Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antissa.pl [Dedyk]

Hocyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wez za .. Przeproszeniem, wypierdalaj. FuBu nic nie ddosuje kurwa, czy chuj wie co. Jak ty byś się poczuł jakby każdy pisał że ddosujesz serwery jesteś ciotą,debilem jeździsz na wózku.

Nie wiem czy wiesz, co to czytanie ze zrozumieniem...

1. FuBu twój "GÓRÓ" (Tak to specjalnie gimbusy ^^) DDoSuje każdy nowy serwer.

2. Gdzie w mojej wypowiedzi widzisz, że piszę "cioto, debilu, jeździsz na wózku"?

3. Ja do FuBu nic nie miałem* do czasu balmory... Teraz jest tak, że nowy dobry serwer powstaje = FuBu DDoS, a jak ktoś odchodzi z balmory to mu daje eq i bryłki, żeby grał...

4. CZY TO JEST MORALNE?!

• Odpowiedzi 863
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się nie spinam dzisiaj zamiast do szkoły poszedłem z ziomkami na piwa i jeszcze mnie luz trzyma więc :** buziaczki misie

do dupy chyba

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

Wez za .. Przeproszeniem, wypierdalaj. FuBu nic nie ddosuje kurwa, czy chuj wie co. Jak ty byś się poczuł jakby każdy pisał że ddosujesz serwery jesteś ciotą,debilem jeździsz na wózku.

Jesteś idiotą

Opublikowano

Nom, widzę po komętarzach że nie opłaca się wejść lub ściagać clienta.

Jest pare powodów.

1.Słabe zabezpieczenia

2. Słaby Dedyk

3. Brak chęci administratorów.

Wynik: Trzeba poszukać jakiegoś serwera z przeszłościa.

Powodzenia wszystkim którzy tu beda grać. Aby wam nerwy nie padły aż odpala serwerek.

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

Zaden FuBu nie ddosuje, boze dzieci jak wam powiem, że nazywam się Chuck NoriZZ to też mi uwierzycie? To jest śmieszne. FuBu ani Bambus nie ddosują żadnego serwera ponieważ mają na nie wyjebane. Ludzie mówią, że są bambuskami, fubonami itp. tylko by popsuć im reputację. Tak, dawał eq ale to wszystko dla graczy. ( nie bronie go bo tam poprostu nie gram. Lecz osiągnąłem tam sporo).

CHILL LUDZIE TO JEST TEMAT O ANTISSIE.

Opublikowano

Nom, widzę po komętarzach że nie opłaca się wejść lub ściagać clienta.

Jest pare powodów.

1.Słabe zabezpieczenia

2. Słaby Dedyk

3. Brak chęci administratorów.

Wynik: Trzeba poszukać jakiegoś serwera z przeszłościa.

Powodzenia wszystkim którzy tu beda grać. Aby wam nerwy nie padły aż odpala serwerek.

Brak chęci administracji powiadsz tak? Hex, buja się od rana, żeby serwer był jak najbardziej dopracowany. Słabe zabezpieczenia i dedyk? Każdy serwer na początku ma takie schyły, bo dzieci je DDoSują rozumiesz czy pisać wolniej, a tu administracja stoi na głowie, żeby bronić się przed atakami.

Opublikowano

"Miarą sukcesu jest to ilu masz wrogów"

To powiemy Wam, że chyba połowa serwerów mt2 Nas atakuje:) Opanujemy to i sie trzymamy ale musicie być wyrozumiali na przeciążenia. Filtry część wyłapują ale nie wszystko.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zaden FuBu nie ddosuje, boze dzieci jak wam powiem, że nazywam się Chuck NoriZZ to też mi uwierzycie? To jest śmieszne. FuBu ani Bambus nie ddosują żadnego serwera ponieważ mają na nie wyjebane. Ludzie mówią, że są bambuskami, fubonami itp. tylko by popsuć im reputację. Tak, dawał eq ale to wszystko dla graczy. ( nie bronie go bo tam poprostu nie gram. Lecz osiągnąłem tam sporo).

CHILL LUDZIE TO JEST TEMAT O ANTISSIE.

Ale czy to wiesz na pewno??? nie znasz ich, skąd to możesz wiedzieć może DDoSują a może nie nikt tego nie wie, no prawie nikt Ja wiem wszystko...

Zapraszam na nowo powstały serwer, lepszy niż nie jeden dedyk ;]

Wejdź w link poniżej a się przekonasz

:)

Opublikowano

Ziutek błagam cię idź do szkoły, bo aż oczy bolą jak się czyta to co piszesz!

1. Brak przekazu po prostu nic nie wnosisz do dyskusji.

2. Twoja ortografia mnie rozpierdala.

3. Metin to gra od 12 roku życia mistrzu.

Tak, tak wszyscy wiemy, że Ziutek jest "mistrzem" ortografii itd.

Ale jeżeli macie zaczynać kłótnię to polecam na PW, a nie zaśmiecanie tematu.

competitions,proportional,456,186,60fbec

Opublikowano

Doooobre pojechałeś teraz czujesz się lepiej ???? ^^ bo ja taaak idę się wysrać

hahahha dobreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :DD

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

Zaraz coś mnie trafi. Człowiek usiada przed kompem po całym dniu pracy a tu jakieś pedały (bo inaczej tego nie da sie nazwać) ddos'uja serwer, no ludzie...

Opublikowano

Zaraz coś mnie trafi. Człowiek usiada przed kompem po całym dniu pracy a tu jakieś pedały (bo inaczej tego nie da sie nazwać) ddos'uja serwer, no ludzie...

To jest Polska...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...