Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Pijaczek v2.1.1

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć.. mam problem z tym botem ponieważ nie mam skrytpu na to całe
łowienie i nigdy wcześniej nie miałem styczności z autoit, więc mógł byś
mi dać skrypt albo to wszystko wytłumaczyć bardzo mi to pomoże ;)

Opublikowano

słuchaj jestem zielony w tych klockach, nie wiem jak się obsługuje ten dwuklik- jak wchodzę to mi każe się rejestrować!!!! o co tu chodzi proszę o pomoc jak zamontować bota i co jeszcze do tego trzeba

Opublikowano

aaaaaaaafq.jpg

Sciagasz to :

klikasz na to 2 razy lewym przyciskiem myszki czyli otwierasz ten plik wyskakuje ci ze to jest bot kurpiq i zakaz kopiowania

klikasz ok spacja w gorze 1 pozniej 2 pozniej 99 pozniej 0 i ustawiasz klawisze i klikasz F8 i bot dziala ...

Opublikowano

Owszem bot działa, ale zrywa ryby - na pewno te większe, mam wgrany bot ale nie wiem czy jeszcze muszę wgrać autoit v3 ???, dlaczego pytam, gdyż po upływie 99 min wyskakuje komunikat i bot przestaje działać. Może popełniłem błąd w ustawieniach, ale wpisałem 1,2,99,0 ustawiłem klawisze f5,f6,f7,kliknąłem na f8 następnie zarzuciłem wędkę i bot śmigał , lecz jak podałem na wstępie zrywa większe ryby----- co zrobić proszę o podpowiedz.

Opublikowano

Bot przestaje dzialac po uplywie 99 minut minelo 99 minut i wyskakuje Ci error :)

Ja mam ten sam problem na stacjonarnym komputerze , ze wieksze ryby zrywa, a na laptopie mi nic nie zrywa, sam nie wiem czemu tak jest

Opublikowano

AutoIt Error Line 31 ( File " C:\Users\SAMSUNG\Desktop\bot.exe"): Error: Subskript used with non-Array variable.

Nie wiem co dalej zrobić, być może należy wgrać AutoIt ????

Opublikowano

wgrałem AutIt zobaczymy jak będzie teraz smigał bot

to jak ustawić czas np na całą noc/

a tak naprawdę to do czego służy AutoIt ??????????

Opublikowano

Bot zrywa mi wszystkie ryby,zarzuca jak złowi to leci do konca w lewo albo w prawo nie sciaga ryby wogole.czas trzymania spacji wpisuje 2, a teraz juz mi nie działa klawisz f8 :(

Opublikowano

Dobra bot ogarnięty. Tylko pasek ustawienia mi lata jak cholera w lewo prawo mocno i rwie rybę. Jak widzę na yt http://www.youtube.com/watch?v=uOpoviXHuaA <-- to u autora bota to magia normalnie wszystko idealnie. Co mogę robić źle ? Łowię na spining naciskam klawisz "F6" na pasku jak zdarzę i potem F8, bot łowi sam ale jak ma rybę to lata mu ten pasek mocno w lewo i mocno w prawo i rwie rybę na filmie widzę wogle co innego pasek chodzi ładnie w jednym miejscu.

POMÓŻCIE !!

Opublikowano

podaj adres poczty to wysle ci Bota ktorego ja uzywam...klikasz F1 potem F2 i nie musisz nic ustawiac...czasami zrywa ale problemow nie mam z nim żadnych...

hej moglbys mi wyslac swego bota bo mam problem u mnie niechce wogole smigac pozdrawiam

moj meil [email protected]

hej masz moze bota na ryby Bo u mnie nie chce dzialac pomozesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...