Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalny turniej League of Legends MPC Forum!

Things

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na dziś zaplanowaliśmy rundowe - dlatego.

Za tydzień w sobotę półfinały, niedziela finał.

I od tego nie ma odwołań.

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak Things dziś po południu napisał możecie grać wcześniej, ale my chcemy screeny.

No to po co pisać, że mecze mają się odbyć od 19 do 21, skoro i tak nie zrobicie finału dzisiaj nawet jak byśmy zagrali o tej dajmy na to 17. Co Wam by szkodziło zrobić jutro o 11 albo później te finały i żeby było już z głowy, nie będę czekał następne kilka dni, żeby rozegrać te parę gier...

@up

Dokładnie, jak ma wyjebkę w ten turniej po całości to po co się wgl zapisywać jak musi iść oglądać tv?

Opublikowano

Na dziś zaplanowaliśmy rundowe - dlatego.

Za tydzień w sobotę półfinały, niedziela finał.

I od tego nie ma odwołań.

To powodzenia, jak już dzisiaj w tą sobotę ludzie pisza, że nie mają czasu to co Wam to da, że przełożycie to na następny tydzień, jak to ma tak być to ja podziękuję... Jeden typek powiedział, że musi iść to nagle cały turniej rozgrywamy za tydzień

HOLY MOLY

Opublikowano

No pozdrawiam..2 tygodnie temu były zapisy, czekalismy 2 tygodnie aż się odbędzie turniej..a tu nagle za przeproszeniem kur*a czekamy jeszcze tydzień na finał??

279981407253602336505.png
Opublikowano

Zapisy zawsze trwają 1-2 tygodnie.

My mieliśmy zamiar zrobić piątek, sobota, niedziela, ale komuś nie pasowało itd. więc przełożone.

Swoją drogą razem z Thingsem musimy podliczyć punkty, zobaczyć skargi i podliczyć punkty.

Opublikowano

@Up

Nie powiedzieliśmy tydzień temu co i kiedy, dlatego nie mamy prawa zmieniać czegoś z dnia na dzień psując czyjeś plany.

Opublikowano

ja nie mówię ze z mojego powodu ma nie być xD mój team może grać (mamy rezerwe) także nie zwalajcie wszystkiego na mnie. a siedziałem cały dzień bo się z moim teamem przygotowaliśmy a wyniki tak jakby widać.

Opublikowano

BŁĄD

Tak mają się pół finały.

Musicie je rozegrać do piątku (włącznie).

W sobotę finał!

Terminy w jakich chcecie zagrać pół finał zgłaszać na PW, ponieważ na pół finale MUSZĘ BYĆ JA (sędzia).Bądź ja sklerotyku (things)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...