Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdjęcia z katastrofy - fejk? Jak było naprawdę?

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O ja pierdole... Co za debil wrzucił te zdjęcia.. Do więzienia z takimi..

AHA.

btw. http://www.wykop.pl/link/1294017/w-rosyjskim-internecie-sa-drastyczne-zdjecia-ofiar-katastrofy-smolenskiej/ komentarze chociażby

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

no widzę że w chuj preferujesz pisanie po Polsku.

Żeby nie było spamu, zdjęcia wydają się być dość realne.

To jest człowieku tak zwany: troll lub tak jak się coś wypowiada normalnie tak czasami się pisze.

W statusach wszędzie masz np. widziałem "Jesteś moją ŁonderŁumen"

@Down. Nie koniecznie o_O

Opublikowano

Potrafię. Wręcz to preferuję, ale to jest 21 wiek tu nie ma 100% danego języka. Wszędzie jest % Angielskiego ;/

Wykrzytnik to znak interpunkcji więc nie mogę na Ciebie krzyczeć. Logiczne. :)

Widać że jednak nie. Bo wiek się pisze liczbami rzymskimi XXI wiek :)

O ja pierdole... Co za debil wrzucił te zdjęcia.. Do więzienia z takimi..

Jak by nie wrzucił nie dowiedzieli byśmy się prawdy.

Straszne tak jak każdy wypadek samolotowy czy tramwajowy czy co tam może być. Jak by to nie był rząd polski to by już dawno temu sprawa przepadła. Tysiące ludzi ginie w takich katastrofach, w każdej jest coś podobnego do tej więc?

Btw. będę mieć koszmary :(

O tym samym zawsze myślę jak widzę te gwiazdy w telewizji :)

To jest człowieku tak zwany: troll lub tak jak się coś wypowiada normalnie tak czasami się pisze.

W statusach wszędzie masz np. widziałem "Jesteś moją ŁonderŁumen" :D

Tak ktoś pisze jak nie umie poprawni i niby "trolluje" ale to jest idiotyzm.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

W statusach wszędzie masz np. widziałem "Jesteś moją ŁonderŁumen" :D

aha. nie zrozumiałem w ogóle o co Ci chodzi, może wróć do książek i ogarnij logiczne składanie zdań?

Żeby nie było:

Ten rusek trzasnął na dole komentarz, że gdyby nie popularność opublikował by o wiele więcej fotek :) poszukajcie

Opublikowano

Zdjecia byly w sieci juz od kilku miesiecy, trzeba bylo tylko w odpowiednich miejscach szukac.

Zastanawiam sie tylko czemu te zdjecia sa jeszcze na serwerach FB...

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Link gdzie można obejrzeć zdjęcia [18+, dla ludzi o stalowej psychice. Sam mam lekki uraz]:

Yyy co tu takiego strasznego? Przesadzacie...

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Yyy co tu takiego strasznego? Przesadzacie...

Kliknij w odnośniki od

Фото 1

do

Фото 7

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

a miscie zamkneli temati i do kosza,m urzyny

Na forum temat juz byl i zostal usuniety po kilku minutach dyskryminacja wrzuca jakis koles z MPC teamu i dalej jest co to ma byc ...

http://www.mpcforum....o-tym-sadzicie/

był temat juz wczoraj no ale wiesz

http://www.mpcforum.pl/topic/746116-18-drastyczne-zdjecia-z-katastrofy-smolenskiej/#entry5422653

Opublikowano

Powinien być ban za linki wychodzące poza forum, no chyba że macie zgodę adminów... A poza tym odkupujecie temat aż z 2010 roku,

@down

ale katastrofa miała miejsce jakieś 2 lata temu

Opublikowano

Ta kurwa bo umarł prezydent to już bomba i chuje muje. Gdyby taki przypadek był i umarło by 10 zwykłych osób nawet żałoby by nie było.

lolz.

To że prezydentem był to go czymś wyróżnia? Niczym kurwa. i chuj mnie obchodzi ŚMÓŁĘŃŚK

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

@turbocheat

One są od 21 września...

Ja je widziałem już wczoraj

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Kliknij w odnośniki od

Фото 1

do

Фото 7

Tak, kliknąłem, widziałem te ciała, nic nadzwyczajnego

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Powinien być ban za linki wychodzące poza forum, no chyba że macie zgodę adminów... A poza tym odkupujecie temat aż z 2010 roku,

Co kurwa?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@turbocheat

One są od 21 września...

Ja je widziałem już wczoraj

Jakim cudem są od 21 września jak podobno właśnie wczoraj dopiero ukazały się na blogach rosyjkich i ukraińskich?Nawet tak w telewizji mówią.Po za tym mówię o zdjęciach zmasakrowanych zwłok a nie o o zdjęciach zniszczonego samolotu.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Jakim cudem są od 21 września jak podobno właśnie wczoraj dopiero ukazały się na blogach rosyjkich i ukraińskich?Nawet tak w telewizji mówią.Po za tym mówię o zdjęciach zmasakrowanych zwłok a nie o o zdjęciach zniszczonego samolotu.

wejdź na tą stronę i zobacz na górze datę dodania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...