy. Kurwa...

Opublikowano

Kliknij w odnośniki od

Фото 1

do

Фото 7

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano
Zdjęcia ofiar katastrofy smoleńskiej opublikowane w internecie przez rzekomego blogera pochodzą z materiału dowodowego zgromadzonego przez rosyjski MAK - dowiedział się portal Niezależna.pl.

Czytałem o tym na WP...Ciekawe czy to prawda...

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Ja tu się trochę rozpiszę.

wg. mnie wyciek tych zdjęć to nie przypadek. Ten koleś co to wstawił to jakaś mega wtyka, zobaczcie sobie ile on ma tematów z takimi katastrofami, ile zdjęć, i jakich! Zdjęcia zostały zrobione prawie 2.5 roku temu, a dopiero teraz wyciekły? Tak z dupy? No na pewnie nie. To jest jakaś prowokacja rusków w naszą stronę, nie wiem czy chcą wojnę wywołać czy coś, ale normalny człowiek by tego nie wstawił. Do tego było dość głośno że te fotki nie robił nikt z komisji czy coś, tylko przypadkowy rusek, a więc tutaj nachodzi mnie myśl, jak oni go tam wpuścili? Przecież na jego fotach jest już policja, a nieproszonych to już by chyba wywalili? Jeszcze jedna sprawa mnie dręczy, jak się ładuje te fotki, na górze na kartach jest ikonka facebooka, więc te foty gdzieś widnieją i jest ich na 100% o wiele więcej, i pewnie bardziej drastycznych niż te. Jak dla mnie fotograf nie przegapiłby takiej okazji, żeby tak zarobić w taki prosty sposób i robił zdjęcia wszystkiego co się dało. Do tego dochodzi że tamci ludzie co poginęli, nie byli jakoś biedni, mieli hajs przy sobie i inne cenne rzeczy, a taka okazja żeby coś zapierdolić od trupa, to chyba tylko jakiś nekropedofil by temu nie sprostał bo wolałby co innego :P

Opublikowano

A widzieliście datę opublikowania tego artykułu? 21 września

A my dopiero teraz się o tym dowiadujemy...Ruscy też jakoś nic z tym nie zrobili przez te ponad 3 tygodnie..

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Mało poruszające jak się pociąg wyjebał było bardziej drastycznie

:)

Co tu dużo mówić będzie wojna z Rosją prędzej czy później

Ja bym chciał znać zdanie jakiegoś grafika czy te zdjęcia są w 100% autentyczne

@UP Kto się dowiedział teraz to się dowiedział.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

[18+, dla ludzi o stalowej psychice. Sam mam lekki uraz]:

Acziwment zdobyty - stalowa psychika. Tyle lat w internecie, już nic mnie nie ruszy. :\

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Mało poruszające jak się pociąg wyjebał było bardziej drastycznie

Co tu dużo mówić będzie wojna z Rosją prędzej czy później

Ja bym chciał znać zdanie jakiegoś grafika czy te zdjęcia są w 100% autentyczne

@UP Kto się dowiedział teraz to się dowiedział.

Może wielki grafik ze mnie nie jest, ale umiem odróżnić fake od true.

To jest true. Możesz mi wierzyć. Zobacz jego pozostałe artykuły !

Opublikowano

A my dopiero teraz się o tym dowiadujemy...Ruscy też jakoś nic z tym nie zrobili przez te ponad 3 tygodnie..

Ciekawe, skoro 3 tygodnie nic z tym nie robili, to jak my żeśmy to zobaczyli, to nagle tak się starają to usunąć... Z resztą zdj. powinny już dawno zostać usunięte, od razu po tym jak zostały nagłośnione przez media. Ta sprawa staje się coraz bardziej podejrzana...

