Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.2][DEDYK][150 SLOTÓW][UNIKALNY!][MIŁA ADMINISTRACJA]Poland-Craft - Serwer dla Ciebie już na wersji 1.4.2!

Poland-Craft

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci sie serwer?

• Tak :)
      32
    • Czy ja wiem...
      20
    • Nie :<
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow.. sporo jest skarg na Komar19919 czy jakoś tak.. ale się troszkę nie dziwie bo jak mi by ktoś męczył dupę, że się tak wyraże, to bym sam im powiedział to co myśle :P a tak wgl.. czemu kiedyś (wczoraj :P) nie mogłem odtworzyć Enderchast (sorry ale zapomniałem jak się to nazywa ale chyba tak ;p.) ale naszczęście już mogę.. ;>

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm taka serwerownia juz istnieje polandcraft.eu masakra ze ktos sie pruboje podszywac pod najlepsza serwerownie w polce :/

Są lepsze.

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

To jest gó*** podszywają się... Nie wchodzić !

Proszę o skasowanie tego tematu, i o zbanowanie użytkownika, ten serwer to nie PolandCraft.eu, PODSZYWKA

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

Jak się zarejestrować ? *,*

wpisywałem ./rejestruj blabla blabla i nic

próbowałem też /register blabla blabla i nic

cały czas nic, wie ktoś dlaczego? -.-

Opublikowano

NIE POLECAM ADMINISTRACJA MAX 16 LAT JAK SIĘ TAKI ZNAJDZIE.Komar po hu* ci ten serwer jak olewasz go ? napisałeś że ban za multikonto dałem ci screeny jak koleś pisze że to on i ma 2 konto a ty nic nawet nie odpisałeś.

Opublikowano

Noobski serwer. Czity rozwalają zaclaimowane tereny i kradna ze skrzyn wszystko. (Nawet w powietrzu 30kratek nad ziemią w moim przypadku) Administracja nie ogarnia wcale, daje bany niezgodne z regulaminem serwera. POPROSTU DNO TLE MAM DO POWIEDZENIA! Dziękuje wam za wspaniałą gre ;) POWODZENIA!

Ziom...

Jakie gówno?

Myśmy pierwsi mieli tą nazwę to po 1, a po 2 gówno Cie to obchodzi kto jaką nazwę ma. ;)

Kultura Administracji ;) Nie polecam. Administracja nawet nie ogarnia forum serwera. DNO!

Wyobraźcie sobie niesłusznego bana, odwołujecie sie na forum a tydzien później łaskawie wam odpiszą (jak już znajdziecie nowy serwer) ze dostaliście unbana -.- . No śmiech na sali :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...