Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.2][DEDYK][150 SLOTÓW][UNIKALNY!][MIŁA ADMINISTRACJA]Poland-Craft - Serwer dla Ciebie już na wersji 1.4.2!

Poland-Craft

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci sie serwer?

• Tak :)
      32
    • Czy ja wiem...
      20
    • Nie :<
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg Poland-Craft

=====================================================

strzalka.gif1 OPINIA O SERWERZE = 250$!

Informacje.png

strzalka.gif IP: 91.121.136.33:25489

strzalka.gif Sloty: 150

strzalka.gifWersja : 1.4.2

strzalka.gif TYP: SurvivalGames+Wojny Gildii

strzalka.gif Potwory: Tak (Poza strefą No-PvP)

strzalka.gif Zwierzęta: Tak (Poza strefą No-PvP)

strzalka.gif PvP: Tak (Poza strefą No-PvP)

strzalka.gif Premium: Niewymagane

strzalka.gif Nether: Tak

strzalka.gif BialaLista: Nie

Administracja2.png

Pełnoletnia, zawsze chętna do pomocy, zgrana od kilku miesięcy.

:)

pluginy.png

Idealnie skonfigurowane i dobrane. W tym autorskie!

InformacjeDot.png

Marzyłeś kiedyś o serwerze z pełnoletnią, zawsze chętna do pomocy administracją, brakiem lagów, brakiem tzw n00bów?

Ten serwer jest własnie dla Ciebie!

Zapraszamy!

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Człowieku, czy coś ciebie Poj&Ey67E0bało chamsko plagiatujesz server PolandCraft.eu czyli jak by łamiesz prawa autorskie, a za łamanie praw w polskim prawie jest kara grzywna już nie pamiętam w jakiej wysokości. Więc radzę tobie zmienić nazwę bo zgłoszę to do odpowiednich służb, jeżeli ktoś też tak uważa nich kliknie "Lubię to". Znając życie server założyło kolejne jakieś dziecko...

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

Człowieku, czy coś ciebie Poj&Ey67E0bało chamsko plagiatujesz server PolandCraft.eu czyli jak by łamiesz prawa autorskie, a za łamanie praw w polskim prawie jest kara grzywna już nie pamiętam w jakiej wysokości. Więc radzę tobie zmienić nazwę bo zgłoszę to do odpowiednich służb, jeżeli ktoś też tak uważa nich kliknie "Lubię to". Znając życie server założyło kolejne jakieś dziecko...

To jak taki cwany jesteś to zgłoś.

Wiele było przypadków podobnych nazw i nie widziałem aby ktoś tak sapał o głupią nazwę serwera...

Opublikowano

Ziom, ja Cie proszę...

Ty sobie żarty robisz czy co? Połowa serwerów w Polsce ma nazwę PolandCraft...

Nie jest jeden PolandCraft. A poza tym mój PolandCraft istnieje od kwietnia z różnymi wzlotami i upadkami. ;)

I jeszcze jedno.

Jeżeli mnie nie znasz to się nie wypowiadaj. I nie, żadne dziecko. 19 latek na karku :<

Opublikowano

ogarnijcie survival games .. ludzie przedłużają o administracja nic ..

i ogólnie nie polecam lagi masakryczne ...

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

To Zacznę.

Komar jest bardzo nadpobudliwym adminem.. Wszedł mój kumpel na serwer to go poinformowałem ze na serwerze jest TnT OFF! Po chwili Komar mnie zbanował z powodem zniechęcania graczy...

i Poland-craft to jest zajeta nazwa. nawet maja wykupioną domene eu..

Opublikowano

Wiem, niestety była to konieczność, bo część nieogarniętych osób miała różne dziwne pomysły...

Ale jeszcze pomyślimy, bo fakt Survival bez TNT to jak komputer bez monitora... xD

Opublikowano

Tak, a dostane unbana ? bo troche to nawet moich kumpli rozśmieszyło ze dostałem bana za info. kumpel ten sam tekst powiedział "Survival bez TnT to jak komputer bez monitora" dokładnie tak samo :)

i też dostal bana ......

Jest Szansa na wgranie McMMo?:>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...