Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista gier na słaby PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RPG -> Polanie II

Jeśli się przydało kliknij LubieTo !

Konfiguracja serwerów TeamSpeak 3.

Kontakt: PW, Skype: HeXoReK

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Świetna robota. Do RPG-ów proponowałbym jeszcze Fable i Wiedźmina ( mam 8 letniego kompa a Wiedźmin chodzi mi na średnich ^^).

Wiedźmin dodany. Fable już było. 

Opublikowano (edytowane)

Europa universalis: 2 wojna światowa i Europa Universalies: Mroczne wieki.  Swego czasu spędziłem nad nimi naprawdę sporo czasu, obie to strategie.

Cała seria Penumbra - Nawet straszna, szczególnie gdy gra się po ciemku. Gatunek przygodowy FPP

Kroniki Riddicka: Ucieczka z Butches Bay http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=3196

Zew Cthulhu - Mroczne Zakątki Świata - wciągnęła mnie dopiero po momencie ucieczki z hotelu, polecam

Dead space

Twierdza: Krzyżowiec Extreme - Można dołączyć do pozostałych Strongholdów, dla mnie najlepszy

Cryostasis: Arktyczny Sen, DarkSector, Scorpion Disfigured,Piła(na początku trochę nudna, później się rozkręca, przydaje się poradnik)

Edytowane przez zbrodniczyzboj
Opublikowano

Europa universalis: 2 wojna światowa i Europa Universalies: Mroczne wieki.  Swego czasu spędziłem nad nimi naprawdę sporo czasu, obie to strategie.

Cała seria Penumbra - Nawet straszna, szczególnie gdy gra się po ciemku. Gatunek przygodowy FPP

Kroniki Riddicka: Ucieczka z Butches Bay http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=3196

Zew Cthulhu - Mroczne Zakątki Świata - wciągnęła mnie dopiero po momencie ucieczki z hotelu, polecam

Dead space

Twierdza: Krzyżowiec Extreme - Można dołączyć do pozostałych Strongholdów, dla mnie najlepszy

Cryostasis: Arktyczny Sen, DarkSector, Scorpion Disfigured,Piła(na początku trochę nudna, później się rozkręca, przydaje się poradnik)

Dodałem chyba trzy gry, bo połowa jest a o resztę bym się spierał. 

Opublikowano (edytowane)

Dodałeś wcześniej fifa 10, wszystkie z wymienionych przeze mnie mają mniejsze wymagania. Nie zauważyłem, by gry się powtarzały, a sprawdzałem dosyć uważnie. Każda którą podałem, jest warta tego by ją tam wrzucić i z pewnością przebijają kangurka jakiegośtam. Twoja lista, rób jak chcesz.

Edytowane przez zbrodniczyzboj
Opublikowano

Dodałeś wcześniej fifa 10, wszystkie z wymienionych przeze mnie mają mniejsze wymagania. Nie zauważyłem, by gry się powtarzały, a sprawdzałem dosyć uważnie. Każda którą podałem, jest warta tego by ją tam wrzucić i z pewnością przebijają kangurka jakiegośtam. Twoja lista, rób jak chcesz.

Np. Cryostasis. Gra odpali pewnie nawet na kawałku drewna ale chodzi mi tutaj o płynność gry, dlatego też jej nie dodam. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niektóre z tych gier są tak dobre, że warto w nie grać nawet na mocnym kompie. Świetnie dobrałeś gry moim zdaniem :D

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

To jest zestawienie raczej dla komputerów z zintegrowaną kartą, a GTA IV w żadnym razie nie należy do takich gier.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Podobno GTA IV ma tak słabą optymalizacje że nawet nowe komputery nie wyrabiają, więc strzelam że na drewnianych komputerach nie zadziała.

Opublikowano

Dzięki :D Pomogę Ci troszkę, i powiem że "OSU!" (gra rytmiczna) też ma małe wymagania i jest multi więc ubaw po pachy :D

2s6wxf4.png

Opublikowano

Dzięki :D Pomogę Ci troszkę, i powiem że "OSU!" (gra rytmiczna) też ma małe wymagania i jest multi więc ubaw po pachy :D

Czy to przypadkiem nie jest przeglądarkowe?

Opublikowano

Można tą grę normalnie pobrać.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC