Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalny turniej League of Legends MPC Forum!

Things

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm może sporządziłbyś jaką tabelę wyników i rozpiskę godną uwagi :)

Nie podoba się?

Przejrzyście i tyle.

a co z westem? pytam się po raz kolejny, czekam i czekam i doczekać się nie mogę

Zobaczymy, ale to nie jest temat od tego.

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No więc już znamy finalistów.

Finał w tą niedzielą o godzinie 20!

A1 vs A5

Bronze match już jutro o godzinie 20!

A2 vs A4

Powodzenia!

Opublikowano

Daliśmy wam rozpiskę i tego się trzymamy.

Tamte teamy zgłosiły chęć zagrania do 2 winów, ale i tak jest to traktowane jako 1.

Opublikowano

Widzę , wszystko było zaplanowane , nieregulaminowe granie MPC Gejming , usuwanie postów gdy tylko wyjdzie na jaw, iż wystawili więcej zawodników niż było to zaplanowane.

Opublikowano

Dokładnie. Jeszcze czarq mówisz, że przed meczem ustalaliśmy do ilu gramy?

@up

I tak zaraz te posty zostaną usunięte.

@Edit

Takim składem grali przeciwko "Team Mysiałke" oraz "Team Czaka":

16gmzvn.jpg

A takim składem przeciwko nam:

2nrbpg.jpg

No ładnie, 3 rezerwowych mają : (

279981407253602336505.png
Opublikowano

True, true, dostaliśmy w dupe (moja wina, 3fps robią swoje) ale skoro tamci grali do 2 winów to czemu my mamy nie grac?

Opublikowano

Po prostu czarq nas ciśnie za to, że się obraził za hejty Aderika, może to jest powodem, że ustalałeś to beze mnie ile będziemy grali i jak?

Co do tych ssów @up to jest prawda, a więc tutaj też jesteś za stroną Farexa. Gdzie jest sprawiedliwość ^^

Opublikowano

Czyli wychodzi na to, że mieli 8 zawodników a nie 7.

Dobra, misie, później wbije do nas na ts'a to pogadamy.

Opublikowano

Oczywiście przegrani mają najwięcej do powiedzenia.

Nie mamy więcej rezerwowych...

To jest nasz team:

- Farex

- aizen1

- 3moBoy

- Lancer Miszcz

- dordo38

- dami3345/.MCDario

- Marselo

3moBoy czyli dzemor ma do niedzieli bana, więc to on zagrał na innym koncie.

Opublikowano

@Farex

Oczywiście przegrani mają najwięcej do powiedzenia.

To co napisałeś to jest kurwa po prostu żałosne, zostaliśmy zwyczajnie oszukani przez Twojego sędziego, podkreślam Twojego, ustaliliście wszystko beze mnie a chyba ja też mam tutaj prawo wypowiedzieć się ile meczy ustalamy do gry i to ja byłem leaderem teamu, więc nie wiem skąd mi czarq napisał, że ustaliliście grę jednego meczu? czaruś też sobie trolluje ze mnie i z mojego teamu bo mu piszę, że wszystko co tu urządzacie to jest po prostu kurwa krętactwo i nic więcej, dlaczego tamci mieli ustalone że grają 3 mecze a ja nic o tym nie wiedziałem? Wchodzę do gry, po przedłużonym czasie, nie z mojej winy bo nie miałem internetu co było zgłoszone przez moich Teamm8. czaruś na prawdę powiedziałbyś jak to jest i się wypowiedział i ukazał jaką masz odpowiedź na te nasze wszystkie dowody, że po prostu chcesz abyśmy odpadli jak najszybciej. Ciekawe argumenty Ci przedstawiliśmy z bl1zzedem, pezemem i Szymico, mogę Ci wstawić rozmowę z gg z Farexem. Wyraźnie mi napisał, że jak się zapytał Ciebie czy jeszcze coś gramy to mu odpisałeś, że nie trzeba. "Nie trzeba", kurwa śmieszne, dlaczego oni mają grać 3 a my "mamy nie mieć potrzeby".

Może zaraz wywołacie na mnie flamewara, bo przegraliśmy 1 mecz i chcemy tej wygranej, ale to nie jest tak, nie dam się kurwa oszukiwać przez ludzi jedynie z wyższą rangą na forum. Oni grają 3 mecze, my gramy 3 mecze, jeżeli nie to napisałem Ci co zrobię czaruś :)

Opublikowano

Jeżeli nawet , miał bana, to dlaczego nikt z naszego teamu nie został o tym poinformowany? Tak samo o tym, że gra jest BO3?

Opublikowano

Jeżeli nawet , miał bana, to dlaczego nikt z naszego teamu nie został o tym poinformowany? Tak samo o tym, że gra jest BO3?

Jak nikt? Pisałem o tym luckowi. A o systemie rozgrywania meczy nie ja decyduje.

Opublikowano

@Farex

To co napisałeś to jest kurwa po prostu żałosne, zostaliśmy zwyczajnie oszukani przez Twojego sędziego, podkreślam Twojego, ustaliliście wszystko beze mnie a chyba ja też mam tutaj prawo wypowiedzieć się ile meczy ustalamy do gry i to ja byłem leaderem teamu, więc nie wiem skąd mi czarq napisał, że ustaliliście grę jednego meczu? czaruś też sobie trolluje ze mnie i z mojego teamu bo mu piszę, że wszystko co tu urządzacie to jest po prostu kurwa krętactwo i nic więcej, dlaczego tamci mieli ustalone że grają 3 mecze a ja nic o tym nie wiedziałem? Wchodzę do gry, po przedłużonym czasie, nie z mojej winy bo nie miałem internetu co było zgłoszone przez moich Teamm8. czaruś na prawdę powiedziałbyś jak to jest i się wypowiedział i ukazał jaką masz odpowiedź na te nasze wszystkie dowody, że po prostu chcesz abyśmy odpadli jak najszybciej. Ciekawe argumenty Ci przedstawiliśmy z bl1zzedem, pezemem i Szymico, mogę Ci wstawić rozmowę z gg z Farexem. Wyraźnie mi napisał, że jak się zapytał Ciebie czy jeszcze coś gramy to mu odpisałeś, że nie trzeba. "Nie trzeba", kurwa śmieszne, dlaczego oni mają grać 3 a my "mamy nie mieć potrzeby".

Może zaraz wywołacie na mnie flamewara, bo przegraliśmy 1 mecz i chcemy tej wygranej, ale to nie jest tak, nie dam się kurwa oszukiwać przez ludzi jedynie z wyższą rangą na forum. Oni grają 3 mecze, my gramy 3 mecze, jeżeli nie to napisałem Ci co zrobię czaruś :)

Mam dla ciebie 1 argument.

Dyskwalifikacja.

Po 1 twój team zjawił się o prawie godzinę za późno. 1 powód.

2. nawet jeśli byście chcieli zagrać 2 mecz to byście nie zgrali, bo mnie już nie było.

Koniec końców pisanie do gm nic ci nie da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...