Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista gier na słaby PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Od kiedy meatboy to gra przygodowa?

Nie robiłem tego spisu ale jak tak patrzę to faktycznie najbardziej pasuje to do gier przygodowych. Jeśli masz zastrzeżenia to oczywiście mogę to poprawić.

Edytowane przez Jano900
  • Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja bym wydzielił grupę platformówek i tam dał meatboya

W sumie można by było ale Super Meat Boy to też przygodówka więc wydaje mi się że sensu większego nie ma tworzenie kolejnej grupy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

chej mógłbyś pomyśleć o linku do screena albo o opisie do każdej gry? wiem że to sporo roboty ale ta lista jest zwyczajnie nieczytelna, trzeba sprawdzać po kolei recenzje, zdjęcia itd a jak ktoś ma wolne łącze to może sprawiać kłopot :)

ale dobrze że to wkleiłeś

Opublikowano

chej mógłbyś pomyśleć o linku do screena albo o opisie do każdej gry? wiem że to sporo roboty ale ta lista jest zwyczajnie nieczytelna, trzeba sprawdzać po kolei recenzje, zdjęcia itd a jak ktoś ma wolne łącze to może sprawiać kłopot :)

ale dobrze że to wkleiłeś

Nie wiem czy wspominałem ale za pierwszym razem dałem linki do połowy gier a tu nagle ktoś usunął. Teraz po prostu mi się nie chce bo może się to powtórzyć.

Dodaj gre CrossFire bo ona też działa na słabym kompie ;0

Dodane.

Opublikowano

Definitywnie usuń Team Fortress 2. Ta gra ma większe rzeczywiste wymagania niż Crysis 2 na full detalach.

Fakt, zdążyłem to zauważyć na starym laptopie. Usuwam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

ls2009 symulatory.

Wiesz ls 2009 i wgl ls ma wymagana karte graf 512 mb 1 gb ram i to na slabe pc ? moj laptop ma 3 gb ram a powinien miec 4 karta graf 64 mb

@Topic

Nie źle się napracowałeś w końcu będzie w co grać :) Like

Edytowane przez D3monic
Opublikowano

Według mnie można tu dodać grę Ford Racing 1 & 2, ponieważ na moim starszym kompie bardzo fajnie chodzi. :)

Fakt, mam nawet oryginała ;p. Dodaję.

Opublikowano

Do strategicznych: Medieval 2: Total War (także jedynka), Europa Universalis 3, 9 Kompania. Do FPP: Battlefield: Play4Free

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Do strategicznych: Medieval 2: Total War (także jedynka), Europa Universalis 3, 9 Kompania. Do FPP: Battlefield: Play4Free

Medieval na słabe kompy nie jest, do 9 kompani bym się przyczepił a resztę dodaję.

Opublikowano

Fajny spis dodaj jeszcze starcraft 2 na niskich wymaganiach nie trzeba miec dobrego kompa

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Fajny spis dodaj jeszcze starcraft 2 na niskich wymaganiach nie trzeba miec dobrego kompa

Mam wrażenie że na średnim komputerze pójdzie na niskich a nie na słabym.