Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista gier na słaby PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shadowgun Deadzone oprócz na androida jest też na pc grałem 1.8 Ghz 1 rdzeń 512mb RAM gf 6600 zintegrowana. The walking Dead przygodówka od Telltale games Valiant Hearts: The great War przygodówka The Bard's Tale była na PC bodajże w 2003 roku przygodówka

TWD ma względnie wysokie wymagania. Shadowgun na pc nie umiem znaleźć, nie żebym nie wierzył że jest na pc, ale chcę mieć potwierdzenie. Valiant Hearts niby rysunkowe, ale jednak wymaga core 2 duo. Bard's Tale już jest na liście. 

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Karta niby słaba, ale ten ram trochę niepokoi. Ciężko mi powiedzieć czy to jest rzeczywiście na słabe komputery.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Dodasz Kategorie :

Multiplayer

CO-OP

?

A jaki to miałoby cel? Połowę gier trzeba by było tam skopiować. 

Edytowane przez Jano900
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dodaj gre Stranded 1 i 2. Survivalowa gra, grało się w to kiedyś, oj grało :P I jeszcze Tribes: Vengeance.

Dodane. Stranded dałem do przygodowych, jak masz zastrzeżenia to pisz. 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

dodaj teeworldsbo jedynie co wymaga to internet :)

aa moze jeszcze mini car racing? ragdoll master, ace of spades... jest jeszcze jeden taki badziew jak sie nazywa minecraft, pewnie ten s**t ma male wymagania. jak wpadnie mi cos jeszcze do glowy to napisze po prostu nazwy albo edytuje ten post

Opublikowano

Dodałem tylko team fortress classic, reszta ma za wysokie wymagania lub jest podejrzanej jakości. 

Znaczy się do TF2 są konfigi,uruchamianie na DX8 i te inne więc wiesz...też można,ale zalezy o jak "słabe" pc'ty chodzi w temacie.

Opublikowano

Znaczy się do TF2 są konfigi,uruchamianie na DX8 i te inne więc wiesz...też można,ale zalezy o jak "słabe" pc'ty chodzi w temacie.

Niby trudno zdefiniować słaby komputer, bo pewnie 1/4 gier z tej listy nie pójdzie na niektórych komputerach, ale tf2 ma względnie wysokie wymagania. 

Opublikowano (edytowane)

naprawde teeworlds??? mini car racing? ragdoll master. - te gry maja dla ciebie zbyt wysoka jakosc ? zobacz jeszcze raz te gry i wymagania do nich...

ace of spades to chodzilo mi o stara wersje, ale to juz mozesz se odpuscic. mozna jeszcze dodac splinter cella starsze wersje

aa i jeszcze little fighter, soldat

btw mysle ze te gry nawet na tosterze pojda

Edytowane przez Jamniczekx12
Opublikowano

naprawde teeworlds??? mini car racing? ragdoll master. - te gry maja dla ciebie zbyt wysoka jakosc ? zobacz jeszcze raz te gry i wymagania do nich...

ace of spades to chodzilo mi o stara wersje, ale to juz mozesz se odpuscic. mozna jeszcze dodac splinter cella starsze wersje

aa i jeszcze little fighter, soldat

btw mysle ze te gry nawet na tosterze pojda

Dodałem little fighter. Reszta wg. mnie jest podejrzanej jakości. Chyba że ktoś tu jeszcze potwierdza że są to gry naprawdę dobre, ale wg. mnie to są jakieś losowe gry z internetu. 

Opublikowano

Dodałem little fighter. Reszta wg. mnie jest podejrzanej jakości. Chyba że ktoś tu jeszcze potwierdza że są to gry naprawdę dobre, ale wg. mnie to są jakieś losowe gry z internetu. 

nie sa to gry losowe z internetu, tylko te jakie pogrywalem miejac slabszy komputer...

Musze powiedziec, ze gry daja duzo frajdy i jak nie mozesz znalezc wymagan to moge ci podac.

a w sumie co mnie to obchodzi jakie gry zapiszesz na swojej liscie. ja chcialem napisac gry dla osob, ktore maja dalej slabszy komputer

Opublikowano

Myślę że na tą listę chcę wpisywać gry porządne, a nie takie kilku megabajtowe gry z instalek, bo gdybym takie wypisywał, to by mi życia nie starczyło. Chyba że ktoś potwierdzi że są to gry porządne. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Siemanko. Szukam jakiejś gry, wymaganiami podobnymi do Left4Dead(pierwsza część). Mój znajomy ma lapka i chciałby w coś pograć, a wiadomo jak to na lapkach bywa.

Może to być gra typu doom3, właśnie l4d, albo zwykłe FPS. Poza tym też jakieś wyścigówki.

Pozdrawiam!

@z tym że ten l4d to chyba taka górna granica. Nie znam podzespołów tego lapka, ale od czasu do czasu łapał ścinki w l4d

Edytowane przez Socom95
snikersproject1.png
Opublikowano

Moglibyście mi podać jakie z tych wymienionych gier są online.Bo mam kompa i lapka i chciałbym sobie pograć z moim bratem w coś.Mogą być gry przeglądarkowe itp.PROSZĘ wykrzyknik jeden jeden

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

­Might & Magic Clash of Heroes: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=17044

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC