Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[->1.4.4<-] [Unikalny SkyBlock] [Autorskie Pluginy] Sky.Crafted.PL [No-Premium] [NoweDropy]

Peter198

Ankieta  

127 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      102
    • Nie
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pomocy, otóż nie mogłem się zalogować do minecraft net i dałem graj offline z myślą, że nie będę miał skinu. Wchodzę na serwer i rejestruje się, dopiero później zauważyłem, że mam nick Player. Więc prosiłbym admina o pomoc w tym.

graphic.png

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chwilę pochodziłem i jestem pod miłym wrażeniem, atmosfera ciekawa zero przekleństw nie potrzebnych.

Wszystko pięknie spolszczone i zbudowane.

Daję 9,5/10 te pół punkta za małą ilość graczy dlatego nie ma zbytnio z kim grać :)

Opublikowano

Musisz sie niestety zalogować do minecraft.net, bądź wejść do gry przez specjalny klient no-premium, który znajdziesz w internecie.

Właśnie, że nie. Dzisiaj normalnie się już loguje do minecraft.net, tylko problem w tym, że przez przypadek nie zauważyłem wchodząc na serwer, że mam nick Player, zarejestrowalem to konto i teraz nie moge wejść na swój nick, bo nie da się zarejestrować 2 konta...

graphic.png

Opublikowano

Nie tylko serwer off ale strona też. Rano jeszcze działało bo byłem, wszystko się wyłączyło bez zapowiedzi. Może problemy z maszyną?

Opublikowano

Dostałem tylko tą informacje którą już podałem nic więcej nie wiem :( ale mam straszną ochotę pograć

Kolejny news serwer ma być on jeżeli wszystko pójdzie dobrze dzisiaj wieczorem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...