Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.2][DEDYK][150 SLOTÓW][UNIKALNY!][MIŁA ADMINISTRACJA]Poland-Craft - Serwer dla Ciebie już na wersji 1.4.2!

Poland-Craft

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci sie serwer?

• Tak :)
      32
    • Czy ja wiem...
      20
    • Nie :<
      28

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera nie polecam

-Brak spisu pluginów. co bardzo wadzi w rozgrywce, nie wiem jakie są komendy. jeżeli nie dajecie spisu dajcie choć listę komend...

-Lagi, wolne łącze lub maszyna. idziesz i nagle masz jakby pusty chunk przed sobą.

-Serwer mógłby lepiej wyglądać wystarczyłyby 2 pluginy

-Serwer 1.4.2 bez nowych itemków...

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Niedawno pobiliśmy rekord 150/150 graczy aktywnych, przy czym nie było lagów. Maszyna na której stoi serwer to rakieta :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Czemu napisaliście że Administracja jest pełnoletnia (wiem że to jest troszkę się bezzensownie kucić o to ale troszkętam skłamaliście) jak komar ma 16 lat... wczoraj lub dziśaj po północy tak pisał.. ;D a i serwer jest fajny :D...

Opublikowano

Mniejsza z tym, administracja jest przynajmniej dojrzała, co prawda czasem ktoś się wkurw..rzy jak ciągle ktoś spamuje "komar, procek zrub ewent zrub ewent" itd.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Niestety mamy kolejną cofkę. :-(

Popełniłem błąd i tak to się skończyło...

Cofka mapy jest około 10 minutowa, jednakże przesunęły się trochę chunki.

Sloty są tymczasowo zmniejszone do 40.

Opublikowano

Admin totalny dzieciak? Jaki konkretnie admin?

Komar czy jak mu tam.

Widzę że znowu kolejne cofki, hahahaha... Powodzenia dla tych co grają na serwie. :D Łudźcie się dalej że nie stracicie itemów. :D

Opublikowano

A wiec tak pamietam jak zaoferowalem temu adminowi Hosting.. Hositng byl zajebisty nie narzekal mowil ze zajebisty mial pliki bez problemu.. az wkoncu pomyslalem czemu wplaty nie ma na moje konto wbilem na serwer :) a tam ludzie kupowali na mineserv vipy.. takze ;> Troszke Falszywe jak mi nie wierzycie moge dac archiwum :P co do serwera nie wejde

Opublikowano

Oteq Ty już się lepiej nie wypowiadaj, bo masz czego żałować. ;) Aktualnie na serwerze 96 osób, a vipki idą aż miło. ^^

A poza tym to Ty jesteś jakiś inny... Nie rozumiesz , że to była wina ślepych ludzi, którzy nie umieją czytać nazw działów. ;)

Opublikowano

Oh wybacz to nie ja uzywalem kogos 10 Gb ssd dysku i 4 Gb ramu :O i jeszcze za to nie placilem 96 Osoby? A co to jest za rekord na surv + frakcje.. Wytlumacz mi .. Miej tyle na Fb .. To ejst cos :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...