Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalny turniej League of Legends MPC Forum!

Things

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i co z tego, że się spóźniliśmy? mpcGT czekało, jakby nie chcieli to by nie czekali. No i oczywiśćie, nawet jakbyśmy byli umówieni na 2 mecze, to byśmy zagrali tylko jeden, bo Cb nie było??

279981407253602336505.png
  • Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam dla ciebie 1 argument.

Dyskwalifikacja.

Po 1 twój team zjawił się o prawie godzinę za późno. 1 powód.

2. nawet jeśli byście chcieli zagrać 2 mecz to byście nie zgrali, bo mnie już nie było.

Koniec końców pisanie do gm nic ci nie da.

Tym postem udowodniłeś swoją inteligencję jaka jest bardzo mała, dobra, powiem Ci tak, mam wyjebane w ten Twój cały turniej i w Ciebie bo nie mam zamiaru użerać się z randomem, tak jak napisałem, jedynie z wyższą rangą :>

Opublikowano

ja pierd.. Ja pisałem do sędzi (czarq) i to kilka razy prosiłem o 2 mecze. Wrogiej drużynie to nie przeszkadzało, a teraz Wy macie problemy bo nie potraficie się dogadać przed 1 grą.

<>

Opublikowano

ja pierd.. Ja pisałem do sędzi (czarq) i to kilka razy prosiłem o 2 mecze. Wrogiej drużynie to nie przeszkadzało, a teraz Wy macie problemy bo nie potraficie się dogadać przed 1 grą.

Ale poczekaj, dlaczego czarq pozwolił grać 2 mecze czy ile w tam w końcu graliście skoro nawet mój błąd, soz, że rozgrywane będą 2 mecze a Wy wyprosiliście to od niego, to czemu ja i mój team nie mogliśmy sobie zagrać? Z resztą, tak jak napisałem, mam wyjebane na niego i nic nie poradzę więcej, jedynie ukazał siebie w świetle idioty i tyle.

Farex

08:59:32

podobno chcieliscie grac bo3

08:59:44

ja pytalem sie sedzi to mowil ze nie trzeba

Nie trzeba to trudno, siemano, pisjoł :)

Opublikowano

Na 1 stronie jest podane więc stfu.

TAK ALE JAK CZEKALIŚMY NA PŁACZKÓW GODZINE TO I TAK POWINNI ZOSTAĆ WYWALENI Z TURNIEJU , ALE POCZEKALIŚMY TAKŻE POWNNI SIĘ CIESZYĆ ŻE 1 MECZ ZAGRALI BO OGÓLNIE TO POWINNI BYĆ WYJEBANI

Opublikowano

Mecze miały być rozegrane do piątku WŁĄCZNIE! Czyli nawet do 23:59 , umówiliśmy się na 20, wszystko ok, ale to , że nie miał prądu to nie jego wina?

Nie chcecie grać kolejnych meczy, bo jest wam to nie na rękę , gdyż możecie przegrać i niedojść do półfinału, ale lepiej się wykręcać tym , że SĘDZIA nie ma czasu , bo MUSI IŚĆ OGLĄDAĆ TV DO DUŻEGO POKOJU!

Po prostu , jedna, wielka BEKA, nie rozumiem, jakim cudem ktoś taki jak czarq, dostał zgodę na organizowanie finału.

Opublikowano

Mecze miały być rozegrane do piątku WŁĄCZNIE! Czyli nawet do 23:59 , umówiliśmy się na 20, wszystko ok, ale to , że nie miał prądu to nie jego wina?

Nie chcecie grać kolejnych meczy, bo jest wam to nie na rękę , gdyż możecie przegrać i niedojść do półfinału, ale lepiej się wykręcać tym , że SĘDZIA nie ma czasu , bo MUSI IŚĆ OGLĄDAĆ TV DO DUŻEGO POKOJU!

Po prostu , jedna, wielka BEKA, nie rozumiem, jakim cudem ktoś taki jak czarq, dostał zgodę na organizowanie finału.

Do dużego pokoju oglądać tv to nie czarq a mysiałke.

Tzn to on tak mówił nie czarq.

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

@Puma, to był żart z którego śmialiśmy się wczoraj cały wieczór.

BAJ DE ŁEJ: MCDARIO MA 16 POSTÓW A NIE WYMAGANE 50, SORRKI :<

Opublikowano

MIAŁEM 1200 ALE DOSTAŁEM BANA TAKŻE RYJ I IDŹ PŁAKAĆ ZE SWOIM TEAMEM NA WIEŚ TWOJEGO KUMPLA CO PRZEZ GODZINE PATCHOWAŁ LOLA

@Edit

@Down

Bo trzeba takim gimbom jak wy wytłumaczyć że przejebaliście i koniec

Dalej już z wami nie dyskutuje.

