Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdjęcia z katastrofy - fejk? Jak było naprawdę?

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie to był zamach na samolot, ponieważ oni zabili prezydenta, a potem jakiegoś Komorowskiego dali żeby wtyką był boże jak będzie wojna to polacy gdzie uciekną bo tylko idiota będzie walczył lepiej do USA uciec i tam im pomóc :) głupi świat wszystko dla pieniędzy i władzy.

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
"Żadne służby rosyjskie nie kontaktowały się ze mną w sprawie zdjęć ofiar katastrofy smoleńskiej" - powiedział dla TVN24 rosyjski bloger, który opublikował na swoim blogu drastyczne zdjęcia ofiar. Dodał, że w rosyjskim internecie pojawiły się już kolejne zdjęcia z miejsca katastrofy

Źródło onet.pl

Kto poda mi link do tych zdjęć jest proszony wysłać mi je na PW. Sam będę szukał

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Atomówki to u nas nie będzie bo by się szwabki wkurwiły ale ciekawie to nie będzie jak nasz debilny rząd do rozdmucha

Oj nie wiem. Najwięcej pieniędzy w wojsko inwestuje rosja od zawsze chyba. Mają sprzęt lepszy niż amerykanie.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Codziennie umieraja ludzie w roznych okolicznosciach, glod, wypadek, zabojstwo ...

Zdjecia straszne ... wygladaja na prawdziwe. Jestem tlyko ciekawy czy bedzie ta wojna. Do wojny domowej malo brakuje, jeszcze Ruscy? ...

61093c6efb.png

Opublikowano

No właśnie problem w tym że nie rozdmucha. Politycy tylko zakrywają twarz - NAM!.

Chcą aby sprawa ucichła. Mamy za mało problemów? Rosja to potęga z którą sami nie dalibyśmy sobie rady.

Gówno zrobią. Jeśli sami nie będziemy maczać w tym palców, to nie dowiemy się niczego.

W pewnym momencie jest wpis, gdzie ten "Siergiej" mówi że znajdowały się tam 2 kanistry benzyny. Ciekawe dlaczego?

Poza tym, na filmach, nie wiem czy to prawda czy po prostu manipulacja, ale slychać śmiechy i blagania o życie. Czy to nie tragiczne?

Mi nie podobały się rządy ludzi którzy zginęli. Ale bardziej niż to, wścieka mnie polska ślepota(oczywiście nie wszystkich) i mydlenie oczu przez rząd!

Opublikowano

Wy jesteście ludzie chorzy. I co myślicie, że taka Rosja będzie marnować bomby atomowe na Polskę?

No od czegoś trzeba zacząć nie?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No od czegoś trzeba zacząć nie?

Polska jest tak poważnym zagrożeniem dla Federacji Rosyjskiej, że bezwarunkowo musi nas rozjebać atomowymi.

Codziennie umieraja ludzie w roznych okolicznosciach, glod, wypadek, zabojstwo ...

Zdjecia straszne ... wygladaja na prawdziwe. Jestem tlyko ciekawy czy bedzie ta wojna. Do wojny domowej malo brakuje, jeszcze Ruscy? ...

Strasznych rzeczy nie widziałeś.

klik

Opublikowano

Wielu rzeczy nie wiemy. Nie dość, że nasz rząd nas "jedzie w tyłek" jak chce, to pozostałe kraje jadą nasz kraj. Polska jest pośmiewiskiem na scenie światowej. Ciągłe kompromitacje, nieudolne budowy (m.in. 2-3 razy większe ceny budów niż u naszych sąsiadów) i dużo by tego wymieniać.

Powyższy tekst troszkę zmniejsza prawdopodobieństwo, że był to zamach, bo po co robić coś takiego krajowi, który swoją niższością nikomu nie zagraża (zaraz pseudo-patrioci się na mnie rzucą, że miotam błotem w imię własnego państwa, ale taka jest prawda). Nikt nie wie jak to było naprawdę i raczej się nie dowie, bo media mają jedno proste zadanie - rozpowszechniać to, co jest wygodne dla rządu. Jedyne miejsce, gdzie można się dowiedzieć prawdy (lub niekoniecznie), to internetowe podziemie, którego odwiedzanie wiąże się z częściowym ryzykiem.

