Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.2][DEDYK][150 SLOTÓW][UNIKALNY!][MIŁA ADMINISTRACJA]Poland-Craft - Serwer dla Ciebie już na wersji 1.4.2!

Poland-Craft

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci sie serwer?

• Tak :)
      32
    • Czy ja wiem...
      20
    • Nie :<
      28

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmieszne, wchodzę sobie na serwer i co widzę? Głównego Administratora piszącego pewne wulgaryzmy oznaczające panią do towarzystwa z domu uciech, i nie chodzi tu o słowo "prostytutka", tylko takie bardziej wulgarne, na "K". Więc piszę. Piszę, by przestał, proszę, pisać tak wulgarne słowa, bo zaraz "sobie stąd pójdę". A nasz bohater wyrzuca mnie z serwera za powodem "Wyjdz teraz". A co mi tam, nie wchodzę - sobie myślę. Ale jednak... dlaczego? Dlaczego nie wejść, i nie napisać coś naszemu "wzorowi do naśladowania" jak to jest w większości regulaminach serwerów? No to decyduję- wchodzę. Wchodzę, i piszę że nie powinien tak postępować. I dostałem banicje na serwer. Tak, zbanowano mnie. Dlatego, bo napisałem Głównemu Administratorowi(założycielowi?) by nie przeklinał. Nie polecam tego serwera, nigdy na niego nie wejdę, Wy też nie powinniście. Ale... co kto lubi, niektórzy uwielbiają takich Administratorów bo są "pro wyluzowane ziomy", no nie?

Pozdrawiam, Irving

Opublikowano

@UP

Nie wierzcie w słowa tego pana.

Ma chyba jakiś problem ze sobą...

Serwer bardzo fajny i cos takiego nie mialo miejsca :P

pozdro nieogarze . ;)

Opublikowano
@UP

Nie wierzcie w słowa tego pana.

Ma chyba jakiś problem ze sobą...

Serwer bardzo fajny i cos takiego nie mialo miejsca :P

pozdro nieogarze . ;)

.

Och, przyjacielu, ukazałeś swój poziom intelektualny pisząc takie rzeczy. A to miało miejsce przed chwilą, pięć minut temu, może wtedy Ciebie nie było na serwerze? Lub jeszcze lepiej, wtedy było około pięćdziesięciu osób na serwerze i nie widziałeś tejże sytuacji?

[...]Ma chyba jakiś problem ze sobą...[...]

pozdro nieogarze .

.

Oj, kolego, kolego... skąd wiesz że jestem "nieogarem" jak to teraz piszą, oraz mam "jakiś problem ze sobą"? Wniosłeś to po moim poście jak oceniałem serwer? Dlatego, iż była to ocena negatywna, obraziłeś mnie od "nieogarów" oraz napisałeś iż mam ze sobą problem? Spójrz na siebie, i nie broń tak Administratorów(może sam nim jesteś?)

Pozdrawiam, Irving

Opublikowano

Administratorem nie jestem i nie zamierzam być.

Gra wtedy staje sie bezsensu :P

Ale bronie serwer i adminów, bo serwer jest świetny a admina znam osobiście. ;)

Opublikowano

[...]

Ale bronie serwer i adminów, bo serwer jest świetny a admina znam osobiście. ;)

Och, to teraz wiemy po kim masz ten dar obrażania innych tylko dlatego, bo oceniają negatywnie serwer. A może po kim ma to bohater mojej opowieści, Administrator?

Pozdrawiam, Irving

Opublikowano

Ehh, dobra szkoda słów.

Trochę racji masz.

Nie podoba się serwer nie graj ale nie lubię zarzucania czegoś, jeżeli nawet nie ma żadnych dowodów. :>

Pozdro,

Jacko.

Opublikowano

Ehh, dobra szkoda słów.

Trochę racji masz.

Nie podoba się serwer nie graj ale nie lubię zarzucania czegoś, jeżeli nawet nie ma żadnych dowodów. :>

Pozdro,

Jacko.

A co napisałem wcześniej? Spójrzmy...

Nie polecam tego serwera' date=' nigdy na niego nie wejdę[...']

Proszę, nim coś napiszesz, przeczytaj to, dobrze? Wtedy unikniesz kompromitacji, że tak napiszę...

[...]nie lubię zarzucania czegoś' date=' jeżeli nawet nie ma żadnych dowodów[...']

Bo rzeczywiście robię screenshot'y każdego napisanego zdania do Administratora, wiedząc, iż będę zmuszony napisać negatywny komentarz dotyczący serwera, i rzeczywiście bym zdążył porobić je już z końca sytuacji, gdy Administrator wpisuje komendę na banicje, prawda?

