Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antissa.pl [Dedyk]

Hocyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 863
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up: ja pobieram, bo na launcherze gówno idzie zrobić

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

Opublikowano

Opłaca się pobierać klienta oraz zawitać na serwerze?

Nie..

Syf, stawiam że to członkostwo teamu Bloody go robi, a jak wiadomo bloody = niewypał, navi itp.

Tutaj nie ma po co grać, serwer nawet nie pvp, te bony od razu odpychają, zamiast dać normalne.. Wiem, że to w pvp może jakoś ze sobą współgra, ale po co tokomu?

Ja ze swoich przyczyn, nie polecam gry, serwer w ogóle denny, expienie do 90 + potem robienie eq, to już lepiej na jakiegoś hamaka wejść.

Opublikowano

Nie..

Syf, stawiam że to członkostwo teamu Bloody go robi, a jak wiadomo bloody = niewypał, navi itp.

Tutaj nie ma po co grać, serwer nawet nie pvp, te bony od razu odpychają, zamiast dać normalne.. Wiem, że to w pvp może jakoś ze sobą współgra, ale po co tokomu?

Ja ze swoich przyczyn, nie polecam gry, serwer w ogóle denny, expienie do 90 + potem robienie eq, to już lepiej na jakiegoś hamaka wejść.

bony po 100%?

@edit: Zobaczymy, czy zawaliłem se 888mb dysku syfem, czy pobrałem dobrego klienta, na którym idzie grać... Jeśli to pierwsze to nie rozumiem skąd te 99 lvle, jakim cudem wbili, skoro ani NPC, ani konia nie widać

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Opublikowano

Czy zbroje dla ninji nie dropią wogóle ze szkat ? Bo jeszcze ani jednej na serwerze nie widziałem...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Launcher nie chodzi ale dupa .....

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

byłem na launcherze, wbiję na kliencie, jeśli będzie to samo, co pisałem wyżej z tymi npc, koniem etc to pożegnamy się z serwerem i wbijemy jutro i zobaczymy, czy naprawili all. Jeśli nie - koniec gry. Jeśli tak - zabawimy się BM'em

Bony 200 int, 200 siła, 15k hp, 10 % ludzi, coś tu nie współgra lekko..

Silny na postacie wchodzi do 40% ... pozdro

no troszkę nie współgra... Ale swoją drogą, jeśli ktoś będzie miał dajmy na to 1k siły i wysoką przez to wartość ataku, to bon na ludzi to przemnoży.. Ale w sumie to bezsensu.. Masz np wartość ataku 5k to 50% na luda Ci da 7,5. Lepiej by było już na ludzi po 30% chociaż... A te bony na klasy nawet dobre, ale bez sensu. Każdy będzie miał absy i dziękuje. Takie mi to pvp...

20upp1l.png

Opublikowano

@UP

W av2 dropi od groma itemow dla szmana mam juz 5x epikow ! 50% serwera gra szamanem ! Mozesz cos z tym zrobic ?

Wszystko co leci w av2 jest prawie dla szamana!

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Boshe, ten serwer jest tak beznadziejny że naprawdę aż mi brak słów , bony które wchodzą na serwerze są jeszcze gorsze, no i każdy głupi się skapnie że serwer został robiony przez team Bloodymt2, więc na serwerze będzie na 100% navi itd.

Opublikowano

tak zostanie to naprawione przy najbliższym restarcie czyli max do jutra rano

Zresetowałeś serwer teraz ! Po co ? Ja na twoim miejscu bym naprawił drop w pierszej kolejności !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Boshe, ten serwer jest tak beznadziejny że naprawdę aż mi brak słów , bony które wchodzą na serwerze są jeszcze gorsze, no i każdy głupi się skapnie że serwer został robiony przez team Bloodymt2, więc na serwerze będzie na 100% navi itd.

ZGADZAM SIE...

ZALOGOWAC SIE NIE MOGE A CHCIALEM ZOABCZYZC CO TO ZA SYF W WYKONANIU BLOODY NA KTORYM MI KONTO OJEHALI

Opublikowano

hooltras byl juz nexus ktory byl idealnym serwerem potem bloody a teraz jakis nastepny syf .? Przestaną ci lac w isa i zamkniesz kolejny serwer .? Doprawdy zalosne

Jeżeli Pomogłem Daj +`

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...