Opublikowano

Miałeś ale nie masz, obrażasz mnie i moich kolegów z drużyny, właśnie pokazałeś swój iloraz inteligencji, proelozer0.

Opublikowano

MIAŁEM 1200 ALE DOSTAŁEM BANA TAKŻE RYJ I IDŹ PŁAKAĆ ZE SWOIM TEAMEM NA WIEŚ TWOJEGO KUMPLA CO PRZEZ GODZINE PATCHOWAŁ LOLA

@Edit

@Down

Bo trzeba takim gimbom jak wy wytłumaczyć że przejebaliście i koniec

Dalej już z wami nie dyskutuje.

Zerus, pizda jesteś i tyle, ile masz lat? 10? Czy jesteś dorosłym jebanym hejterem? Nie będę Ci tłumaczył po raz 2937482734, że nie miałem internetu z przyczyn mi niewiadomych, więc stul tą pizdę i się ogarnij człowieku bo nic sobą nie reprezentujesz, jak jak napisał pezem, że Wam się to nie opłaca bo możecie przegrać i tyle. Dobranoc

Opublikowano

to bylo wiadome kto wygrwa turniej tzn kto jest faworytem :] i kto bedzie gral nie fair play : ] Pozdrawiam lepiej grajcie miedzy soba na pewno wygracie bedziecie szczesliwi :}

Opublikowano

normalnie zagraliśmy 5v5, nie dość ze czekaliśmy na waszą żałosną organizacje ponad pół godziny to jeszcze zarzucacie nam nie fair play no naprawdę śmieszne.

Opublikowano

Ale zagraliśmy JEDEN PIERDOLONY MECZ! Nie dwa ani nie trzy, dodatkowo, to wy gracie no-fair, zgłaszanie osób , które nie mają odpowiedniej liczby postów, czyli nie spełniają regulaminu.

Czarq was faworyzował i teraz mówi, że i tak byśmy nie zagrali, bo musiał iść. Nikomu on nie był potrzebny ,bo mogliśmy grać sami, bez sędziego. Skoro musiał iść o 21:30 (?), to chyba wiedział , że nie zagramy 3 meczy w 90 minut, bo nigdy nie wiadomo, jak długo trwałby każdy mecz.

Opublikowano

Jakim prawem wygrywa drużyna, która łamie regulamin?

W ostatnim turnieju za takie coś był ban i dyskwalifikacja członków drużyny

Opublikowano

Nie wnikam w to co tu sie dzieje ale dam wam przyklad z zycia wziety.

Kiedys gralem w cod2, gralismy cupa, w finale spotkalismy sie z druzyna ktorej lider byl adminem cupa :O wygralismy i co? Nagle pan admin stwierdzil ze jeden z naszych ma "nieczysta" historie (dodam ze gosc nie gral w finale) i nas wywalili a swoja druzyne wrzucil na pierwsze miejsce.

Co najlepsze, wczesniej dobrze wiedzial jaki mamy sklad, nie przeszkadzalo mu to ze inni przegrywali z nami i odpadali, dopiero jak jego druzyna przegrala, wtedy zaczal kombinowac. Zreszta wiedzial ze gracz do ktorego sie przyczepil, jest czysty, ze "nieczystosc" to dawno temu i nie prawda i powtarzam gosc nie gral w finale.

Co chce wam przez to przekazac? Z adminem nie wygrasz...

Opublikowano

' W ostatnim turnieju ' ... Jak widać zasady się zmieniły. Można łamać regulamin do woli .

ŚWIETNIE ..

@down Dlatego nie zapisuję się na takie coś bo 3/4 konkursów tak wygląda...

Dostałem za to 5%. CZARQ na moda miesiąca :) !

Opublikowano

Widzisz, wkońcu to jest MPC gejming team..i moga wszystko.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Śmieszna dyskusja. Typ miał problem z netem - co mógł zrobić? Nic, stało się, ale przynajmniej postarali się zagrać jak najszybciej to było możliwe. Półfinały miały się rozgrywać do 2 wygranych, więc jakim prawem MPCGT miałoby wygrać taki mecz skoro zagrali tylko 1? Ludzie się starali z Wami dogadać normalnie, ale z tego co widzę to póki co mpcgt sra dupę, że przejebie następne 2 mecze i przegrają. Za grosz honoru nie macie, rly. Ale co się dziwić, taki poziom mpcforum.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Wy się negatywnie nastawiliście do MPCgt i macie jednostronną opinie. A ta druga barykada w dyskusji wcale nie przewyższa tej pierwszej.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...