Ehh' date=' dobra szkoda słów[...']

A mi się zdaję iż piszemy, a nie mówimy. Spokojnie, głos nigdy Ci się nie skończy nawet jeśli będziesz mówić, co dopiero pisać.

Pozdrawiam, Irving

Opublikowano

Lubisz ludzi wkur@#! co? :P

Dobra, koniec dyskusji, bo to nie ma sensu. Ty wiesz swoje ja swoje. :>

Jej, sukces, dałeś cenzurę w postaci komputerowej małpki, "krzyżyka" oraz wykrzyknika!

A co do Twojego pytania- nie. Nie lubię, jednak po prostu uraziły mnie napisane przez Ciebie zdania iż mam ze sobą jakiś problem tylko dlatego, bo oceniłem negatywnie serwer. Jak można nazwać człowieka od "nieogarów" tylko dlatego, bo napisał negatywny komentarz dotyczący serwera przyjaciela(kolegi?).

Pozdrawiam, Irving

Opublikowano

Okey, zgadzam się.

Popełniłem błąd nazywając Cie nieogarem i dlatego przepraszam.

Nie znam Cie więc nie mi Cie oceniać. :>

Pozdrawiam,

Jacko.

Opublikowano

przestaniecie wkoncu refreshowac co 5 minut? (Przewiduję, że pod tym postem pojawi się hejt "wiernych" [ serwerowe kibole] graczy i bedzie odswiezac swoj nic nie warty post 500 tysiecy razy)

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

server zjebany dostalem perm za to ze moderator mnie okradl z eq prot 4 a tak wgl Roman to MultiCzechu ... server ma cofki co 7 dni i jak sie ktos dorobi to mu to odbieraja ... nie polecam kupna vipa bo i tak was zbanuja ... tyle odemnie :D obecnie mam tam perme bo pisalem do moda zeby mi eq oddal haha zalosny on jest

Opublikowano

@UP

Tylko się ośmieszasz. ;)

Dostałeś bana m.in za obrażanie. Cofki nie było od 2 tygodni, to, że masz VIPa nie upoważnia Cie do zachowywania się jak kretyn, i tak samo jak każdy możesz dostać bana. :>

Opublikowano

@UP

Tylko się ośmieszasz. ;)

Dostałeś bana m.in za obrażanie. Cofki nie było od 2 tygodni, to, że masz VIPa nie upoważnia Cie do zachowywania się jak kretyn, i tak samo jak każdy możesz dostać bana. :>

Co nie zmienia faktu, iż Administracja nadaje banicje za upominanie, by przestali używać wulgarnych słów. Przytoczę tutaj dialog z serwera. Może to nie jest screenshot, zawsze jednak coś.

Główny Administrator jakiśtam: no co za k***a*

Irving: Możesz przestać, proszę, używać wulgarnych słów? Och, zaraz stąd wyjdę...

Irving wykopany z serwera za: wyjdz teraz

Chwila rozmyślania gracza Irving'a

Irving wszedł na serwer

Irving: Hej, wyrzuciłeś mnie z serwera dlatego, bo poprosiłem o odrobinę kultury?

Główny Administrator jakiśtam: nie podoba sie nie graj

Irving został zbanowany na serwerze

*oczywiście bez cenzury, czyli gwiazdeczek wstawionych przeze mnie

Moim zdaniem jest to nawet zabawne. Dlaczego na większości serwerów, na których upomnę jakiegoś Administratora, lub poproszę o przestanie tego i owego, to zostaję zbyty tekstem "nie podoba sie nie graj"? Tego nawet nie wiedzą najstarsi górale.

Proszę, przestańcie odświeżać co kilka minut, dobrze? To jest bez sensu.

Pozdrawiam, Irving

Opublikowano

Jedynym minusem jest to że grają non premium, a w prezentacji serwera pisze że podobno noobów nie ma!

Po pierwsze, pisze się, tak jak i mówi, "jest napisane". Piszę? Pisać to możesz Ty, ale jeśli coś czytasz, to wykorzystuje się "jest napisane".

Po drugie, każdy gracz który ma "non premium" nie jest "noob'em". Jeśli kogoś nie stać na grę, to od razu jest "noob'em", "botkiem" oraz wszelkiego rodzaju ścierwem?

[...]grają non premium, a w prezentacji serwera pisze że podobno noobów nie ma!

Człowieku, czy Ty wiesz o czym piszesz? Nie każdy, kogo nie stać na grę, jest ścierwem, padliną, wszelkiego rodzaju plebsem, a Ci, którzy mają pieniądze, są ze szlachty.

Pozdrawiam, Irving

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...