Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[->1.4.4<-] [Unikalny SkyBlock] [Autorskie Pluginy] Sky.Crafted.PL [No-Premium] [NoweDropy]

Peter198

Ankieta  

127 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      102
    • Nie
      25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mma pytanie... jak niby mam kopać tego cobla czy coś jak z spawnu nie da sie ewyjsc a wyspa jest mała ( to mój pierwszy skyblock)

Opublikowano

Mój pierwszy skyblock ale mi się pdooba.. nie wiedziałem jak zrobić ten generator cobla Admin odrazu zrobił poradnik na spawnie. Jak narazie nie m dzieci które wyzywaja itp fajna atmosfera

Polecam

Opublikowano

Autorski plugin od custom dropów (wiem że istnieje już jeden, ale sobie tak napisałem :), autorski plugin od kładzenia itemów których nie da sie podniesc i 2 autorskie pluginy od sklepiku sms.

Opublikowano

@up od sklepiku sms to są skrypty <_<

od dropu jest plugin bardzo dobry więc ... ten twój nic nadzwyczajnego :D

a co do tego od kładzenia itemków , których nie da się położyć to niby jakie itemki nie da się położyć ?! :D

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Co do sklepiku - skrypt php wysyłający zapytania do MySql-a, stamtąd mysql przesyła do pluginu w grze, i gdy gracz jest online daje mu kupiony pakiet. Także wprowadziłem opcje kupna w grze przez komende. Wtedy plugin sprawdza poprawność kodu zwrotnego, nadaje pakiet i zostawia log w mysql-u. A ten plugin od kładzenia itemków robi że można położyć dany item, i gracz nie może go podnieść. Taka wystawa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...