Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalny turniej League of Legends MPC Forum!

Things

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm nie dałoby sie tego przełożyć na rano, albo poźniejszy wieczór?

W sobote chcieliśmy zagrać również go4lola, no ale cóż.

BTW. Ciekawe czy będą szły bany na zileana u naszych przeciwników! :D

Za wysoka.

Opublikowano

@ Grupy po - 1 mecz

@ Półfinały jak i finały -2 mecze.

Jak mamy czekać do tego weekendu, to zróbcie 2 mecze w grupie, żeby można było pograć...

2 mecze podczas wyrównanej gry

1 mecz podczas jednostronnej gry ^^

Opublikowano

mam pytanie, wszystkie te mecze MUSZĄ odbyć się w tą sobotę? Team który nie zagra jest dyskwalifikowany na korzyść jego przeciwnika?

i nie lepiej korzystać z betterbracketmaker ?? bo ta tabelka dość kiczowato wygląda.

finały w następny weekend? czy w ten ?

btw. najlepiej by było zrobić WSZYSTKIE Mecze w sobotę, z oczywistych względów, czyli jak ktoś nie może w niedziele a wtedy są mecze to jest troche fail

Opublikowano

mam pytanie, wszystkie te mecze MUSZĄ odbyć się w tą sobotę? Team który nie zagra jest dyskwalifikowany na korzyść jego przeciwnika?

i nie lepiej korzystać z betterbracketmaker ?? bo ta tabelka dość kiczowato wygląda.

finały w następny weekend? czy w ten ?

btw. najlepiej by było zrobić WSZYSTKIE Mecze w sobotę, z oczywistych względów, czyli jak ktoś nie może w niedziele a wtedy są mecze to jest troche fail

Tak jak pisałem z Thingsem to mówił, że będą rozważać gdy w piątek i sobotę aby przez weekend już dojść do finałów i mówił, że postara się do czwartku dodać datę dokładną więc jutro się dowiemy, a poza tym, to że jeden team nie może grać to znaczy, że mają turniej przekładać, bez przesady...

Opublikowano

Ahhh ta organizacja. Zero konkretnych info, zero czegokolwiek. Jedynie Farex coś tu ogarnia. Bo od sędziów, to nie ma co się doczekać.

Powodzenia Farex w turnieju, mam nadzieje że Wy wygracie, bo nas zdyskalifikowali. :-)

1294477714-U1.png

Opublikowano

ale fajnie, dodałem thingsa i kogoś tam w lolu, nikt nie napisał. napisałem do thingsa na pw, nie odpisał. a potem wina nas, że nie wiemy co się dzieje ?

Opublikowano

A2 vs A3 - 19.00 | A5 vs A6 - 19.00

A3 vs A1 - 20.00 | A6 vs A4 20.00

A1 vs A2 - 21.00 | A4 vs A5 - 21.00

grupy będą w takich godzinach wyniki meczów proszę przysyłać mi na pw (musi być screan) nick do konta innego to gadubobo właściciel tamtego dostał bana i dał mi referala.

Nie stawienie się = dyskwalifikacja.

Proszę o przynajmniej 1 replay

1396292564-U784394.png
Opublikowano

@sens będzie wtedy dogrywka.

Ok jest możliwość zgadania się wcześniej.Z przeciwnikiem ale musi do mnie trafić replay i screan mecze muszą się odbyć o 19 , 20 , 21 godzina czasu powinna wystarczyć jak nie to poczekamy

1396292564-U784394.png
Opublikowano

O miałem najwięcej kasy z team'u(bardzo idiotycznego team'u) Jayce-Keviniok :P

PS: Miałes tego nieu dostępniać :P czarq powinien :DDD

Opublikowano

Przypominam, że za obrazy lecą ujemne punkty.

Dwie drużyny się obrażają = brak kar, 1 drużyna obraża = kara (-1pkt.)

Oczywiście już znam drużyny które można ukarać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...