Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antissa.pl [Dedyk]

Hocyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 863
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer za dużo pakietów dostaje i nie wyrabia.

Jakby tutaj wszyscy się zebrali ( i umieli pingować) to dawajamy Senthie !

@Topic

Serwerek przyjemny, szkatek duzo leci.

Opublikowano

Ehh... nic na to nie poradzimy ze jest OFF.

Administracja jak sami wiecie próbuję się z tym uporać jak najszybciej, żebyśmy mogli już grać.

Wasze gadanie że jest ciągle OFF że wiedzieliście że padnie w NICZYM nie pomaga.

competitions,proportional,456,186,60fbec

Opublikowano

Zaraz możemy tyle wysłać że system się zawiesi -_-

Zawiesiła to sie twoja matka przy porodzie, dlatego jesteś taki zacofany, nie wiem co masz z tego za radość ofiaro losu !

" Nie podejmując żadnych działań, z góry skazani jesteśmy na porażkę "

Opublikowano

Moim zdaniem moderator powinien zamknąć temat do ustabilizowania się serwera bo spam jest ogromny.

Nie rozumiem Was. Trochę cierpliwości, Admin robi to co może w tej chwili - to nie jego wina że lecą DdoSy. Połowa z tych postów tu to bezsensowne ''Juz działa'' , '' Wbijać On'' , ''Padł' , ''Haha mufilem wam ze patnie haha '' .. ludzie trochę pomyślcie..

josemousignature.jpg
Opublikowano

Co do serwera to ciekawy pomysł ze szkatami i dropem z nich. Ale bony w itemkach to porażka, chodzi mi głownie o bonusy przeciwko klasom np. 40% na woja... Lepiej zwiekszyć % na ludzi do 25% a ten shit wywalic...

Opublikowano

GM byl na serwie teraz pisal z graczami , pisalem 20 razy ze mam zbugowana postac i zeby napisal do mnie to udawal ze mnie nie "slyszy" zajebiscie ...

Opublikowano

Będzie 5 bon na serwie ?? i naprawiony drop w av2? bo tak sie nie da grać jak wszystko dropi dla szamana!!!

Wydropilem już 70 sztabek a z tego 50% eq szamana !

Chce ktoś kupic daggerki:

89ludu

1200-1500

28%crt

?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...