Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[->1.4.4<-] [Unikalny SkyBlock] [Autorskie Pluginy] Sky.Crafted.PL [No-Premium] [NoweDropy]

Peter198

Ankieta  

127 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      102
    • Nie
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kuna900

Nie ośmieszaj się... Napisałbyś prośbę o unbana, a nie od razu skakał na administrację. Po tym twoim poście to bym Cię już nigdy nie odbanował ;). Zniechęcaj dalej swoich 50 widzów do gry na serwerach, zrobisz im tylko darmową reklamę :)

Topic: Serwer polecam. Czasami lagi, ale da się przeżyć. Administracja spoko.

jLRw2A6.png

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zaraz wbijam,i oceniam aż się doczekać nie mogę,chyba pierwszy w miare fajny skyblock, nie było jeszcze tylko skyblock+mody,no ale zobaczymy :D

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

ódmoże i dziwne ale tego nie było,mam wrażenie że wszyscy robią to,co sprawdzone,a boją się wyjść na przód serwerów,tak jak np. Surv+ no-pvp tego też nie było,no ale zobaczy się,pewnego pięknego dnia może kiedyś ;)

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Hmm... Kiedyś robiłem innowacyjne serwery z nowymi pomysłami... I prawie nikt nie grał. Może jakbym zrobił Angielski serwer to by sie sprawdził. W polsce 99% graczy chce schematowe serwery z odrobiną dodatków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...