Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[->1.4.4<-] [Unikalny SkyBlock] [Autorskie Pluginy] Sky.Crafted.PL [No-Premium] [NoweDropy]

Peter198

Ankieta  

127 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      102
    • Nie
      25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Diamenty - Możesz je zdobyć przez 2 sposoby -

Zarabiasz i kupujesz w sklepie

lub przy kopaniu dropisz z szansą 0,001%.

Czyli (może) raz na 50000 stacków dropnie diament, nie za mało?

Wpisałem /skyblock new i nic nie mogę otwierać i niszczyć na wyspie, robiłem /skyblock delete /skyblock yes potem /skyblock new i nic! O co caman? Nick: HisYourFace

//Już mogę... Wystarczyło zamiast /skyblock new to /skyblock party new czy coś takiego

//Znowu nie mogę -.-

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Straszne lagi, czasami jeden blok trzeba kopac 5 minut, osobiscie mi sie to nie podoba, ale jak ktos ma duzo czasu to moze pograc >:D.

Opublikowano

witam. napisałem "suka" do kolegi i mnie zbanowaliście choć był to żart znam kumpla od roku więc niby czemu miał bym go obrażać? pozatym wstawiłem na końcu buźkę która według mnie oznacza bez urazy lub słodki jesteś ":3" więc teraz za to że mnie i kolege zbanowaliść macie hate od moich widzów i od kolegi. nagrywaliśmy serję mieliście szanse wybić swój server wysoko ale no cóż. ja napiuszczam fale hate ja daje wam 0 gwiazdek i hatuje was wraz z kolegą żegnam.

Opublikowano

Regulamin jest bardzo sztywny. Jak chcesz unbana, zapraszam na forum -> SkyBlock -> Skargi. Adresu ci nie podam, bo zabronione, lecz możesz się domyślić ;)

Opublikowano

witam. napisałem "suka" do kolegi i mnie zbanowaliście choć był to żart znam kumpla od roku więc niby czemu miał bym go obrażać? pozatym wstawiłem na końcu buźkę która według mnie oznacza bez urazy lub słodki jesteś ":3" więc teraz za to że mnie i kolege zbanowaliść macie hate od moich widzów i od kolegi. nagrywaliśmy serję mieliście szanse wybić swój server wysoko ale no cóż. ja napiuszczam fale hate ja daje wam 0 gwiazdek i hatuje was wraz z kolegą żegnam.

Ciekawe ile masz widzów co? Masz max 50 widzów z czego na serwerze zaczęło by grać przez was może 3-4 więc..

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...