Game Over

Opublikowano

Ja to widziałem na sadisticu z tydzień temu, koleś to wstawił o 13:30, a o 13:32 już tego nie było a ja po prostu przeszedłem obok tego artykułu bo myślałem że to po prostu ściema. Kilka dni później znów to wrzucili na harda (dział do którego ma dostęp mało ludzi, bo tylko zalogowani a polscy nerdzi nie mają czasu na rejestracje więc te fotki się aż tak nie rozeszły) lecz znów zostały one usunięte w mgnieniu oka. Wtedy coś tam we mnie pękło i zacząłem to szukać i nie znalazłem bo usunęli. Bodajże wczoraj spowrotem to wrzucili ale jakiś admin/mod zrobił mega błąd bo zamiast przekierować to z poczekalni na harda, wrzucił to na główną, a na głównej jest w chuj osób, więc to był moment, gdy ludzie zaczęli to wysyłać innym, póki nie trzeba się logować żeby to obejrzeć. Przez to bodajże zrobiło się głośno, zaraz pierdolenie we faktach, wiadomościach i dziennikach. Potem facebook i inne gawna i tak się rozeszło. :)

Taka jest moja teoria na temat tego, dlaczego w tak szybkim tempie zdobyły te fotki popularność.

Opublikowano

Polaczki zaczną się czepiać ruskich, i wybuchnie ta cholerna wojna, ciekawe co my wtedy zrobimy.

Opublikowano

Polaczki zaczną się czepiać ruskich, i wybuchnie ta cholerna wojna, ciekawe co my wtedy zrobimy.

Chyba "Polaczki" mają prawo się ich czepiać bo zabili nam prezydenta ? o.O

#Edit !!!: Kiedy pisałem tego posta coś spadło z szafy i przeczytałem nagle sygnature

NIC NIE DZIEJE SIĘ BEZ PRZYCZYNY !

SERIO ! BOJĘ SIĘ ! :D LESZCZEK MNIE ODWIEDZIŁ.

Opublikowano

Gdzieś słyszałem,że oni chcą tym udowodnić zamach.W samolocie miała być bomba..

Wg.mnie daliby sobie już z tym spokój..Tyle czasu minęło

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Ciekawe czy zdjęcia w ogóle zostaną usunięte. Być może media znajdą inne "ważne" tematy, sprawa ucichnie, a zdjęcia nadal będą wędrować po necie. Z resztą, teraz na kompach ma to pewnie kilka tysięcy osób, więc 100% usunięcie tych plików jest po prostu nie możliwe. Ewent. ruskie powiedzą że to fałszywe zdjęcia, ale według mnie są prawdziwe.

Game Over

Opublikowano

Acziwment zdobyty - stalowa psychika. Tyle lat w internecie, już nic mnie nie ruszy. :\

Ty masz już tak zrytą psychike że się bardziej nie da ;)

Może wielki grafik ze mnie nie jest, ale umiem odróżnić fake od true.

To jest true. Możesz mi wierzyć. Zobacz jego pozostałe artykuły !

Nie umiesz pisać w pełni w języku Polskim ?

Widziałem jego inne artykuły ale nie zmienia to faktu że te zdjęcia wyglądają dość dziwnie :)

Nie krzycz na mnie.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Ty masz już tak zrytą psychike że się bardziej nie da ;)

Nie umiesz pisać w pełni w języku Polskim ?

Widziałem jego inne artykuły ale nie zmienia to faktu że te zdjęcia wyglądają dość dziwnie :)

Nie krzycz na mnie.

Potrafię. Wręcz to preferuję, ale to jest 21 wiek tu nie ma 100% danego języka. Wszędzie jest % Angielskiego ;/

Wykrzytnik to znak interpunkcji więc nie mogę na Ciebie krzyczeć. Logiczne. :)

Opublikowano

Straszne tak jak każdy wypadek samolotowy czy tramwajowy czy co tam może być. Jak by to nie był rząd polski to by już dawno temu sprawa przepadła. Tysiące ludzi ginie w takich katastrofach, w każdej jest coś podobnego do tej więc?

Btw. będę mieć koszmary :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...