Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antissa.pl [Dedyk]

Hocyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 863
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

30% na ludzi w zwykłych bonach, tak najlepiej będzie

To bedzie za nudne ! 1eq pod wojny i koniec gry ??

Jak wy chcecie być Pro jak wam się nie chce zrobić 5x eq ?? To bedzie bez sensu !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Poza tym, spodziewając się sporych ataków od konkurencji, został zastosowany filtr. Blokujemy w 99% pakietów przesyłanych przez ataki DDoS, DoS oraz zastosowaliśmy filtr przeciw atakom UDP, SSYN, Slowloris, RUDY, HEAD, GET, POST. Oczywiście nie gwarantujemy 100% zabezpieczenia.

Coś widzę że ktoś ma jebnięcie tym ddos skoro blokują 99% i gwarantują 100% zabezpieczenia.

Opublikowano

To bedzie za nudne ! 1eq pod wojny i koniec gry ??

Tu jest po 2 ciężko o dobry set np.95 luda 40 krita 2000 ataku. No to jest PvP serwer a nie ja będę dropił cały czas dobry miecz po raz któryś.

Opublikowano

drogi GA proponuje usunac bony na klasy w 1-5

trzeba robic po kilka setow do pvp .

zacytuje tutaj ""O co w tym wszystkich chodzi? TYLE BRONI? TYLE ZBROI???"

Wielokrotnie zadawano Nam to pytanie a kilka razy pojawiły się nawet niemiłe słowa krytyki... Dlatego to wyjaśnimy abyście poznali o czym mowa.

Pamiętacie te piękne czasy na PLu, kiedy nie widziało się LVL gracza? Kiedy rozpoczynając wojnę wpadała EKIPA w mnisiej i nigdy nie było wiadomo z kim dokładnie toczy się walkę...?

Gdzie liczyła się znajomość serwera oraz wywiad by nie nadziać się na LVL 80+?

Pamiętacie jak zaczynaliście grę? Tą nieświadomość i odkrywanie...?

Nasz serwer przywróci te wspomnienia oraz wiele wiele więcej..." na plu też miałeś eq wojenne? na serwerze jak GA pisał można wyciągnąć nawet 600k hp więc takie bony się przydają a nie bij sobie gościa po 30k który ma 600k hp. Tu masz się bawić na serwerze a nie eq wojenne stoisz w miejscu biją Cie na wolnym i nic Ci nie robią.

Poza tym, spodziewając się sporych ataków od konkurencji, został zastosowany filtr. Blokujemy w 99% pakietów przesyłanych przez ataki DDoS, DoS oraz zastosowaliśmy filtr przeciw atakom UDP, SSYN, Slowloris, RUDY, HEAD, GET, POST. Oczywiście nie gwarantujemy 100% zabezpieczenia.

Coś widzę że ktoś ma jebnięcie tym ddos skoro blokują 99% i gwarantują 100% zabezpieczenia.

Tam pisze że NIE gwarantują 100% zabezpieczenia umiesz czytać???

Zapraszam na nowo powstały serwer, lepszy niż nie jeden dedyk ;]

Wejdź w link poniżej a się przekonasz

:)

Opublikowano

hah usuna bony na klasy i jednakowo bedziecie bili wszystkich....i jeszce czego...

i pewnie pisza to same szamany i Bmy...

gdzie przy buffach 200%+ z hita bierze sie po 0 i tylko skille zostaja...a bm jak pierd...olnie to leb urwie....i co taki BM ma stac i duszkiem brac po 100k + kazdemu?? to co to za gra??

i znow beda koxami dzieci BS,,,

albo smok ktory ma buffy 200%+ ktoremu pry takich buffach hity to 0 i tylko skille zostaja....smok i tak bije duzo ..to jak mam go zabic gdy hity nie dzialaja??

taki WP vs SMOK to trudno zgadnac kto wygra....

a tak podejdzie BM rozdupi pol m1 a podleci jeden koles i moze go zabic...a tego kolesia znow ktos inny i o to tu chodzi...nie zeby stac w m1 na wolnym z duszkiem i pizgac wszystkich po tyle samo -,-

11573538277329494069.gif

Opublikowano

@UP2

Ja widzialem zbroje szamana 545k hp więc da sie zrobic z 700k hp max ! Widać gm jest pro jak nawet nie zna plików

@UP

Tylko pomyśl, że mental na tym serwie bedzie pizgał po 200k ++ z duchowego

Ba ja obstawiam, że przy takiej ilości wartości ataku i sił.. Mental bedzie cisnoł wszystko na skila

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

@UP2

Ja widzialem zbroje szamana 545k hp więc da sie zrobic z 700k hp max ! Widać gm jest pro jak nawet nie zna plików

@UP

Tylko pomyśl, że mental na tym serwie bedzie pizgał po 200k ++ z duchowego

Ba ja obstawiam, że przy takiej ilości wartości ataku i sił.. Mental bedzie cisnoł wszystko na skila

niewiemy tego jeszcze ^^

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Dobra moim zdaniem lipa. pomysl fajny itp... ale gdybyscie wystartowali z dociagnieciami itp.. a tak to co zbrojki szaman dropia najczesciej i lipnie ze ze bony na klasy sa... lepiej mogliscie zroibic 30%-40% na luda i tyle...

chyba juz nie zagram ! i nie polecam

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, co to czytanie ze zrozumieniem...

1. FuBu twój "GÓRÓ" (Tak to specjalnie gimbusy ^^) DDoSuje każdy nowy serwer.

2. Gdzie w mojej wypowiedzi widzisz, że piszę "cioto, debilu, jeździsz na wózku"?

3. Ja do FuBu nic nie miałem* do czasu balmory... Teraz jest tak, że nowy dobry serwer powstaje = FuBu DDoS, a jak ktoś odchodzi z balmory to mu daje eq i bryłki, żeby grał...

4. CZY TO JEST MORALNE?!

1.Nie ddosuje każdego nowego serwera, masz dowody. Proszę jak masz to mi ślij.

2.W moim poście nie napisałem że Ty piszesz "cioto, debilu, jeździsz na wózku"

3.Nowy dobry serwer powstaje = FuBu ddos = dowody ślij mi, a jak odchodzi i daje mu eq i bryłki to sprawa FuBu.

4.Bardzo x.x

Opublikowano

Dobra moim zdaniem lipa. pomysl fajny itp... ale gdybyscie wystartowali z dociagnieciami itp.. a tak to co zbrojki szaman dropia najczesciej i lipnie ze ze bony na klasy sa... lepiej mogliscie zroibic 30%-40% na luda i tyle...

chyba juz nie zagram ! i nie polecam

Masz pecha

Zapraszam na nowo powstały serwer, lepszy niż nie jeden dedyk ;]

Wejdź w link poniżej a się przekonasz

:)

Opublikowano

[23:49:30 08.10.2012] - Kupiono Przedmiot - Zaszuszona Głowa

[23:49:04 08.10.2012] - Kupiono Przedmiot - Zaszuszona Głowa

Po czym nie dostalem owego itemku...

je0o.png

Opublikowano

Serwer calkowita porazka, nie dosc ze co chwile jest wylaczany , to smialo wbijajcie na hackach zero blokad, szamani bija po 200k a wytrzymuja 400, serwer dno nie polecam no chyba ze chcecie wyprobowac CamerModa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...