Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalny turniej League of Legends MPC Forum!

Things

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ Grupy po - 1 mecz

@ Półfinały jak i finały -2 mecze.

2. nawet jeśli byście chcieli zagrać 2 mecz to byście nie zgrali, bo mnie już nie było.

Koniec końców pisanie do gm nic ci nie da.

Wybacz ale leze i kwicze, nastepnym razem nie pchaj sie na sedziego, albo mogli to grac jak wiekszosc meczy bez sedziego.

EDIT

Dostalem 5% za spam, czyli fakty bolaly czarq? Things wyraznie napisal Polfinaly 2 mecze, ja zacytowalem jego wypowiedz by uswiadomic wszystkim jakie walki odchodza, wiec prosze o sciagniecie tego warna gdyz jest bezpodstawny.

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmieszna dyskusja. Typ miał problem z netem - co mógł zrobić? Nic, stało się, ale przynajmniej postarali się zagrać jak najszybciej to było możliwe. Półfinały miały się rozgrywać do 2 wygranych, więc jakim prawem MPCGT miałoby wygrać taki mecz skoro zagrali tylko 1? Ludzie się starali z Wami dogadać normalnie, ale z tego co widzę to póki co mpcgt sra dupę, że przejebie następne 2 mecze i przegrają. Za grosz honoru nie macie, rly. Ale co się dziwić, taki poziom mpcforum.

Półfinały miały być do 1 wygranej. rly.

Opublikowano

@up Ustalone po 1 wygranej MPCGT hahahaah ..

Hahahah dostałem 5% ! Ja pierdziele. POZDRO czarq. XDD

@down Też dostałem xD. Beka :D

Ohh Dostałem już 10% jakie to smutne. Zaraz to chyba wyślę do największych idiotyzmów mpc.

Opublikowano

Półfinały miały być do 1 wygranej. rly.

Hah, czyli ten post "Things"'a jest nieważny? Ok fajnie czarq, robisz z siebie idiotę.

Btw. Chyba nie wiesz co to spam, ale polecam przeczytać wiki lub coś.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Ja organizuję turniej, nie rozmawiał na ten temat ze mną.

Czyli co? Things rozsyła fałszywe informacje? Wprowadza w błąd użytkowników i wywołuje zamieszanie? To chyba nie postawa godna moderatora? Nikt nie wie, czy rozmawiał z Tobą, czy nie kogo to kurwa obchodzi? Napisał tak, Ty nic nie odpisałeś na ten temat, czyli przyjmujemy, że graliśmy bo3.

4to7r2K.png

Opublikowano

Ludzie się starali z Wami dogadać normalnie, ale z tego co widzę to póki co mpcgt sra dupę, że przejebie następne 2 mecze i przegrają. Za grosz honoru nie macie, rly. Ale co się dziwić, taki poziom mpcforum.

no kurwa zajebiste podejście, jak murzyn zajebał ci telewizor to odrazu spalić całą ameryke co?

jakie znowu mpcgt sra dupe skoro to chyba tylko farex ustalał czy gramy kolejny mecz a nie reszta teamu, ja pierwsze słysze ze po meczu mielismy cos jeszcze grac, zadnego info nie dostałem poprostu 1 gre wygraliśmy i tyle, wiec moglibyscie całej druzyny z gownem nie mieszac z łaski swojej, to nie ja tutaj zarządzam tym całym turniejem i ustalam kto z kim i kiedy gra...

a tak btw przeciez u nas grało 7 osób a nie żadne 8 wiec nie widze tu zadnego łamania regulaminu, poprostu było zamieszanie bo nasz ad carry na glownym koncie dostał bana i grał wczoraj na innym.

Opublikowano

no kurwa zajebiste podejście, jak murzyn zajebał ci telewizor to odrazu spalić całą ameryke co?

normalnie zagraliśmy 5v5, nie dość ze czekaliśmy na waszą żałosną organizacje ponad pół godziny to jeszcze zarzucacie nam nie fair play no naprawdę śmieszne.

Skoro nawet nie starałeś się o tą drugą grę, no to spalmy całą Amerykę.

4to7r2K.png

Opublikowano

Jaka rezerwa ? Lancer odszedl(nie gra juz wiecej) z team'u z jakiegos waznego powodu. Po 2 na topie byl Vins ktory zostal przyjety na naszego top'a bo nie mielismy takowego i jezeli chodzi o mnie to gralem na koncie od dami'ego , poniewaz moje zostalo zbanowane na tydzien(Jutro unban). Nie wiem po co dalej prowadzic ta dyskusje, poniewaz chyba wszystko zostalo wyjasnione.

Opublikowano

lepiej nie ogarnizować turniejów jak taki hejt leci ;o kurwa taka kłótnia na całą strone az sie do konca nie chce doczytac...

btw ide do pokoju oglądać tv :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...