Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalny turniej League of Legends MPC Forum!

Things

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

właśnie też się zastanawiam kiedy finały bo mi najlepiej pasuje w next tydzień. bo tak finały od razu następny dzień to tak dziwnie ;p

poza tym nie mam za dużo czasu

Opublikowano

[quote name=Mroziak ^^' timestamp='1350763116' post='5446595]

Jakie finały za tydzień co wy wymyślacie?

Gramy dzisiaj cały turniej, nie rozumiem po co to przekładać.

Dokładnie, nie ma sensu żeby grać to za tydzień, jak finały możemy spokojnie dzisiaj zagrać ...

Opublikowano

mroziak, to graj dziś cały turniej. nie wszyscy nie mają życia i np jutro gdzieś nie idą, albo np. nie wszyscy są dorośli i im starsi nie pozwalają (mój przypadek, a wg mnie to żaden wstyd)

wg mnie jutro

Opublikowano

@up

o 22, 22:30 idę do tzw. DUŻEGO POKOJU oglądać TV bo na kompie już siedze cały dzien

"nie wszyscy nie mają życia"

To czemu napisałeś "bo na kompie już siedze cały dzien", podobno masz życie i nie siedzisz całego dnia przed komputerem, masz kolegów i wychodzisz na dwór, w czym problem?

Opublikowano

To czemu nie mozna było tego zorganizować np o 17 i skonczyć dzisiaj wszystko?

DOOOOOOOOOOOOKŁADNIE, popieram w 100%

czekać następny tydzień, żeby rozegrać 2 czy 3 rundy, które moglibyśmy grać dzisiaj...

Opublikowano

To czemu nie mozna było tego zorganizować np o 17 i skonczyć dzisiaj wszystko?

Jak Things dziś po południu napisał możecie grać wcześniej, ale my chcemy screeny.

Opublikowano

Za tydzień finały.

A dla czego za tydzień ?

-Damy wam czas na przygotowanie się do porażki

A na serio to ja mam zaplanowany wieczór z kimś więc dziś odpada.

I myślę też że nie wszystkim się chce siedzieć do 00:00 żeby skończyć jakiś tam turniej.

@Edit

Up - rano odpada jak już napisałem wcześniej mam zaplanowany wieczór i zaraz wychodzę więc mnie w domu nie będzie rano

Więc gdzieś tak na południe/po południu jeżeli mój team będzie jeśli nie to za tydzien

Hmm so cya ja spadam

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Ale skąd mieliśmy wiedzieć, że dzisiaj nie będzie finałów? Jakieś dziecko powiedziało, że musi "iść oglądać tv do dużego pokoju", to dlatego nie ma finałów, tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...