Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antissa.pl [Dedyk]

Hocyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. nie mogę wejść na konia

2. WYPIERDALA

3. Nie widać npc

4. SPIERDALAM NA LOCUST

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

• Odpowiedzi 863
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludzie ogarnijcie sie a nie piszecie cos o czym nie wiecie...

wbiliscie na 30min i po 30min piszecie " zaal do dupy" itd

powiem tera tak

LV - 99 ^^

DROP SZKaT - dobry....ale zalezzy od farta....mi raz ze spotu 3 polecialy a raz przez 5min zadnej....ale co jakis czas leca

GDZIE DROPIA SZKATY- leca one w atla v2 od 75lv

a 9.3k chodzi o to ze itemy sie powtarzaja lecz ich bony sie roznia i w tym tkwi cala magia serwera

tutaj nieda sie wlaczyc BS isc na yt a po obejzeniu FuBu miec all eq 3x 15

bo jednemu sie pofarci i dropnie np. miecz elfa 45% ludzi 32 sila a drugi wydropi miecz elfa 10%ludzi i 12 sila....i tutaj jest cala magia

nikt niebedzie mial takich samych itemow...tu nie bedzie zadzil BS tylko szczescie i w koncu zobaczymy kto jest pro elo w pvp

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Zaraz zacznie sie MASOWY SPAM DZECI NEO

pt. "ZAL TERAZ DROP JEST ZA WIELKI I LECA SAME SMIECI A NIE SZKATY I LAGUJE SERVER"

Modek nagradzaj % za spam dzieciakow :/

ludzie ogarnijcie sie a nie piszecie cos o czym nie wiecie...

wbiliscie na 30min i po 30min piszecie " zaal do dupy" itd

powiem tera tak

LV - 99 ^^

DROP SZKaT - dobry....ale zalezzy od farta....mi raz ze spotu 3 polecialy a raz przez 5min zadnej....ale co jakis czas leca

GDZIE DROPIA SZKATY- leca one w atla v2 od 75lv

a 9.3k chodzi o to ze itemy sie powtarzaja lecz ich bony sie roznia i w tym tkwi cala magia serwera

tutaj nieda sie wlaczyc BS isc na yt a po obejzeniu FuBu miec all eq 3x 15

bo jednemu sie pofarci i dropnie np. miecz elfa 45% ludzi 32 sila a drugi wydropi miecz elfa 10%ludzi i 12 sila....i tutaj jest cala magia

nikt niebedzie mial takich samych itemow...tu nie bedzie zadzil BS tylko szczescie i w koncu zobaczymy kto jest pro elo w pvp

I to jest wlasnie nie fer, bo sa ludzie co maja szczescie a sa co go nie maja ... np ja, ja nie mam w ogole szczescia i to jest fer?

Opublikowano

Jeżeli jeszcze nie zauważyliście.. gdy dropnie nam powiedzmy jakaś broń to będzie miała więcej luda ale mniej ataku, więcej ataku ale mniej luda. Trzeba wybrać co dla nas najlepsze. Nikt nigdy nie będzie miał takiej broni jak my dlatego będzie można się zabawić na wojnach. ^^

Opublikowano

Jeżeli jeszcze nie zauważyliście.. gdy dropnie nam powiedzmy jakaś broń to będzie miała więcej luda ale mniej ataku, więcej ataku ale mniej luda. Trzeba wybrać co dla nas najlepsze. Nikt nigdy nie będzie miał takiej broni jak my dlatego będzie można się zabawić na wojnach. ^^

Więc jest zajebiście !

Gram , nick ZielonaSowa jinno

Opublikowano

Widać zbroje nowe na launchrenie ?

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

Dajcie jakiegos launchera... najlepiej by bylo z npc, npc2 i icon ;]

Miło Było ale żegnam całe MPCforum.!

:)

Pozdrawiam all użytkowników ;p

Opublikowano

Z łaski swojej może ktoś dodać na serwer pierścień jezyka, albo ksiegi jezyka by wbic te gowno na m1 i widziec co pisza z innych krolestw?

Nie jest nas sporo na serwie, więc takie coś powinno zaistnieć juz wcześniej,,

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

... to mi sie bedzie sciagac 2h 15min... poprostu pro hosting ;/ no chyba ze akurat teraz all sciagacie to obciazacie lacze ;/// ehhhh nie chce mi sie czekac ;d

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

mi tam sie nroamlnie sie sciaga tak jak zawsze, mam nadzieje ze nie bd zalowal tego ze godzine ponad mi zajmie sciaganie

Opublikowano

Wiele błedów zostało naprawione a kilka czeka tylko na restart gry aby zaczytało zmiany.

Więc jutro z rana powinno być juz ogarniete 90% problemów

Pozdrawiam Hex

1390144171-U592769.png

Opublikowano

czyżby na kliencie nie wywalało, konia było widać i nnpc też? jeśli tak to zagram

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Opublikowano

POda ktoś ip do TS?

Pomogłem daj + !

"Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie."

Opublikowano

To co serwer off?

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

widzę, że Szymon gra. Ciekawe w końcu jaki lvl jest max....

20upp1l.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...