7m9a.png

Opublikowano

Wy jesteście ludzie chorzy. I co myślicie, że taka Rosja będzie marnować bomby atomowe na Polskę?

W dzisiejszych czasach nie ma szans na wojnę atomową, nikt nie jest na tyle głupi, żeby ryzykować. Wystrzelisz głowicę i co? Skończysz tak samo.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Znalazłem tłumaczenie.

http://zezorro.blogspot.com/2012/10/zdjecia-zdjecia-czyli-inscenizacja.html

Nie jest moje, tylko tego blogera.

Dzięki wielkie. Przeczytam i przeanalizuje :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kwestia tego, czy zwykły upadek samolotu w lesie, może spowodować tak rozległe obrażenia (urwanie 2 nóg i ręki na przykład) i takie zabrudzenie ciał.

Nie wiem jak można twierdzić że skoro pourywane ręce, nogi i głowy to od razu zamach ;) Zakładam że skoro uważasz że lecieli samolotem to w momencie próby lądowania i uderzenia o ziemie symboliczny samolot z papieru powinien się najwyżej zgnieść a ludzie powinni być cali i zdrowi. To dopiero trzeba mieć inteligencje żeby tak myśleć. Obejrzyj sobie na necie filmiki z rekonstrukcją lotu i dopiero gadaj. Kiedy uderzyli w coś na pewno wtedy już na pokładzie coś mogło wybuchnąć, zacząć płonąć pomijając nawet moment jebnięcia o ziemie całego samolotu (przecież najpierw próbowali lądować a zahaczali o drzewa). Pewnie dlatego zwłoki wyglądają tak jak wyglądają. Dodatkowo można powiedzieć że zdjęcia są prawdziwe. A dla mnie to wynika z niedopilnowania przez ruskich procedur. Krążą po necie filmiki jak jeden z ruskich cywilów podbiega sobie z kamerą do wraku, kręci się między policją i wszystko filmuje a żaden mu nawet nie próbuje mu zabrać urządzenia. To samo mogłoby być z prosektorium. Na pewno każdy mógł tam wejść i zrobić te zdjęcia. a że złota zasada jest taka że jak coś do internetu wpłynie to w internecie zostaje także nie potrzeba tak nad tym ubolewać.

Opublikowano

Dajcie spokój z tymi waszymi dochodzeniami, i tak "gówno" możemy zrobić, co najwyżej jak ktoś się uprze to stworzy nowy quest pack do metina.

Opublikowano

Ruscy to UJE ....

1. Kto się rzucał o tarcze antyrakietowe w Polsce?

2. Smoleńsk bardzo dziwna sprawa...

3. Teraz zdjęcia

A co do waszej wojny to będzie kolejny " cud nad Wisłą" :D

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

O zesz kuzwa ... przczytalem te spolszczenie tego tekstu i powiem ze jestem troche zdezorientowany :P Tam sa podane rowniez filmiki z tymi wszystkimi strzaly i innymi rzeczami ... MaSaKra :P

61093c6efb.png

Opublikowano

Hmm czas zbudować tarczę antyrakietową przyda się ale jak rosja uderzy w nas bombami atomowymi to co ? zniszczą wszystkie zabytki,cenne rzeczy i pozabijają ludzi to Ameryka uderzy w nich bombami atomowymi teraz tylko zrobić tak aby kontakty rosji z chinami się pogorszyły, a nam polepszyły to będzie dobrze :)

Opublikowano

x

Źródła tych wszystkich informacji poproszę, bo nie widzę powodu, zeby ufać jakiemuś "demotywatorowi".

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@UP

Na wikipedii są daty i przyczyny śmierci..Przyczyny może nie tak dokładne,ale się zgadzają

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...